Zwykli oszuści!!!!!! Zwróciłam kask i czekam 2,5 miesiąca na pieniądze. Napisałam z 10 maili, dodzwonić na infolinię się nie można. Stanowczo odradzam zakupów jak nie chce się stracić pieniędzy!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwonić można pół dnia i nikt nie raczy odebrać telefonu. Po złożeniu zgłoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, że nawet tego nie c... Näytä lisää
Ten sklep to jedna wielka porażka. Zamowiłam miesiac temu kask ,w dalszym ciągu go nie dostałam. Od momentu złożenia zamówienia nic sie nie zmienia stoi w miejscu w aplikacji. Na maila dostałam inform... Näytä lisää
Nie polecam tu zakupów, mam aplikację od lipca tamtego roku i wszystko było ok, aż do grudnia wtedy czekałam na przesypkę 3 tygodnie ale było tłumaczenie że to przez święta. Obecnie czekam na przesyłk... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Bardzo lubiłam niestety brak szacunku i…
Bardzo lubiłam niestety brak szacunku i obsługa klienta, a raczej jej brak przerażający...
Od grudnia nie otrzymałam zamówienia. Zagubiło je dhl i sama szybciej ustaliłam status wysyłki jako zagubiony niż firma Horze. Najgorsze jest natomiast to, że mamy koniec lutego, a ja nie uzyskałam od nich nadal zwrotu za kartę podarunkową z danego zamówienia i nie jest mi nic w tej sprawie odpisywane.
Dostałam więc prezent na Mikołajki, którego nie mam w lutym i mieć nie wiem czy będę. -500 zł i prezent znikły w moich jednostronnych mailach.
Buty przyszły używane
Buty przyszły używane, prawy szerszy od lewego tak że nie mam możliwości ich używać. Gdy dzwonię na infolinię to jest informacja że NIE MA TAKIEGO NUMERU. Na chat online przez 3 godziny nie otrzymałam odpowiedzi. Formularz zwrotu nie jest wysyłany na email. Porażka, nigdy więcej tam nie zamówie, mamy w Polsce wiele lepszych sklepów które sprzedają produkty tej firmy w o wiele mniejszych cenach. Moje buty kosztowały na horse łącznie 270 zł (bo 30 lub 40 zł doliczają sobie sama przesyłkę) gdzie ten sam model dostępny jest za 180-200 zł już z przesyłką. Coś strasznego.
Tragedia
Tragedia. Zgłaszam sprawę na Policję, brak kontaktu z infolinią wręcz niemożliwy,na maile nie odpisują!!!! Nie wywiązują się z termów podanych przy zakupach.Odradzam komukolwiek zakupy w tum sklepie. Nieuczciwi Sprzedawcę!!!!
Brak kontaktu z obsługą
Brak kontaktu z obsługą. cokolwiek się dowiedzieć graniczy z cudem. przy zakupie podana dostawa w ciągu tygodnia, po złożeniu zamówienia tydzień później. nie można się dodzwonić. nigdy więcej zakupów na tej stronie.
2 nieudane próby zakupów, brak szacunku...
W sierpniu 2023 dwukrotnie próbowałam dokonać zakupów w sklepie. Pierwsze zamówienie po tygodniu ciszy i oczekiwania na odpowiedź zakończyło się anulowaniem i zwrotem pieniędzy. Na zachętę dostałam kod rabatowy na zakupy. Myślę, a dam im jeszcze szansę. I to był błąd. Ponownie po tygodniu zero reakcji w statusie zamówienia i na prośby o jakieś konkrety tylko wiecznie - przepraszamy, nie wiemy itd. Drugie zamówienie znowu zleciłam anulować i oczekuję na zwrot pieniędzy. Już wolę je wydać w decathlonie, przynajmniej wysyłają towar w 24h. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

Opinia
wszystko swietnie, choc mozna do wiekszych zamowien powyzej 500 lub podobnie dawac jakies kody rabatowe na np 15% na kolejne zakupy ☺️
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych…
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów, szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam
Mam problem z kupieniem 4 rzeczy
Mam problem z kupieniem 4 rzeczy. Jestem zalogowana i dwa razy próbowałam na laptopie, i tak samo na telefonie. Nie można zapłacić blikiem. Po wpisaniu kodu do karty z sms'a wyświetla się komunitat: Ups!. Jestem zawiedziona ale i tak mam nadzieję, że uda mi się to jakoś kupić.
Edit: udało mi się kupić wczoraj po parunastu próbach. Za mój stres odejmuję 1 gwazdkę. Jak rzeczy będą dobrej jakości a wysyłka szybka, dodam następną.
Wysyłka szybsza, rzeczy bardzo dobrej jakości.

Rewelacja
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, jakość bryczesów rewelacja także serdecznie polecam ☺️
Szybka realizacja
Szybka realizacja. Miła niespodzianka w postaci nagrody dla setnego nabywcy.
HMMMM
HMMMM, Czy to żart przecież nie otrzymałam zamówienia, nie było awizacji z DPD i zamówienie wróciło do HORZE !!!!!

Vastaus yritykseltä horze.pl
Horze to najlepszy jeździecki sklep…
Horze to najlepszy jeździecki sklep internetowy.
Od dawna tu zamawiam i zawsze jestem bardzo zadowolona. Produkty przychodzą takie jak zamówiłam i nie ma żadnych problemów. Dodatkowo jest tu bardzo dużo niesamowitych promocji.
Serdecznie polecam!
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Fantastyczne promocje, które są w maju.
Kask przepiękny córka bardzo zadowolona…
Kask przepiękny córka bardzo zadowolona , wykonanie bardzo dobre. Przesyłka ekspresowa. Bardzo polecam .
Świetna marka
Świetna marka, doskonała jakość, normalna rozmiarówka, mam kilka par bryczesów i legginsów marki Horze, są doskonałe
Świetne customer service
Jesteście niesamowici. Ogromne podziękowania dla zespołu wsparcia na chacie i Pani która Mi pomogła, dzięki Wam moja przesyłka dotarła przed zawodami córki przed pierwotnym terminem dostawy. Jesteście niesamowicie profesjonalni. Love You .
Trustpilot-kokemus