Nem bestilling og HURTIG levering, af spillet HITSTER, til en meget fornuftig og lavere pris en andre steder! Handler gerne her igen!
Yritys on vastannut
Altid en super oplevelse at handle her. Fint udvalg af nye og gamle titler, og det kan tælles på en hånd de gange der er gået mere end én dag fra jeg har bestilt, til jeg har varerne i hånden.
Yritys on vastannut
Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Näytä lisää
Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)
Arnbjerg Høje 33, 8800, Viborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid meget at vælge imellem. Pæne motiver. Har handlet ved Hyggeonkel i mange år. Tradition med min datter ( nu 30 år)siden hun var lille. Nyt puslespil samles I December med julemusik og julegodter . 🎄🤶🎅
Hurtig levering 👍

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Stort udvalg af puslespil og super hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg aldrig har fået skrevet en anmeldelse før nu, for jeg har glædeligt brugt Hyggeonkel i mange år. Altid hurtig betjening og rigtig gode priser. Jeg forsøger så vidt muligt at købe alle spil her til både os selv og familie.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Altid gode priser og hurtig levering
Altid en fornøjelse at handle hos

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Leverer altid underholdninger og efter aftale

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Mit første køb ved Hyggeonkel.dk og wow det var bare fint.
Fant nemt hvad jeg skulle bruge og kort tid efter bestilling fik jeg en notifikation i min post app med at pakken var registreret og derefter kom den lynhurtigt.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Som altid er det nemt at bestille, hurtig levering og ikke mindst ved jeg at servicen er helt i top hvis det bliver nødvendigt at tage kontakt. Bestiller hos hyggeonkel hver gang.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig forsendelse, af de bestilte varer. Pænt pakket uden skader ved ankomst.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Har handlet mange gange hos Hyggeonkel og har altid været tilfreds!! Hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hyggeonkel leverer altid hurtigt - og puslespillene er i god kvalitet 🙂

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Informativ hjemmeside, nem og bekvem bestilling og hurtig levering. Alt pakket fint - jeg skal handle der igen

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hjemmesiden nem at navigere rundt på. God info, hvis varen ikke er på lager. Bestilte varer kommer hurtigt

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Købte et puslespil og der var en del der ikke var limet og bukkede. Sendte en mail, og ikke langtid efter ringede de til mig. Samme dag fik jeg penge tilbage.
Det er bare super god services.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Præcis og god service, og gode produkter

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Spillene var hurtigt fremme. Udvalget er godt, men der var en del spil, som ikke var på lager.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.