Hverdagsudvalg Arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Købte på hjemmesiden hvor der stod 2-3…

Købte på hjemmesiden hvor der stod 2-3 dages levering. Der er nu gået 4 uger fra bestilling til levering.
Har været i dialog med kundeservice flere gange i forløbet som informerer om at de vil kontakte leverandøreren omkring levering, men intet svar med mindre jeg rykkede for det.

Da produktet er modtaget, kan man se på fragt label at produktet kommer direkte fra Kina, samtidig med at det er blevet beskadiget i fragten.

Kontakter igen Kundeservice omkring det ødelagte produkt, som siger at leverandøren kan sende mig en ny. Jeg ønsker nu blot at få mine penge tilbage og ikke modtage endnu et Temu produkt. Jeg får ar vide at jeg kan sende det retur til Langå og herefter vil få mine penge tilbage.. men jeg skal selv betale for fragten (som stort set bliver lige så dyr som selve produktet).

Og efter hele processen, den lange svar tid fra kundeservice samt en helt generel dårlig oplevelse, vil jeg så overhoved kunne være sikker på jeg får mine penge retur?

Nøj en dårlig oplevelse og dårlig kundeservice.
Der findes både bedre produkter og kundeservice hos både Temu og Aliexpress.

9. syyskuuta 2026

Hej Nanna,

Vi beklager naturligvis, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne korrigere nogle af punkterne i din anmeldelse.

Vores behandlingstider og leveringstider fremgår af vores handelsbetingelser samt leveringspolitik, og disse blev ikke overskredet.

Da du kontaktede os vedrørende transportskaden, accepterede vi reklamationen og tilbød uden beregning at sende dig et nyt produkt.

Du ønskede ikke en omlevering, men i stedet at returnere varen og få pengene tilbage.

Vi accepterede dette og oplyste, at varen kunne returneres til os.

Da du ikke ønsker at benytte den tilbudte omlevering via en reklamation, men i stedet ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, gælder vores almindelige betingelser for returnering, herunder at returfragten afholdes af kunden.

Der er naturligvis ingen grund til at være bekymret for, om pengene bliver tilbagebetalt. Når en returnering er modtaget og behandlet i overensstemmelse med betingelserne, bliver beløbet tilbageført som normalt samt det faktum, at du har modtaget din ordre.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage et produkt, der er blevet beskadiget under transporten.
Det ændrer dog ikke på, at vi har tilbudt at løse reklamationen ved at sende et nyt produkt uden omkostninger for dig, hvilket du har valgt at afslå.

Saanut 2/5 tähteä

Har lavet en bestilling og ventet små…

Har lavet en bestilling og ventet små 14 dage på levering, ville være super godt hvis i nu skrev på jeres hjemmeside (uden man skal lede efter det på hjemmesiden) at varene kommer fra udlandet, så der er lang leveringstid, havde jeg vist varene ikke kom fra eget lager i Langå så havde jeg bestilt på en anden side og haft min vare inden for få dage.

16. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hverdagsudvalg

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at vente på en ordre, hvis man havde forventet levering fra vores eget lager.

Vi samarbejder med mange forskellige leverandører som kan gøre at leveringstiden kan differientiere.

Vores leveringstider fremgår af hjemmesiden samt vores leveringspolitik, men vi tager din feedback til os.

Vi oplyser vores leveringstider ud fra den længste forventede leveringshorisont, netop for ikke at love en hurtigere levering, end vi med sikkerhed kan overholde.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt nok i forbindelse med dit køb, og vi tager din kommentar med videre.

Billigste …. Crap%#!

Billigste stykke vare - direkte fra Temu eller lign.
Laaaaaaaaang forsendelse og tæt på flabet “kundeservice”
Der blev jeg taget godt og grundigt ved næsen.
Luk den “butik” for det er ikke en butik!

27. elokuuta 2026

Hej,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne understrege, at vores leveringstider fremgår af vores handelsbetingelser og leveringspolitik, og at vi samarbejder med forskellige leverandører afhængigt af produktet.

At sammenligne vores produkter med Temu eller lignende er naturligvis din vurdering, men det ændrer ikke på, at vi står som sælger og håndterer både ordrer, kundeservice, reklamationer og eventuelle returneringer.

Vi tager naturligvis kritik af vores kundeservice seriøst, men vi vil også gerne have mulighed for at forholde os til konkrete forhold frem for generelle antagelser.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg modtag min vare som var en elendig…

Jeg modtag min vare som var en elendig kvalitet. Helt klart noget billig temu møg. Ydermere var det heller ikke den rigtig farve.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hverdagsudvalg

Vi beklager, at varen ikke levede op til dine forventninger.

Hvis du har modtaget en anden farve end den, du bestilte, er det naturligvis ikke, som det skal være, og det vil vi meget gerne have mulighed for at rette op på.

Vi sender ikke varer direkte fra Temu, men vi forstår naturligvis godt din frustration, hvis produktets kvalitet ikke har levet op til det forventede.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer og gerne et billede af den modtagne vare, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning.

Jeg bestilte den 24

Jeg bestilte den 24. juli 2026 en migrænehat til kr. 150,- Jeg har hverken fået ordrebekræftelse eller ordrenummer. Beløbet kr. 150,- blev hævet den 31. juli 2026 på min konto. Jeg har ingen varer modtaget. Jeg har skrevet til firmaet 3 gange og får overhovedet intet svar eller respons.

Seneste opdatering. Jeg har i dag den 8. august modtaget den vare, jeg ellers havde opgivet.

Derudover har jeg efter meget søgning også via mit virusprogram fundet jeres svarmails, der ligger som mistænkelige mails på min computer, det gælder også den mail, jeg har fået i dag. Den besked, jeg har fået på min telefon i dag virker derimod helt normal.

6. elokuuta 2026

Hej Birgit,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Det skal nævnes vi har besvaret alle 3 emails, dog uden respons.

Vi har ydermere vedhæftet tidligere svar du har fået i hver ny email du har sendt...

I den forbindelse må vi formode at din email enten ikke fungerer korrekt, eller at du ikke kan finde mailen.

Tjek gerne din mail igen, igen igen!

Rigtig god dag 😊

Svar:

Hej Birgit,
Du må meget gerne finde de 3 mails vi har sendt til dig.

Din ordre er afsendt, og forventer at du har den i morgen.

Rigtig god dag.

Saanut 2/5 tähteä

AliExpres / Temu

AliExpres / Temu: Selvom jeg nøje udvælger webshops som har danske adresser, faldt jeg i denne gang. Varen fra Hverdagsudvalg.dk kom direkte fra AliExpress, som dér kan købes for en tiendedel af prisen

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hverdagsudvalg

Det er korrekt, at lignende produkter kan findes på internationale markedspladser, ligesom det gælder for mange andre produkter, der sælges i danske butikker og webshops.

Vi har selv kontrolleret priserne på både AliExpress og Temu og taget udgangspunkt i de laveste priser, vi kunne finde.

Vores pris er 185 kr. inklusive fri fragt. Det er cirka 30 kr. mere end den laveste pris, vi kunne finde på AliExpress, og dermed ikke ti gange så meget, som det fremgår af anmeldelsen.

På Temu kan produktet findes til en lavere pris, men der gælder et minimumskøb på 160 kr., før en ordre kan gennemføres.

Det betyder, at man enten skal købe yderligere varer eller flere STK af produktet. Den mindste samlede betaling på Temu er derfor kun 25 kr. lavere end vores pris, hvor produktet kan bestilles enkeltvis med fri fragt.

Når man handler hos os, handler man med en dansk virksomhed med dansk kundeservice, reklamationsret og support. Vi står desuden for kontakten og håndteringen, hvis der opstår problemer med produktet eller ordren.

Som mange andre virksomheder har vi nogle produkter på eget lager, mens andre sendes fra fjernlager. Vi sender dog ikke ordrer direkte fra hverken AliExpress eller Temu og kan derfor ikke genkende beskrivelsen af, at denne ordre skulle være kommet direkte derfra. Det er muligt, at der er sket en sammenblanding med en anden ordre.

Vi beklager, at du har opfattet købet som en “fælde”, men vi mener ikke, at prisforskellen eller de faktiske forhold omkring ordren understøtter denne beskrivelse.

Når man handler hos en dansk virksomhed, bidrager man samtidig til dansk erhvervsliv, den danske økonomi og finansieringen af vores fælles velfærd.

Derfor takker vi dig for at have handlet hos os.

HverdagsUdvalg

(Denne anmeldelse er skrevet med egne ord, men finpudset/korrigeret af AI)

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin