Hos Frederikke er man i de bedste hænder. God kommunikation, flotte varer, som lever op til forventningerne, hurtig levering og service i top. Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger. På gensy... Näytä lisää

Jeg har nu solgt flere secondhand items igennem House of meta og jeg bliver lige overrasket hver gang. Salget går super hurtigt, man får en god pris og alle spørgsmål man måtte have bliver besvaret hu... Näytä lisää

Troværdig butik med den sødeste og dygtigste Frederikke, som er en meget kompetent person og hun har en stor viden indenfor luksus mærker. Nu har jeg både købt af hende og hun har også solgt for mig ,... Näytä lisää

Jeg har handlet hos House of Meta flere gange, både som køber og sælger, og hver gang er det samme fantastiske service. House of Meta er klart det sted hvor jeg er mest tryg ved at købe mine prel... Näytä lisää

1. Käsilaukkukauppa

Our philosophy for House of Meta is to provide luxury brands that have been lightly used before. Offering a near new experience with premium brands for affordable prices and without compromising the quality. “House of Meta” was founded 2021 as Frederikke realised that her profound love for quality and design combined with exclusive brands such as Chanel, Louis Vuitton, Prada, Dior, Hermes etc. could be made available for everyone who shares her interest We buy, sell and produce high end design products and accessories and love the fact that circular economy also can find its way into premium brands. We also recognise the need for having accessory that complement the luxury brands thus introducing our own label “Meta” in 2023 and with more to come in 2024.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Virkelig god og professionel behandling

Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger.
På gensyn! :-)

8. maaliskuuta 2026

Altid en rigtig god oplevelse at…

Altid en rigtig god oplevelse at købe/sælge igennem houseofmeta. Frederikke svarer altid hurtigt, og er meget hjælpsom. Vil helt klart anbefale andre at handle her!

22. heinäkuuta 2025

Min kæreste har købt en Louis Vuitton…

Min kæreste har købt en Louis Vuitton taske, hvor canvaslæderet har revner, de mest kritiske steder. Jeg troede til at starte med, at tasken var fake, fordi jeg i forvejen ejer Louis Vuitton tasker i canvas og aldrig har set revner. Nu har jeg fundet ud af, at det kan være en ting og desværre vil ingen vil reparere på det, hverken Louis Vuitton eller en skindmager.. 🥺 Tager jeg tasken i brug, vil det blot blive værre og værre. Jeg har været forbi andre secondhand butikker, som også forhandler Louis Vuitton og de yder 2 års garanti på deres tasker og ville aldrig sælge revnet canvas til den pris, som min kæreste desværre udvidende, endte med at gi.. var tasken købt på nettet, havde jeg har haft fortrydelsesret, men fordi min kæreste har købt den i House of Metas showroom, er reglen at købet ikke kan fortrydes, selvom det var min fødselsdagsgave og jeg ikke selv så tasken inden køb. Øv.

18. kesäkuuta 2025
Houseofmeta-logo

Vastaus yritykseltä Houseofmeta

Kære Mie

Jeg er meget uforstående over for den dårlige anmeldelse, du har givet, da den bygger på din utilfredshed vedrørende den gave, som din kæreste selv har valgt og købt.

Din kæreste besøgte mit showroom to gange. Første gang tirsdag d. 10 juni, hvor han kiggede på en taske, som han ikke købte (en spritny taske til en helt anden pris). Han kom igen torsdag d. 12 juni for, at se på netop den taske, som han besluttede sig for at købe til dig. Han brugte god tid hos mig. Jeg gennemgik tasken grundigt med ham, viste ham det tilbehør, som medfulgte tasken og gjorde ham tydeligt opmærksom på de brugstegn, som tasken havde. Inden han forlod showroomet, var han bekendt med, at varer set og købt i showroomet ikke tages retur – en information han accepterede. Fuldt informeret forlod han mit showroom med tasken.

Samme dag forsøgte du at kontakte mig telefonisk, og jeg ringede dig op kort tid efter. I vores korte samtale oplevede jeg desværre en meget voldsom tone, hvor du blandt andet fremsatte grove og ubegrundede beskyldninger – herunder at tasken skulle være falsk. Det er alvorlige anklager, som jeg naturligvis på det kraftigste må afvise. Jeg vil gerne understrege, at alle varer i mit showroom bliver nøje kontrolleret for ægthed inden de sættes til salg.

Hvis du i stedet havde henvendt dig i en konstruktiv og respektfuld tone og givet udtryk for, at du ikke var glad for den gave, din kæreste havde valgt til dig, ville jeg naturligvis have været imødekommende og forsøgt at finde en løsning. Men jeg må samtidig gøre det klart, at jeg ikke tolererer uretfærdige beskyldninger og der er grænser for, hvad jeg vil finde mig i – den måde, du henvendte dig på, overskred klart disse.

Med venlig hilsen
Frederikke
House of Meta

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Houseofmeta. De håndterede salget af mine ting professionelt, effektivt og med god kommunikation hele vejen igennem. Alt gik hurtigt og gnidningsfrit, og jeg følte mig tryg i processen.

Det er tydeligt, at de har styr på, hvad de laver – og det mærkes både i servicen og resultatet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker at sælge deres ting uden besvær. Tak for en super god oplevelse! ❤️

18. kesäkuuta 2025

Bedste anbefalinger

Jeg har handlet og solgt mærkevarer igennem Frederikke, og kan ikke sige andet end jeg har haft de bedste oplevelser. Frederikke er sød og skrive med, samt svarer hurtigt på beskeder. Kan helt klar anbefale house of meta ❤️

3. kesäkuuta 2025

Mine varmeste anbefalinger🥰👌🏽

Jeg blev anbefalet House of Meta, men var en smule skeptisk i starten. Efter flere måneders overvejelse valgte jeg alligevel at tage springet – og det er jeg så glad for, at jeg gjorde! Jeg har nu både solgt og købt gennem den sødeste Frederikke ❤️ Det har været en fantastisk oplevelse – super professionel og med den bedste service hele vejen igennem.
varmeste anbefaling herfra🥰👌🏽

12. toukokuuta 2025

Good place to sell your designer bags

I handed in 3 bags to house of meta. One got sold at the same day, which is really surprised me. The second one sold in lees than two weeks. The sale goes quite fast, the commission fee is also quite reasonable. Frederikke is professional and always answers very quickly about any questions. I can only say positive and complimentary words. HUGE recommendation from here!

27. helmikuuta 2025

Virkelig super effektiv kundeservice

Virkelig super effektiv kundeservice. Var i tvivl om størrelsen på et par Chanel støvler og ringede til houseofmeta for at få hjælp. Modtog hurtigt både udvendig og indvendig mål på støvlerne og de blev leveret næste dag. De passer perfekt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos houseofmeta 🤩

28. tammikuuta 2025

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk oplevelse, hurtig modtagelse, og tasken var i bedre stand end jeg nogensinde havde forestillet mig.
Prisen var god sammenlignet med tilsvarende produkter.
Generelt den bedste oplevelse jeg har haft ved køb af second hand.

10. tammikuuta 2025

Verdensklasse oplevelse

Det har været en professionel, tryg og helt igennem god og rar oplevelse at sælge taske igennem houseofmeta. Vil til enhver tid anbefale både at sælge og købe herfra - så grundig viden indenfor dette felt! God service, hurtig og klar kommunikation der er bare styr på det hele!

23. joulukuuta 2024

Intet andet end perfekt

Intet andet end perfekt. Har nu solgt flere ting igennem Houseofmeta og Frederikke er bare super sød og hurtig til at vende tilbage på henvendelser. Derudover tager hun de flotteste produktbilleder 🤩

20. joulukuuta 2024

Super professionelt

Super professionelt og altid en god oplevelse hos Frederikke, både ved køb og salg 🩷 det er dejligt at handle med en der er så sød, venlig og ordentlig. Kæmpe anbefaling 🌟

11. marraskuuta 2024