Fedt - 1. gangskunde og glæder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... Näytä lisää
Igen gjorde både den friske og røgede fisk lykke på bordet. Rejesalaten kan ikke nøjes med 5 stjerner. Og verdens bedste fiskefrikadelle med remouladen taler sit eget sprog. Så tusind tak for mad.... Näytä lisää
Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.
Troldbjergvej 4, 6960, Hvide Sande, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Elendigt minimalistisk udvalg i buffeen, elendig sevice, totalt ødelagt ift for 10-20 år siden. Luk og sluk
Gode fisk og levering . Bare træls at chaufføren satte varen i carport uden at ringe på døren , vi var hjemme .

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Stor skuffelse ved de sidste to besøg, så nu er det slut. Fik serveret et meget lille stykke laks hvor der blev sagt at jeg kunne bede om mere, da jeg sad med en halv kartoffelroulade og bad om lidt mere laks gik der 15-20 minutter før tjeneren vendte tilbage og sagde det ville koste 70 kr ekstra 🙄 Den anden episode var en rødspætte der var brændt, tør og uspiselig, selv med persillesovs... da jeg klagede tilbød de en kop kaffe som kompensation 😏 Med de priser er der rigtig mange steder jeg hellere vil lægge mine penge.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Vi fik lov at sidde længe uden at blive serviceret, på trods af at der ikke var mange gæster i restauranten. Da vi påpegede den dårlige service, vendte tjeneren sig bare om og gik.... Vi nåede ikke at smage på maden, men buffeten var heller ikke tiltalende. Maden så trist ud og flere af fadene var næsten tomme. Der kommer vi ikke igen.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Igennem flere år har vi glædet os over besøg i restauranten, men sandelig også i butikken, der er fyldt med de dejligste lækkerier. Dertil en superfin betjening i såvel restaurant som butik.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Vi bestilte stegt torsk, som viste sig at være friture stegt og ikke tidligere pandestegt. Dette var meget skuffende, da butikken har en masse dejlige og friske råvare.

Hyggeligt spisested.
Vi var et selskab på 5, hvor af 2 fik en hakkebøf med pomfritter og bearnaise, det var bløde og ikke særlig varme pomfritter, og bøfferne var meget tørre. Fiske buffeten var virkelig lækker, med rigtig meget at vælge imellem.

God og hurtig betjening.
Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter.
Maden veltilberedt og fisken frisk og lækker.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Vi havde glædet os til at komme der ned da vi har en med der spiser glutenfri og hun havde glædet sig til fish an chips men det kunne de så ikke lave ( selv om der stod det) så fik hun et stjerneskud men på rugbrød. Vi kunne heller ikke få en alm øl da det havde de heller ikke og en af os havde bestilt muslinger det må vi rykke efter det havde de lige glemt.
Vi kunne få gratis is alle ( der er is med til alle hovedretter ) 😏
Det er bestemt sidste gang vi kommer der.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille… vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sødt personale, de arbejdede bare ikke særligt hurtigt, vi ventede 20-25 min i kø for vi kunne bestille, vi stod som nummer 2 i køen😐 Det var ikke kun os der havde ventet længe, køen bag os blev kun længer. De sagde godt at der var lang ventetid på tallerkner, hvilket var super fint.
Anbefaler kun hvis du har god tid.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen.
Alt lever fuldt ud op til forventningerne.
Fortsat god sommer derovre på vestkysten 🙌

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse.
Resten var super godt som vanligt 👌

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Bestilte ti store krabbeklør , fik ti små…
Så det bedre ingen , at få..

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Mega lækker tapas for 2 - meget god kvalitet, og meget for pengene.
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Altid super lækker buffet. Frisk og indbydende.
Vi elsker at besøge jer når vi er i vores sommerhus🤩

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre
Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meget rimelige priser.

Vastaus yritykseltä Hvide Sande Røgeri
Dejlig stor og varieret fiskebuffet. Enorm god is