Fijn bedrijf
Fijn bedrijf , eerlijk vakmanschap, en snel geregeld , prijs verhouding prima!
Zeer verdiend 5 steren!
Aanrader voor iedereen!
Bedankt hydrofix
🔧 Hydrofix Solutions – Snel & Betrouwbaar Loodgieterswerk Last van een lekkage of verstopping? Hydrofix Solutions staat klaar om u snel en vakkundig te helpen. Met jarenlange ervaring bieden wij een efficiënte oplossing voor elk probleem. ✨ Waarom Hydrofix? • Snelle service • Eerlijke prijzen • Moderne technieken • Vakmanschap & tevredenheidsgarantie • 24/7 bereikbaar 🔩 Diensten: • Ontstoppingen • Lekkage detectie & reparatie • Vervangen van kranen, sifons en afvoeren • Rioleringswerk • Sanitair installatie & onderhoud 📍 Werkgebied: Actief in uw regio en snel ter plaatse.
Oregondreef 29, 3565BE, Utrecht , Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fijn bedrijf , eerlijk vakmanschap, en snel geregeld , prijs verhouding prima!
Zeer verdiend 5 steren!
Aanrader voor iedereen!
Bedankt hydrofix
Fijne service. Ben erg goed geholpen met mijn cv ketel. Monteur was netjes op tijd, hij werkte erg vlot en liet alles schoon achter. De verwarming doet het weer perfect. Zeker een aanrader.
Simpelweg uitmuntende service. Er wordt met je meegedacht, vriendelijk, snel, eerlijke prijzen gevraagd. Tijdens het wachten op iets kon de monteur niet stil zitten dus heeft hij ook nog is gratis een deur beter afgesteld. Gigantische aanrader Redouan is een topper!
Wij hadden een lek in de leidingen maar wisten niet waar. Redouan kwam vrijdag even kijken omdat hij om de hoek aan het werk was (heel fijn in de kerstperiode) en maandag heeft hij op twee plekken een lek gevonden en ons grote probleem opgelost. Hij is ontzettend aardig, geeft duidelijk aan wat hij wel en niet doet (hij doet bv geen stucwerk als de gipswand open moet) en hij komt op de afgesproken tijd. Helemaal top dus! Dankjewel!
Service is top, ik had gebeld om 8 uur in de ochtend op een zaterdag en de zelfde dag de probleem opgelost 100/10
Ik heb mijn radiatoren laten vervangen inclusief leidingwerk. Ik ben zeer tevreden over de resultaten. Redouan dacht mee aan de oplossing en plaatsing gelukkig heb ik naar hem geluisterd een echte vakman zeker een aanrader aan iedereen.
“Uitstekende service! Mijn wc was verstopt en dat was gelukkig snel opgelost. Ze waren vriendelijk, professioneel en duidelijk in de communicatie. Binnen korte tijd was alles weer in orde. Absoluut een aanrader!”
Ben helemaal blij met mijn nieuwe regendouche, hebben ze goed geïnstalleerd.
Redouan, onze loodgieter, heeft de lekkage vakkundig verholpen, waar een andere loodgieter er een zooitje van had gemaakt. Hij heeft snel het probleem gevonden, duidelijk geadviseerd, goede oplossingen aangedragen, flexibel opgepakt en zijn woord nagekomen. Hij is gebleven tot het probleem opgelost was. Ook daarna heeft hij nog gebeld om te checken of het goed ging. Fijne communicatie, goede oplossingen en geen foutieve informatie.

Vastaus yritykseltä Hydrofixsolutions
De meneer had voor mij de wasbak en en alle kranen inclusief regendouche ingebouwd. Ik ben zeer tevereden met de resultaat. Bedankt voor het mee denken en je goede service. Een echte aanrader 👍

Vastaus yritykseltä Hydrofixsolutions
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.