Lyse lokaler med venligt personale. De er meget aktive på de sociale medier hvor de lægger mange opslag op, for at markedsføre butikken og varerne. Kan helt sikkert godt finde på at have en stand der... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Reshopit Horsens har været super søde og virkelig virkelig lynhurtige til at svare. Jeg skrev fredag da mit salg var gået i stå, og allerede lørdag morgen fik jeg svar!🩵 Udover det har de ydet den ek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er meget tilfreds med Reshoppit i Horsens. Butikken er pæn og overskuelig, og personalet er venligt og hjælpsomt. Det er nemt at have en stand, og man kan selv præsentere sit tøj flot. Jeg har all... Näytä lisää
Altid rent og pænt, og tøjet er flot og overskueligt arrangeret. Der er aldrig rod, og man kan altid finde noget spændende. En virkelig dejlig genbrugsbutik at gå på opdagelse i!
Yritys on vastannut
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG for at sælge.. Har kun godt at sige om butikken og personalet.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Altid glad, smilende og venligt personale, som hjælper, hvis der er brug for det. En fornøjelse.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Super fin genbrugsbutik. Her kan man finde gode fund. Alle medarbejderne er virkelig søde og venlige.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Alt fungerer fint. God hjælp og service .
Kan anbefales

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Lækker butik med et bredt udvalg af skønne items 🤩🤩 og altid søde hjælpsomme piger ansat.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Jeg har haft stand af flere omgange hos Reshopit, og altid er de så hjælpsomme og skøn service 💞

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Et hyggeligt sted, med virkelig god service.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Hyggeligt sted, med med en masse forskelligt, hvor der er mulighed for at finde lidt af hvert til gode priser

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode.
Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken.
Her anden gang har jeg fået notifikationer på at 3 af mine varer er solgt i butikken og de har også fremgået af mit salgsoverblik men pludseligt var de væk fra salgsoverblikket og fremgik som aktive varer igen?
Butikken er vendt tilbage og mener ikke varene er solgt og de derfor håber de dukker op men jeg ved at jeg har fået besked på appen om at alle 3 varer er solgt. Jeg kan derfor ikke anbefale at have stand i reshoppit.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Nemt og hurtig måde at sælge ud på

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Jeg elsker at komme i reshoppit! Venligt personale, som giver god service

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Har fået solgt virkelig meget mega hurtig og det fungere så godt

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Virkelig god butik, finder altid noget godt

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Horsens
Kan kun anbefale reshoppit Horsens - god service og har fået solgt en masse vare.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.