Communicatie was prettig, bezorging heel goed. Er werd door bezorger geholpen om het stukje verder te brengen en op te stapelen. Hout (Douglas) ziet er vrij aardig uit. Hier en daar wel wat scheef en... Näytä lisää
De service was super. De bezorger was ook heel gezellig en erg behulpzaam. Voor herhaling vatbaar. Jullie worden ons vaste adres als wij weer materialen nodig hebben! Groet, Jeroen
We hebben goed advies gekregen voor Onze overkapping. Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen . Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel. Ook de prijs is g... Näytä lisää
Goede informatie vooraf gekregen om een goede keuze te maken tussen geïmpregneerd of gecoat.Vervolgens voor zwart Zweeds douglas rabat gecoat gegaan . Alles binnen een week geleverd gekregen van een z... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Houthandel Dronten is een houthandel voor de particulier gevestigd in Dronten. Ook klanten in uit de weide omgeving weten ons inmiddels te vinden. Deze houthandel is ontstaan vanuit BouwXL. BouwXL is onze groothandel tak welke levert aan houthandelaren en bedrijven. Houthandel Dronten is een onderdeel van bouwXL bv maar dan voor de particuliere klant met een breed assortiment in hout en bouwmaterialen. Naast de verkoop van producten bent u bij houthandel Dronten, door de jarenlange ervaring in de houtbranche, aan het juiste adres voor advies bij uw bouwprojecten.
De Hunze 3, 8253 PX, Dronten, Hollanti
- 038-2022595
- info@houthandeldronten.nl
- houthandeldronten.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Een top bedrijf !
We hebben goed advies gekregen voor
Onze overkapping.
Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen .
Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel.
Ook de prijs is goed.
Wij bevelen dit bedrijf aan !
Familie van Zuiden Swifterbant
Goede service en een top prijs voor het…
Goede service en een top prijs voor het tuinhout!
Service die ze geven zijn prima
Service die ze geven zijn prima.
Snel en ze zijn niet te duur.
Tevreden
Ben bij het bedrijf geweest om het hout eerst te bekijken. Werd prima geadviseerd. Aflevering op de afgesproken dag.
Een goede zaak
Ik werd er meteen geholpen, mijn vragen werden goed beantwoord en de bezorging verliep vlot en netjes
Goede ervaring
Goede ervaring! Betrouwbaar, duidelijk en volgens afspraak. Reageert snel via mail en telefoon.
Fijn bedrijf
Nette prijzen, keurig en snel bezorgd. Goede communicatie per email na bestelling via de webshop.
Snelle afwikkeling
We hadden het in de avond besteld, lag de volgende dag nog niet klaar maar was geen probleem en het werd gelijk gepakt. Daarnaast werd het gelijk in de aanhanger geschoven!
Snel geleverd & marktconforme prijs
Goed materiaal/goed afspraken nakomen
Goede gelezen wat ik op de mail heb gevraagd /aangegeven en de spullen lagen er op de afgesproken tijd. en ...goed spul!!
Keurig geholpen
Keurig geholpen en snelle reactietijd met bepaalde vragen over producten.
Goed en net bedrijf zijn duidelijk en…
Goed en net bedrijf zijn duidelijk en bezorgen netjes