Op 5 dec. 2 dekbedovertrekken besteld en betaald voor onze kleinkinderen. Wel een bevestiging ontvangen, maar geen overtrekken gezien. Meerdere keren gemaild. Geen reactie. Ik vroeg me af of het b... Näytä lisää
Na het bestellen van 16 naamdekens bleek 1 naamdeken geen hoofdletter te hebben. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd direct een nieuwe in productie genomen. Super tof! Alleen bij ontvangst b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het ging even volledig mis ,mede door wisseling directie …. Vertrouwen even weg geweest ..top opgepakt , bereikbaarheid weer optimaal ,en wat ben ik lief geholpen ! Top doorgaan zo ,heb weer een super... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De comfy-blanket is een luxe droom zo mooi ! ik heb andere fake-fur plaids voor aanzienlijk hogere prijzen maar deze verslaat ze volledig, zacht, groot en elastisch, zowel de beige als de grijze he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hugg Blankets / Warming Blankets | komt van Nederlandse bodem en is ontstaan om meer betekenis te geven aan comfortabele dekens. We willen de wereld een stukje mooier maken door middel van persoonlijke fleecedekens met de focus op de hoogste kwaliteit en de beste klantenervaring”
Noordersluisweg 19, 8243 PR, Lelystad, Hollanti
- contact@huggblankets.nl
- huggblankets.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
heerlijk zacht
heerlijk zacht ! maar ik moet de deken cadeau geven .weet zeker dat het in de smaak valt

Zeer tevreden
Super zachte deken en mooie grote handdoeken. Ook bij vragen snelle en adequate reactie. Zeer tevreden.

Heerlijke zachte warme deken
Heerlijke zachte warme deken. Lekker groot en zal deze zeker veel gebruiken in de wintermaanden. Lekker om mijn spieren warm te houden.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
super zacht zoals er werd gezegd en…
super zacht zoals er werd gezegd en geleverd binnen 2 dagen.

Superzacht
Superzacht
Supermooi
Superprijs
En..
Bedankt voor de snelle (gratis) verzending!

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
Het zachte hugg deke was alles naar…
Het zachte hugg deke was alles naar wens wat ben ik blij mij echt super kwaliteit en snelle levering savonds bestellen volgende dag al thuis.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
pluist helaas maar is inderdaad super zacht
levering was super snel

Babydeken met naam
Uitstekende snelle levering. Prima kwaliteit en beeldmooi. Helemaal niets negatiefs over te zeggen.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
snelle levering met deze temperaturen…
snelle levering met deze temperaturen buiten nog niet uit kunnen proberen naar voelt heerlijk zacht aan 👍👍👍

Fantastisch
Super snel geleverd en zoveel meer dan wat ik had verwacht. De deken is echt een hugg, je voelt je meteen ontspannen door de lichte verzwaring en helemaal knus als je eronder zit.... Zalig!

Echt niets teveel gezegd
Echt niets teveel gezegd, echt een heerlijk deken

Mijn fout rechtgezet
Door mijn onoplettendheid was er een drukfout geslopen in de handdoek. Ze hebben me heel vriendelijk en met goede zorgen mijn fout rechtgezet.
Dank u wel daarvoor!
Lies

Keine Ware/kein Feedback
Ich habe meine Bestellung leider nicht erhalten. Auf meine Mails bekam ich leider ebenfalls keine Reaktion. Weder über das Kontaktformular auf der Homepage, noch per Mail. Was ich bei so vielen positiven Bewertungen nicht erwartet hätte. Ich habe dann die Rückerstattung via Paypal angefordert und mein Geld zurück erhalten.
Daher kann ich leider nur einen Stern vergeben.

Fantastische deken
Fantastische deken, heerlijk warm, zacht en zwaar en zo snel geleverd! 😍

Superdeken
De deken is in één woord fantastisch. Heerlijk zacht en warm. Laat de winter maar komen. Ook zeer snel geleverd
Een dikke 10 voor zowel deken als de bezorging.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
Erop op eronder: super dekens van Hugg
Meteen twee Hugg dekens gekocht een in elke kleur. Wat een snelle levering en wat een geweldig product. De dekens zijn zwaar, super elastisch en ontzettend lekker warm en dik en groot zat Een genot om onder te liggen (en de kat erbovenop vindt het ook om te kwijlen zo prettig zacht). Een topaankoop, en die paar losse pluisjes in het begin zijn al voorbij.

Vastaus yritykseltä Hugg.nl
Eerst was er een probleem
Eerst was er een probleem. Toen ik na een week belde was het probleem opgelost en werd de deken 2 dagen later afgeleverd.