Hvide Sande Røgeri Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Fedt - 1. gangskunde og glæder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... Näytä lisää

Stor skuffelse ved de sidste to besøg, så nu er det slut. Fik serveret et meget lille stykke laks hvor der blev sagt at jeg kunne bede om mere, da jeg sad med en halv kartoffelroulade og bad om lidt m... Näytä lisää

Vi fik lov at sidde længe uden at blive serviceret, på trods af at der ikke var mange gæster i restauranten. Da vi påpegede den dårlige service, vendte tjeneren sig bare om og gik.... Vi nåede ikke at... Näytä lisää

Igen gjorde både den friske og røgede fisk lykke på bordet. Rejesalaten kan ikke nøjes med 5 stjerner. Og verdens bedste fiskefrikadelle med remouladen taler sit eget sprog. Så tusind tak for mad.... Näytä lisää

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Hyvä

Kaikki arvostelut

55 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hvide Sande Røgeri

Jeg bestilte en varmrøget ål, varmrøget hellefisk og rødtunsbøffer.
Alt var friskt og lækkert, levering til tiden og indpakning var super.
Kan helt klart anbefale Hvide Sande Røgeri og det er ikke sidste gang vi handler der.

26. tammikuuta 2024

Hej Poul,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse ☀️ Vi er rigtigt glade for, at oplevelsen på vores webshop har været så god 🤩 Jeg sender rosen videre til webshopsafdelingen straks 👏🏻
Hvide Sande Røgeri

Virkelig lækker buffet. God mad og fantastisk is til fornuftige priser. Venligt og imødekommende personale.

25. tammikuuta 2024

Hej Christian,
Mange tak for den gode anmeldelse ☀️
Jeg sender rosen videre til vores køkken og tjener personale straks 🤩

Egne fisk til røgning

Jeg afleverer af og til egne fangede laks til røgning, som jeg får røget, udskåret og vakuumpakket. Kan aflevere og hente ved fiskebilen. Fantastisk service og fantastisk røgning.

23. tammikuuta 2024

Hej Bente,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️ Rosen ryger direkte videre til vores røgmester 🐟

Super lækkert

Super lækkert, friskt, nemt og uden problemer. Ikke sidste gang vi gør det.

19. tammikuuta 2024

Hej hej,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️
Vi er glade for, at høre at oplevelsen hos os har været super god 🐟

Den skuffede

Når man forlanger tippris for varerne skal kvaliteten følge med.
Ved vort sidste besøg på røgeriet 12.01.2024 købte vi bl.a. kongeål, den var meget tør og nok nogle dage gammel, torskerognen vil jeg antage var lettere fordærvet, tunbøffen var ok.

12. tammikuuta 2024

Hej Anders,
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos vores fiskebutik, og vi bestræber os selvfølgeligt efter, at blive bedre til næste gang 🐟
En anden gang må I meget gerne kontakte os på telefon på dagen, så vi sammen kan finde en løsning på problemet hurtigst muligt ☺️
Hvide Sande Røgeri

Tronskifte fra dronning til konge,det…

Tronskifte fra dronning til konge,det skal vi selvfølgelig fejre på søndag.
I den anledning skal vi have Kongeål med røræg til, suppleret med alt godt fra havet. Sikke en fest også på det kulinariske 👑🦈👑🦈👑🇩🇰🇩🇰🇩🇰

12. tammikuuta 2024

Hej Finn,
Sikke en fin anmeldelse ☀️🐟 Vi håber, at kongeålen levede op til jeres forventninger, og at I havde en dejlig tronskifte dag🤩

nytårsfisk fra Hvide Sande Røgeri

Det er 3. år, at vi bestiller (på nettet) alle former for fisk fra Hvide Sande Røgeri, det kommer på det aftalte tidsrum, er pakket så det altid er koldt og friskt. varerne lever altid op til vores forventning.

31. joulukuuta 2023

Hej Kurt,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️
Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Høj kvalitet

Høj kvalitet! Stort udvalg af fiskeprodukter og røgvarer, nemt at bestille på nettet og levering til tiden. Pakket med masser af is, så produkterne ankommer i top tilstand. Kan kun anbefales!

29. joulukuuta 2023

Hej Jesper,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻
Hvide Sande Røgeri

Det er gode varer de har det er til ug.

29. joulukuuta 2023

Hej Helge,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️
Vi er rigtigt glade for, at du har været fuldt ud tilfredse med de varer, som du har købt hos os 🐟🤩
Hvide Sande Røgeri

Uforlignelig god kvalitet af friske…

Uforlignelig god kvalitet af friske frisk, røgvarer og præcis og kold levering. Stort udvalg og varerne er håndsorteret. Ingen skæve stykker.

26. joulukuuta 2023

Hej Weinreich,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Vi kommer IKKE igen

Vi ventede meget lang tid på maden. De helstegte rødspætter var skamstegt og brændt. Utroligt I ikke kan stege noget så simpelt som en rødspætte. De 6 små kartofler var overkogte og uden smag. Vi fik persillesovs. Har aldrig set skyggen af persille. Smagte af mel og var bare en tyk grød. Virkelig uspiseligt. Al maden var kold da vi fik det. Aldrig har vi fået så dårlig mad. Meget dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen

23. joulukuuta 2023

Hej Torben,
Vi beklager rigtigt mange gange, at jeres oplevelse hos os ikke har været god. Vi bestræber os selvfølgeligt på, at blive bedre og rette op på vores fejl, så din anmeldelse er noteret.
En anden gang håber vi, at I vil henvende jer til vores personale på dagen, så vi hurtigst muligt kunne have rettet op på problemet.☺️

Lækre varer

Rødspættefileter, røget hellefisk, røget ål og hvidløgsmarinerede tigerrejer kan kun anbefales. Nu håber vi på den røgede laks er lige så god.
Desværre var der forsinkelse på leveringen. Varerne skulle være leveret inden kl. 18, men de kom kl. 20. Leveringsfirmaet havde givet os besked, at varerne var forsinket. Det er jo hvad der kan ske. Varerne var stadig kolde af is.

20. joulukuuta 2023

Hej Hanne,

Super hurtig / super lækkert

Super hurtig / super lækkert

15. joulukuuta 2023

Hej Bernd,
Hvide Sande Røgeri

Tak for fin levering og god kvalitet

Tak for fin levering og god kvalitet ! Lækre laks og ål mm.

17. joulukuuta 2023

Hej Clara,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling straks 🐟💻

Hurtig nem bestilling og levering

Hurtig nem bestilling og levering

14. joulukuuta 2023

Hej Jens,
Tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Nemt og bekvemt

Nemt at tilgå, overskuelig hjemmeside, opdateringer under vejs, hurtig levering.

8. joulukuuta 2023

Hej Morten,

Gode produkter

7. joulukuuta 2023

Hej Lone,
Tak for den gode anmeldelse 🤩
Vi er glade for, at vores produkter har levet op til jeres forventning ☀️🐟