Jeg har købt nogle grydelapper, som skulle bruges til gaver - de er meget meget små, så jeg ønsker at returnere. Det burde ikke være et problem i henhold til den fortrydelsesret man gar ved nethand... Näytä lisää
Min datter har fået et hollywood spejl i julegave, hvor glasset er gået i stykker. Har skrevet flere gange både på mail og kontaktformular på hjemmeside siden jul og har intet svar fået.
Bestilte lørdag, fik kvik besked søndag om at varen var pakket, penge trukket tirsdag, men først fredag fik GLS pakken fra Hverdagskram. GLS var så hurtige så jeg modtog lørdag. Tænker det godt kunne... Näytä lisää
Hverdagskram er mere end bare en dansk webshop. Vi er en engros handel, der forsyner danske købmænd med praktiske og smarte produkter og gadgets til hverdagen. Men vidste du, at vi også sælger vores produkter til private kunder til en rigtig skarp pris?
Østergade 2, 8870, Langå, Tanska
- info@hverdagskram.dk
- hverdagskram.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
you are not correct
you are not correct, you do not send the orders that people want
Jeg fik en helt forkert pakke og ikke…
Jeg fik en helt forkert pakke og ikke får svar på min klage

Vastaus yritykseltä Hverdagskram
Jeg er super tilfreds med mit…
Jeg er super tilfreds med mit køb.hurtig fremme.
Super fine krydderiglas
Super fine krydderiglas, med tilbehør. Hurtig levering
Bestilte et spejl med 20x forstørrelse…
Bestilte et spejl med 20x forstørrelse - modtog med 10 x. Varen findes ikke - måtte så ud og købe kuvert til st sende retur i øv
Fast delivery to ny lokal shop
Fine varer og hurtig levering.
Fine varer og hurtig levering.
Bestilte et blodtryksapparat mandag og onsdag kunne jeg hente det. Prisen var også konkurrencedygtig.
Så her handler jeg gerne igen.
Helle Anderberg Hansen
Fantastisk service👌…
Fantastisk service👌… beklagede min nød over en vare jeg havde fået leveret. Og vupti fik jeg omgående svar retur med en undskyldning og man straks ville sende en opgraderede udgave som undskyldning.. man kan da kun blive glad i låget over sådan en flot og fin service 👍.. TUSIND TAK FOR JER 🥳💋..
Snyd Og humbug
Den 17. marts 2024 modtog jeg en pakke fra hverdagskram -jeg var meget skuffet, da firmaet lyder regel nok, når man læser om dem !!-men pakken jeg modtog var under lavmålet- et Ninja airfryer I dukke størrelse-, kunne simpelthen ikke bruges til madlavning!! – Andre Varer, hvor emballagen var ødelagt, og bar præg af at have været solgt før !!- Det kan I simpelthen ikke være bekendt!! – i ødelægger det for andre Netbutikker, som er reelt nok

Super hurtig levering og betjening
Super hurtig levering og betjening
Hurtig levering 👍
Blandet oplevelse
Hurtig levering og fine glas. Desværre holder den tusch, man skal skrive på mærkater, ikke. Går af hver gang vi skal bruger krydderier, hvis vi rør ved mærkat.

God kvalitet hurtig levering