Nem bestilling og HURTIG levering, af spillet HITSTER, til en meget fornuftig og lavere pris en andre steder! Handler gerne her igen!
Altid en super oplevelse at handle her. Fint udvalg af nye og gamle titler, og det kan tælles på en hånd de gange der er gået mere end én dag fra jeg har bestilt, til jeg har varerne i hånden.
Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Näytä lisää
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)
Arnbjerg Høje 33, 8800, Viborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig levering, supergod service, gode produkter, fordelagtige priser. 👍🏼 Jeg vender altid tilbage hertil. Tak.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Spændende udvalg på lager. Hurtig ekspedition og levering

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Købte to nye spil som jeg havde ventet på skulle udkomme (quizzone og quizzone duo)
Spillene kom i løbet af to dage. Godt pakket,meget fine.
Altid god service hos Hyggeonkel.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig og sikker levering og et meget stort udvalg

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til skamme, og jeg vil give min varmeste anbefalinger.
Hurtig levering, velindpakket og ikke mindst verdens billigste priser!!

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Tredje gang jeg handler her. Alt foregår nemt og hurtigt levering. Godt pakket ind. Nem bestilling og betaling.

Vild god shop
Jeg har handlet mange gange her. De er hurtige til at levere. En enkelt gang har der manglet en brik i puslespillet og de sender nyt med det samme.
Super sød og venlig kundeservice. De har også et meget stort udvalg. Jeg har kun godt at sige om dem.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
For det første havde jeg i forbindelse med min 70 års fødselsdag ønsket mig gavekort til hyggeonkel og jeg fik gavekort for i alt 1500 kr som jeg vil bruge til puslespil. Jeg har købt en del puslespil ved hyggeonkel og der har altid været en udsøgt service.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Super service, hurtig levering, Jeg var så uheldig, at min pakke var gået i stykker, jeg skrev en mail, og næste dag, var der en ny pakke 👍 og alt var som det skulle være 😁

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Altid kort tid fra bestilling til modtagelse. Det er så fint.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig levering og tydelig markering af varer på lager.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Hurtig levering og da der var problemer med et puslespil løste de det på ingen tid, de fortjener flere stjerner end man kan give på trustpilot
Levering ⭐⭐⭐⭐⭐
Kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Har handlet her flere gange. Hurtig og god ekspedition.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Meget hurtig levering. Service i top!

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Fantastisk hurtig service, levering og prisen er god.
Jeg har nu købt fra Hyggeonkel 4 gange hvor flere af spillene har været udsolgt da jeg ønskede dem, men de holdte mig underrette og gav besked lige så snart spillet var på hylden igen.
Fantastisk!

God oplevelse
Alt er gået som det skal.
Produkterne var på lager, og levede op til forventningerne.
Leveringen forløb uden problemer.

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel
Har bestilt her fra 2 gange indtil videre er super tilfreds. Varerne bliver pakket hurtigt så de kan komme hurtigt. De har også et kæmpe udvalg, mega fedt. bestiller 100% herfra igen