Nem bestilling og HURTIG levering, af spillet HITSTER, til en meget fornuftig og lavere pris en andre steder! Handler gerne her igen!
Yritys on vastannut
Altid en super oplevelse at handle her. Fint udvalg af nye og gamle titler, og det kan tælles på en hånd de gange der er gået mere end én dag fra jeg har bestilt, til jeg har varerne i hånden.
Yritys on vastannut
Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Näytä lisää
Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)
Arnbjerg Høje 33, 8800, Viborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Super hurtig levering 👍 Kan kun anbefale Hyggeonkel ♥️

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Der bliver pakket hurtigt og sendt👍👍.
Hurtig levering.
Det er virkelig fedt.
Varerne er super i kvalitet 👍.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Stort udvalg og fornuftige priser. Har handlet hos Hyggeonkel i flere år. Der kommer ofte nye puslespil, så der er et rigtig godt udvalg. Får altid bestilling leveret hurtigt.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
God og hurtiglevering af sjove puslespil fra Hyggeonkel

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Dejlig oplevelse og rigtig gode puslespil har lagt de 2 i træ, og dem kan jeg varmt anbefale, de er noget mindre i brikkerne, så fylder ikke meget, med sjove figur og anderledes i brikkerne, og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig levering og alt i den skønneste orden. Det gør vi igen også på grund af udbuddet af de puslespil vi elsker at lave

Varen var som beskrevet. Godt pakket og hurtigt levering. 👍

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Altid hurtig ekspedition, modtager varen dagen efter bestilling (hverdage)

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Stort udvalg. Hurtig ekspedition. Rimelige priser.
Det varer ikke længe, før jeg handler der igen.
Venlig hilsen Helle

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Igen en rigtig fin service hos Hyggeonkel.dk
Har handlet der en del gange nu, og alt er bare i orden fra bestilling til levering

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Det er et godt produkt, hurtig levering og nemt at bestille

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig behandling af ordrer , pakket så det ikke sker noget med de varer som man har købt

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Første gang jeg prøver dette firma, og bestemt ikke sidste gang. Stor ros for hurtig ekspedition. De holder hvad de lover når de skriver 1-2 dages levering 👍🏻 Nemt og hurtigt at bestille og betale. Mange flotte puslespil at vælge imellem.
Dog vil jeg IKKE anbefale at købe fra mærket “SunsOut” …. Det er elendig kvalitet med brikker det krakelerer og deler sig i 2 lag, og flere brikker er bøjede. Så det mærke køber jeg ikke fra igen! Men de andre mærker jeg har købt er fine nok.
Alt var som det skulle være:
Nem bestilling og betaling samt super hurtig levering.
Vi er rigtigt godt tilfredse med det meget fine skakspil👍🏻

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Alt ok, blandt andet: varerne er i orden, kort levetingstid.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Altid hurtig og korrekt ekspedition hos Hyggeonkel - og de har et stort udvalg.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.