Husoghaveliv formår virkelig at leve op til Deres mål om at yde Danmarks bedste kundeservice. Jeg må indrømme at det er det første sted online som jeg har været så positiv overrasket over. Mikk... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi, hos Hus og Haveliv, ved hvor vigtigt det er, at du som kunde, kan føle dig tryg og sikker når du handler på nettet. Derfor er vores kundeservice åben alle ugens dage kl. 9-22 - også i weekenden. Samtidig er det muligt at chatte online med os på www.husoghaveliv.dk i samme tidsrum. Oven i det er vi naturligvis en e-mærket webshop. Alt dette gør, at du som forbruger kan, handle trygt og sikkert hos os. Ring eller skriv til os hvis du har brug for rådgivning omkring et produkt og vi hjælper dig straks.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kundeservice

Nu har jeg optil flere gange prøvet at skrive en mail ang. Med en støvsuger jeg købte maj sidste år, som er gået i stykker.
Men har intet svar fået. Det er virkelig dårlig service! Og for at det ikke skal være løgn så kommer den med fejl, når man prøver at skrive til jer igennem jeres hjemmeside.
Må ærligt indrømme, at jeg ikke rigtig tør at bestille noget igennem jer mere!

17. helmikuuta 2020

Jeg har nu fået min havefræser og en…

Jeg har nu fået min havefræser og en anden gang vil jeg gerne have e,en eller anden Påmindelse om at varen er på vej når jeg kan se at pengene for varen er trukket. At posten har prøvet at aflevere fræseren har jeg lidt svært ved at tro på da jeg har været hjemme hele ugen og der var heller intet i postkassen.Men lige meget jeg har fået fræseren og det var det det drejede sig om så tak for det og kan i have en rigtig god dag.

8. huhtikuuta 2019
Hus og Haveliv -logo

Vastaus yritykseltä Hus og Haveliv

Hej Hans,

Jeg er glad for at høre du har fået din havefræser :)

Jeg kan kun beklage, at du ikke har modtaget nogen information om, at din havefræser er forsøgt leveret og har ligget klar til afhentning. Jeg vil tage dialogen med PostNord, så det ikke sker fremadrettet.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner

Mikkel
Hus & Haveliv

Pas på det er et rent svindelfortagende…

Pas på det er et rent svindelfortagende de modtager ikkevarer retur som er ubrugelige køb ikke noget hos dem,de bliver politianmeldt nu

4. huhtikuuta 2019
Hus og Haveliv -logo

Vastaus yritykseltä Hus og Haveliv

Hej Niels (igen)

Jeg er fuldstændig enig i, at firmaer der svindler, ikke overholder de regler og love der gælder ved online handel skal “staffes” og vurderes derefter.

Netop for at undgå, at komme med i denne bås har Hus & Haveliv siden stiftelsen i 2014 været medlem af E-mærket. Vi er altså en E-mærket godkendt webshop som naturligvis lever fuldstændig op til alle de betingelser der følger med.

Jeg vil ikke kommentere på din sag igen, men vil nøjes med at nævne, at sagen er løst og afsluttet med tilfredshed for begge parter.

De bedste hilsner

Mikkel
Hus & Haveliv

Fra godt til skidt

Vi kontaktede Husoghaveliv.dk for at bestille en bænk lavet efter special mål. Prisen på hjemmesiden hed 1500,-. Vi fik hurtigt svar at hvis vi ønskede en bænk som var ca 10 cm højere end standard så steg prisen med 700 kr! Vi valgte at acceptere prisen og fil nemt og hurtigt fremsendt faktura og da den var betalt gik produktionen igang. Her fik vi afvide at dee ville gå ca 7 dage inden den var klar til levering og alt vi ville blive kontaktet direkte når bænken var klar. Efter 8 dage spurgte vi til en status - intet svar. Efter 10 dage rykkede vi igen - intet svar. På 12 dagen bliver vi ringet op af DanskeFragtMænd med besked om at han var på vej ud til os om ville være der om 15 min! Heldigvis for os var min kæreste hjemme pga sygdom men alternativet havde nok desværre været at han var kørt igen. Det skal siges at jeg normalt ikke tager min telefon i arbejdstiden og at det kun var et lykketræf at jeg havde mulighed for at tage min telefon da fragtmanden ringede.

Oplevelsen bliver knap så god når man lægger ud som fyr og flamme og derefter er det bare ikke godt nok!

Vi vil ihvertfald undersøge markeder langt bedre inden vi igen bruger Husoghaveliv.dk.

Bænken er fin, der er ikke noget der

28. lokakuuta 2017

Fantastisk service

Helt uovertruffen service af indehaveren Mikkel. Vi fik leveret en askestøvsuger, som desværre viste sig at være en "mandagsmodel". Vi kontaktede Mikkel, som udviste langt større service, end vi kunne forvente: Han beklagede meget og tilbød straks at sende os en ny askestøvsuger uden beregning og syntes ikke, at vi skulle have besvær med at returnere den defekte støvsuger. Vi vil helt sikkert handle der igen og varmt anbefale Hus og Haveliv til andre.

19. joulukuuta 2016

Lige i skabet

De fik et salg da jeg kunne komme i kontakt med dem sent om aften via telefon. Lang åbnings tid ved kundeservice er vejen frem. Super tilbagemelding ved spørgsmål, holder hvad de lover og i mit tilfælde 400,- billigere i forhold til lignende produkt jeg så på i anden webshop. Hurtig levering. De forstår og sætte kunden i centrum.

29. marraskuuta 2016

Til at stole på. !

Selvom der blev begået en menneske fejl og jeg ikke fik den rigtige vare må jeg sige jeg er målløs, fik penge tilbage lige med det samme og en undskyldning, jeg vil helt klart anbefale dette firma da de lever af at gøre kunderne glade, og det gjorde de her :)

31. lokakuuta 2016

Hus og Haveliv

Min mand og mig vandt 100 kr. hver min mand .Min mand chatede med hus og have , om vi kunne slå det sammen, det kunne vi , og hans gave er allerede kommet .Stor tak til Hus og Have

21. lokakuuta 2016

Manglende besked om levering

Nu har jeg snart 3 gange forsøgt at få leveret bestilte varer. Danske Fragtmænd leverer men man får ikke besked om hvad dag og hvad tid de kommer og så koster det ellers 100 kr. at få genleveret, hvilket Mikkel i butikken siger, at jeg skal bestille og betale for og fragtfirmaet siger, at afsender skal bestille og betale for...jeg sidder stadig og venter på levering - tør dårligt forlade huset!

9. kesäkuuta 2016