Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Product na 13 dagen nog steeds niet ontvangen, na 8 dagen verwittigd dat het de 10e dag niet geleverd zou worden. Eind van de week zou meer info volgen. Niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Chris van Huisenthuis.nl heeft alles netjes begeleid. Zelfs toen de stofkleur niet meer beschikbaar bleek, regelde hij tegen geringe vergoeding een nagenoeg gelijke kleur. Drie prachtige stoelen siere... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Huisenthuis.nl koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa’s grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubelen. Of het nou meubelen zijn voor in je woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij Huisenthuis.nl hebben we in elke categorie een ruime keus. In onze woonwinkel staat de klant centraal, want een goede klantenservice vinden wij erg belangrijk.

2,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Verkeerde stapelbed geleverd

Had een stapelbed Becky besteld en kreeg een Sammy geleverd. Die is heel anders, de trap zit aan het voeteneind in plaats van 30cm ervandaan. Eerst werd gezegd dat de fabrikant de naam had gewijzigd, toen wist men niet waar het verschil uit bestond en toen moest ik foto’s opsturen. Als je namelijk het bed hebt gemonteerd kun je het niet retour zenden. Ook wordt je voor leugenaar uitgemaakt als je zegt wat er verkeerd is.
Hele foute club, niet doen.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Huisenthuis.nl

Hallo Ernst, hartelijk dank voor je review. Het is echter niet zo netjes onjuistheden te vermelden in je review vanwege je boosheid omdat je het verkeerde product hebt besteld. Zoals aangegeven hebben wij het bestelde stapelbed geleverd, e geeft aan dat er een verschil bestaat met een eerder geleverd stapelbed, wij hebben nooit eerder een stapelbed aan je geleverd, dit is dus niet mogelijk. De trap zit altijd aan de rechterkant zoals op de foto's te zien, ook bij het monteren van het bed kom je erachter dat de trap aan de rechterzijde kan worden gemonteerd, zoals beschreven in de montagehandleiding. Om bovenstaand probleem voor je op te lossen vragen wij foto's om mee te kijken met het monteren waar het fout gaat. Het is vrij logisch dat je een gemonteerd stapelbed niet kunt retourneren, zoals bij wet geregeld heb je altijd recht op een zichtretour, je kunt het bed demonteren en retourneren. Dit is echter niet het probleem want je hebt deze geretourneerd zonder het bed open te hebben gemaakt, je opmerking is dan ook misplaatst. Indien een aankoop je niet bevalt is het geen enkel probleem om te retourneren, dit is gebruikelijk in de wereld van online aankopen omdat je het product niet in werkelijkheid kunt zien. Echter het achteraf plaatsen van negatieve recensies om onjuiste redenen hoort hier niet bij.

Stelletje amateurs

Stelletje amateurs! Pas bij de vierde poging om onze bestelde producten te leveren kregen wij de juiste producten. De eerste drie keer kregen we of heel andere producten, was de levering niet compleet of hadden ze überhaupt niks bij zich en kwamen ze alleen de verkeerd geleverde producten ophalen. Totaal €365 aan hun kwijt, drie keer voor niks thuis gebleven van werk, een boel frustratie en dan denken ze dat we met €25 euro korting wel tevreden zijn..

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Huisenthuis.nl

We vinden het het heel jammer dat het zo is gelopen. Wij begrijpen dat het frustrerend is dat de levering meerdere malen is mis gegaan. Bij deze bieden bij nogmaals onze excuses aan voor het ongemak.

Zeer slecht artikel

Zeer slecht artikel. Alleen de frontjes zijn van MDF, de rest van spaanplaat met melamine (dit staat niet zo in de advertentie vermeld), welke al binnen enkele maanden na aanschaf begint te bollen en te bladderen. Het meubel staat in een goed geventileerde badkamer, afgeschermd van de vochtbron middels een glaswand. Dit aangeven bij de klantenservice. De communicatie verliep hierbij zeer stroef en men wou metingen hebben van vochtgehaltes van onze badkamer, wilden beeldmateriaal om te kunnen beoordelen of onze badkamer wel volstaat voor deze kast. Nergens in de advertentie staat dat de kast niet geschikt is voor een luxe en goed geventileerde badkamer. Feitelijk is het geen badkamermeubel maar een wandkastje. Zeer vervelende situatie waarbij de jurist ons in het gelijk heeft gesteld.

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Huisenthuis.nl

Beste Iris, bedankt voor je review. Vervelend dat je niet tevreden bent over het gekochte kastje, echter is het niet netjes onjuistheden te vermelden in je review. Vanaf het eerste contactmoment hebben wij direct gereageerd en gevraagd om meer informatie betreffende het kastje wat niet zou voldoen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij namelijk in overleg met de fabrikant en ervoor zorgen dat het opgelost kan worden. Na meerdere verzoeken om informatie is een antwoord steeds uitgebleven, echter kregen wij wel opeens een ingebrekestelling van een jurist. Zoals ook in deze communicatie hebben wij aangegeven je zonder verdere informatie niet te kunnen helpen.

Geen contact

Twee weken geleden hebben wij een halkastje besteld. We kregen er al geen bevestiging van, maar wel een melding van de koerier. Helaas bleek de kleur niet te kloppen met de site, maar ik krijg geen enkele response op het retour- of contactformulier (met mijn telefoonnummer). Ook kan ik nergens een telefoonnummer vinden.

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Huisenthuis.nl

Beste Rik, bedankt voor je review. Het (zelf aangemaakte)mailadres dat je hebt gebruikt bij je bestelling is onbereikbaar. De geautomatiseerde bevestigingen die wij je gestuurd hebben zijn daardoor mogelijk niet aangekomen. Wij hebben direct op je eerste contactaanvraag gereageerd, het mailadres dat je hier hebt gebruikt verschilt van het mailadres dat je hebt gebruikt bij je bestelling, ook dit mail adres lijkt onbereikbaar. Op je tweede contactaanvraag, met een derde mailadres, hebben wij ook direct gereageerd, mogelijk is ook dit mail adres onbereikbaar of is onze mail in je SPAM folder terecht gekomen. Een erg vervelende situatie, omdat wij op deze manier geen contact met je op kunnen nemen. Graag ontvangen wij een reactie van een beantwoordbaar mail adres zodat wij nogmaals op je aanvraag kunnen reageren! Daan

Top product

Erg mooi meubelstuk mogen ontvangen van een bijzonder goede kwaliteit!

3. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling! De bezorger was te volgen via de track and trace en stond op de afgesproken tijd voor de deur. Het tv-meubel was gemakkelijk in elkaar te zetten en voelt erg stevig aan. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

24. lokakuuta 2023

Mooi bureau

Het bureau is op tijd geleverd en is van mooie kwaliteit. Het contact met de klantenservice verliep professioneel, snel en prettig.

25. lokakuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

De kast die ik ontving was beschadigt.

De kast die ik ontving was al eerder bij een andere klant geweest en bij terugkomst door jullie, NIET gecontroleerd op gebreken. De lade (achter en zijkanten) die je normaal dichtvouwt daarvan was de coating kapot, ik heb dit zelf opgelost door 2 kleine schroefjes erin te draaien, echter dit is niet zoals het hoort. Voor de rest was de kast gelukkig in goede staat.

18. lokakuuta 2023

Beste Cor,
Bedankt voor je review. Erg vervelend dat een onderdeel van het ontvangen artikel beschadigd is, uiteraard lossen wij dat graag voor je op.
Helaas heb ik hiervan geen melding, foto's of contactaanvraag terug kunnen vinden, waardoor wij hiertoe nog geen mogelijkheid hebben gehad, wij hebben je een bericht gestuurd voor verdere informatie. Het artikel in je bestelling is nieuw aan je verzonden en niet bij een andere klant geweest. Indien je hierover twijfelt ontvangen wij hiervan graag foto's zodat wij deze kunnen beoordelen en indien nodig met onze leverancier kunnen overleggen.
Team Huisenthuis.nl

Saanut 3/5 tähteä

Kast voldoet aan de verwachting. Levering kostte wat geduld......

De kast kwam veel later dan doorgegeven was. Pas toen we zelf belden kregen we te horen dat de levering vertraagd was, maar dat de kast nog wel die dag bezorgd zou worden.Verpakking was beschadigd. Later bleek dat een hoekje van de kast ook beschadigd was. Gelukkig aan de achterkant....

4. heinäkuuta 2023

Beste Carla,
Bedankt voor je review. Erg vervelend dat je een mindere ervaring hebt gehad met je aankoop bij Huisenthuis.nl.
Volgens het track and trace systeem is je bestelling binnen 10 werkdagen na het bestelmoment afgeleverd, mocht dit niet kloppen vernemen wij dat graag!
Indien je bestelling met een beschadiging is geleverd lossen wij dat uiteraard graag voor je op! Wij hebben je een bericht gestuurd voor meer informatie.
Team Huisenthuis.nl

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product en snel bezorgd

De kast is van goede kwaliteit en is binnen enkele dagen bezorgd in plaats van tien werkdagen. Op contact met de klantenservice werd snel en correct gereageerd.

19. kesäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

3x Product geleverd met andere naam

3x Product geleverd met andere naam. 100 euro duurder als de Bijenkorf per stuk. Geen telefonische klanten service om iets mee te regelen.

Retour was wel goed geregeld.

16. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Huisenthuis.nl

Bedankt voor de review. Helaas kunnen wij niet op tegen dit soort aanbiedingen. Fijn om te horen dat je het retourneren als prettig hebt ervaren.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin