Hunkøn Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Kan varmt anbefale Hunkøns onlinebutik. Altid hurtig levering, fin indpakning og nem returnering samt mulighed for gratis ombytning hvis størrelsen ikke passer 🙃 Har handlet hos Hunkøn flere gange o... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice. Har købt Super flot glimmer sæt i bukser og bluse. en lille fejl på bukserne, men fik uden problem ombyttet+ senere ombytning af bluse, da jeg ønskede en mindre størrelse, f... Näytä lisää

Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre. Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da poly... Näytä lisää

Fantastisk service hos Hunkøn! ✨✨ Jeg skrev til dem på Messenger for at høre, om jeg kunne nå at få en bestemt kjole fra deres nye kollektion til to barnedåb. Selvom kollektionen endnu ikke var udkom... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. ja myös
  3. Muotisuunnittelija

HUNKØN er et casual og legende københavnsk tøjmærke med en eklektisk stil De to designere, Anne Schøler & Trine Keseric, startede det hele i en lille kælder i København tilbage i 2015. Den fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints var afsættet, og sammen skabte de HUNKØN. Gennem årene har de udmærket sig ved at kreere et fashion brand, som er blevet døbt ‘et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden’. De er i sandhed first movers, når det kommer til at lege med former, farver og kreativitet. “Vores designfilosofi har dybe rødder i vores egne finurlige og farverige personligheder og syn på verden. HUNKØN er vores ‘kærlighedsbrev’ til vores medsøstre rundt om i verden – selvstændige og stærke kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud, tale højt, tage deres plads i verden og ikke bare følge strømmen.” Der lægges stort vægt på gode og nære samarbejder med alle leverandører. Dette resulterer i, at vores produktionspartnere sætter en ære i – og handler efter – at sikre, at HUNKØN brandet er en ansvarlig virksomhed. Vi vil gerne garantere bæredygtigt og trygt arbejdsmiljø og -forhold for alle de mennesker, der arbejder for os.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

For evigt fan 🤩

Som altid når jeg bestiller tøj fra Hunkøn så lander det hos mig kort tid efter og denne gang var ingen undtagelse.

Jeg bestilte en kjole der skal bruges til min datters konfirmation og den er så smuk og føles vanvittig behagelig at have på 😍🥰 tøj fra Hunkøn er bare noget særligt og jeg vil for evigt være fan 🤩

28. tammikuuta 2025

Hej Katja.

Vi er også for evigt fan af dig. 😍

Vi håber i får en vidunderlig konfirmation. Stort tillykke herfra.

Mit klart favorit brand

Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre.

Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da polyester tøjet er lidt svært for huden at ånde i :)

Virkelig mange lækre styles! Størrelserne kan være lidt forvirrende, jeg er normalt en M men har tøj derfra i str xs-xl. Så en style man ikke i forvejen har prøvet, vil jeg anbefale at man måske bestiller en ekstra str. hjem.

23. tammikuuta 2025

Hej Dalina.

Vi er så glade for dig.. Tak for de fine ord.

Under hver style på hjemmesiden ligger vores størrelses skemaer med alle de nødvendige mål i alle str, for lige præcis den style du kigger på.
Det gør vi i stedet for et generisk xs-xxl skema der dækker over alle styles, så processen bliver nemmere..
Vi håber det hjælper.
Det er noget vi hele tiden arbejder på at forbedre, og du er selvfølglig altid velkommen til at ringe hvis du har et konkret spørgsmål til en style.

xx / Team Hunkøn.

Fede produkter og hurtig levering

Fede produkter! Fedt værdisæt om at huske os på at skille os ud fra mængden.
Gode størrelsesbeskrivelser, som man kan stole på.
Hurtig levering.

11. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Sikke en dejlig besked at stå op til en mandag morgen..
Tusinde Tak T.H...
❤️❤️❤️❤️❤️
5 hjerter til dig..

Smuk kjole - sikker webshop

Smuk kjole, både størrelse og materiale var som lovet. Modtog kjolen så fint pakket ind. Kendte ikke hunkøn før jeg handlede der, men både bestilling, betaling og levering var nemt og fungerede perfekt. Her kan man trygt handle.

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Vi elsker at få nye venner..
Tusinde tak for de fine ord Julie.

Vi glæder os til at se dig igen..

Skønne styles

Skønne styles, der supplerer min basisgarderobe på bedste vis. Altid hurtig levering og positiv vibe.

7. tammikuuta 2025

Tusinde tak Nina..
Vi elsker de Positive Vibes du gir' os..

Hurtig service

Hurtig service. God hjemmeside. Lækker vare.

31. joulukuuta 2024

Hej Caraan.
Du er skøn!
Tak for de fine ord.

10 stjerner til Mads!✨

Har ikke lagt en ordre (endnu), men har brugt deres chat. Kan klart anbefales, specielt når Mads sidder og svarer kl. 21 en fredag aften og endda svarer på flere spørgsmål i løbet af aftenen og gør alt hvad han kan for at hjælpe :) Det kalder jeg god service!

3. tammikuuta 2025

Hej Andreas.

Mads er en ægte Stjerne. ✨
Jeg sørger for at gi' ros og stjerner videre.
Tak for de fine ord.
Vi glæder os til at pakke din ordre.

Team Hunkøn..

Modtog lynhurtig de flotteste bukser

Modtog lynhurtig de flotteste bukser. Jeg er super glad

23. joulukuuta 2024

Hje Pia.
Vi håber du kommer til at kuns-elske bukserne..
Vi er så glade for din feedback, og stjernerne..

Rigtig godt nytår..

Team Hunkøn.

Mine varmeste anbefalinger

Hunkøn har mine varmeste anbefalinger. Kvaliteten er i top, og servicen er rigtig god. Modtog min ordrer meget hurtigt, og så elsker jeg bare de mange farver og designet hos Hunkøn.

17. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Åh vi elsker at høre det Tanja..
Mega tak for dig...
💖

Førsteklasses service 🤩

Førsteklasses service 🤩
Ved mit sidste løb var der desværre fejl i legeret, og derfor kunne jeg ikke modtage alle de ønskede varer. Men de skrev hurtigt en mail til mig, og vi fandt en løsning med ombytning til en anden varer. Som altid lækkert tøj i en god kvalitet, en klar anbefaling her fra. 🫶🏻

12. joulukuuta 2024

Hej Camilla.
Tusind tak for dine søde ord, selv om der var problemer med lageret.
Jeg sørger for at sende de gode vibes videre til kundeservice.
🫶🏻
Vi håber du knus-elsker dine T-shirts..
Kæmpe tak for dig.

Team Hunkøn..

Så smukt tøj i bedste kvalitet

Så smukt tøj i bedste kvalitet - man blir så glad af at klæde sig i Hunkøn ❤️

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Og vi blir så glade for dig, Christina!
Tak for de fine ord, og stjernerne..
❤️
Team Hunkøn..

Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn…

Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn jeg har været det i rigtig mange år måske lige siden I er begyndt❤️.. Nemt at købe på nettet hurtig levering god kvalitet .. og de lækker farver..alt i alt vandt jeg i lotto købte jeg næsten næsten hele mit tøj hos jer❤️👍💪💪

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Ej, vi håber da også du vinder i lotto så..
❤️
Tak for de fine ord. Vi er også vilde med dig..

Team Hunkøn

Virkelig noget fedt tøj med flotte…

Virkelig noget fedt tøj med flotte farver og mønstre - desværre synes jeg ikke kvalitet og pris hænger sammen. Købte for et år siden et par bukser jeg nåede at have på én gang til en fin middag inden stoffet gik fra i en syning - og desværre er stoffet på en måde så det bare trevler og bukserne derfor kan smides ud.

2. marraskuuta 2024

Hej Hanne.

Vi er glade for stjernerne selv om du har haft en irriterende oplevelse.

Hvis du ikke har talt med kundeservice for et år siden,
vil jeg gerne bede dig sende dem en mail med de oplysninger du har om ordren.
På Hello@hunkon.com.
Så prøver vi at finde dig frem og sørger for, at der kommer en form for kompensation.

Du må gerne referere til denne trustpilot.
Jeg har informeret dem, og de holder øje med dig.

Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Team Hunkøn.

Super god kvalitet

Hurtig levering og en flot farve i en fantastisk kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber online hos Hunkøn

12. syyskuuta 2024

Åh, Birte vi bliver så glade.. ❤️
Tak for de fine ord og stjernerne..

Hurtig levering

Hurtig levering, dejligt og flot tøj!

1. syyskuuta 2024

Hej thea..
Tak for stjernerne..
DU er en stjerne.

Super god service

Super god service, dygtige og hjælpsomme medarbejder.
Tøj i god kvalitet.
Handler gerne hos Hunkøn igen.

7. elokuuta 2024

Hej Hanna.

Hvor er det dejligt at høre.
De fine ord kommer videre til de hjælpsomme medarbejdere...
Tusinde tak.

Alt i top!

Utrolig god service, hurtig levering og ikke mindst LÆKKERT tøj! Handler gerne her igen!

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Det er så lækkert at høre Camilla. Tusind tak for de fine ord.

Super fed oplevelse🙏

Super fed oplevelse🙏. Hurtig levering og sååååå fedt tøj🌞🌞.

27. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hunkøn

Ih, det er dejligt at høre Hanne!.
Det var også nogle fine toppe du valgte.. 😉
Team Hunkøn...