Hugg.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Op 5 dec. 2 dekbedovertrekken besteld en betaald voor onze kleinkinderen. Wel een bevestiging ontvangen, maar geen overtrekken gezien. Meerdere keren gemaild. Geen reactie. Ik vroeg me af of het b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na het bestellen van 16 naamdekens bleek 1 naamdeken geen hoofdletter te hebben. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd direct een nieuwe in productie genomen. Super tof! Alleen bij ontvangst b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het ging even volledig mis ,mede door wisseling directie …. Vertrouwen even weg geweest ..top opgepakt , bereikbaarheid weer optimaal ,en wat ben ik lief geholpen ! Top doorgaan zo ,heb weer een super... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De comfy-blanket is een luxe droom zo mooi ! ik heb andere fake-fur plaids voor aanzienlijk hogere prijzen maar deze verslaat ze volledig, zacht, groot en elastisch, zowel de beige als de grijze he... Näytä lisää

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Hugg Blankets / Warming Blankets | komt van Nederlandse bodem en is ontstaan om meer betekenis te geven aan comfortabele dekens. We willen de wereld een stukje mooier maken door middel van persoonlijke fleecedekens met de focus op de hoogste kwaliteit en de beste klantenervaring”

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Heerlijke deken, maar blijft verharen.

Heerlijke deken, maar verhaart extreem. Ook na het wassen volgens voorschrift. Haren op kleding en bank, en willen er niet makkelijk af.
Ik heb een mail gestuurd, ik wacht op een reactie. Ik hoop dat ik hem mag retourneren, want hij is prachtig voor de sier, en ook heerlijke zwaar en warm. Maar voor mij niet echt bruikbaar zo.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Sandra, bedankt voor uw beoordeling. Het kan soms voorkomen dat de comfy deken een beetje pluist. Echter mag die niet teveel zijn. Indien u hem retour wilt sturen is dat geen probleem. Mijn collega zal u een email sturen zodat we dit kunnen oplossen voor u.

top dekens!!

top dekens!!! wat je op de reclame ziet, krijg je ook... ik bestel later nog een paar!

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Monika, bedank voor uw review. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankoop!

Geweldig plaid.

Het plaid wat ik heb ontvangen is in 1 woord geweldig. Lekker zacht en fijne zware kwaliteit. Ik heb de volgende avond er meteen nog 1 besteld. Om 22.30 en de volgende dag om 18.00 uur had ik hem al thuis. Super snelle levering. Een zeer tevreden klant. 👍🏻😉

3. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Marion, bedankt voor de genomen moeite om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met de mooie warme deken!

Prachtig mooie blanket

Prachtig mooie blanket
Heerlijk zacht en zwaar
Mooie kwaliteit

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Irma, bedankt voor het schrijven van uw 5 sterren review. Wij wensen u veel plezier met de mooie aankoop!

Team Hugg Blanlets

Saanut 4/5 tähteä

Superzacht

Helaas geen snelle levering zoals vermeld, maar ruim een week. Daarom maar 4 sterren. Maar de deken zelf is heerlijk zacht, warm en iets verzwaard. Het is superfijn hieronder te liggen. Ben er erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Onze excuses dat de zending door de post later geleverd is als u van ons mag verwachten. Desondanks wensen wij u veel plezier met de mooie aankoop!

Super zacht deken

Super zacht deken, alsof je op wolkjes ligt

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Petra, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezie met de lekkere zachte deken!

Saanut 4/5 tähteä

Zalige deken

Zalig zachte deken en heerlijk warm.
Pluist wel heel erg, na het wassen was het iets beter maar helaas niet pluisvrij.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Laurent, bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. De comfy deken kan inderdaad een beetje pluizen. Mocht u dit teveel vinden is retour sturen ook geen probleem!

Saanut 3/5 tähteä

Zachte deken alleen pluist de deken enorm.

Een paar dagen geleden de comfy blanket ontvangen, heerlijk zachte deken alleen pluist de deken enorm. Alles zit onder de pluis. Ik heb reeds een mail gestuurd met de vraag hoe het pluizen te voorkomen maar nog geen reactie. Totdat het pluizen is verholpen gebruik ik nog mijn oude deken.

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Caroline, bedankt voor het schrijven van uw ervaring. Mijn collega heeft zojuist uw mailtje beantwoord om dit samen met u op te lossen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering, mooie kwaliteit alleen heb ik de verkeerde kleur gekregen.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Nancy, bedankt voor uw bestelling. Onze excuses voor de foute levering. Mijn collega zal u een bericht sturen zodat we dit netjes voor u gaan oplossen.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige cosy namaak bont deken.

Geweldige cosy namaak bont deken.. heb er uiteindelijk 3😂 gekocht.. heerlijk!!!! En voor die prijs!!😍😍😍

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve eravring. Wij zijn blij dat tevreden bent is en wensen u veel plezier met de mooie dekens!

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden zo mooi en zacht

Super tevreden zowel over mijn plaid als over de snelle service. Dank u wel 👍❤️

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de mooie deken!

Heerlijk zachte/warme huggblanket

Erg snelle levering van heerlijk zachte huggblanket. Bevalt zo goed dat ik een 2e voor een andere kamer besteld heb.

26. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Marion, bedankt voor het delen van uw 5 sterren beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met de zachte dekens!

Saanut 5/5 tähteä

omdat ik er nog een heb besteld en…

omdat ik er nog een heb besteld en ontvangen.

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te lezen dat u een 2de bestelling geplaatst heeft. Wij wensen u veel plezier met de mooie dekens!

Zeer aan te raden

Zachte, warme dekens met mooie opdruk. En persoonlijke touch, met de namen van onze kinderen erop. Zeer aan te raden!

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Rebecca, bedankt voor het delen van uw positie ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met de mooie dekens!

Fantastische deken

Fantastische deken... heerlijk zacht en super snelle levering.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Juuls, bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij wensen jullie veel warmte met de mooie deken!

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk zachte grote en zware…

Een heerlijk zachte grote en zware deken!!. Ik ga er nu een bestellen voor mijn vriendin als cadeau☺️
Jenny

22. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Jenny, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het leuk om te lezen dat u er nog een gaat bestellen als cadeau. Wij wensen jullie veel plezier met de mooie dekens!

Team Hugg Blankets

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin