Horlogewinkel.com Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een prachtig Armani dames horloge besteld, de levertijd duurde iets langer, maar werd keurig via de app geholpen. En kreeg als compensatie een leuk cadeau thuis gestuurd! Het horloge nu ontvangen en z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na bijna twee maanden krijg ik ineens een e-mail u bestelling kan niet doorgaan en je kan ze slecht bereiken en ík persoonlijk kreeg geen antwoord op meerdere e-mails Vorige week een e-mail u krijgt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 horloges besteld als cadeautje voor mijn ouders hun 35 jarige trouw jubileum. Ik heb uiteindelijk maar eentje ontvangen vanwege een fout van hun extern logistiek bedrijf. Uiteindelijk probleem op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer interessante Site! mooie producten goede kwaliteit . ik heb allergieën voor bijna alle niet gouden sierraden of horloges. Van deze prachtige armbanden en goudkleurig horloge dus niet . Ik... Näytä lisää

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Wij verkopen allerlei A merk horloges voor de juiste prijs.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

LET OP

LET OP, OPLICHTERS!
Ik heb 2 maanden geleden een horloge besteld als cadeau, maar deze is nooit binnengekomen en ik heb ook niet mijn geld teruggekregen. Daarnaast Ik heb NOOIT een bevestigingsmail gekregen, track and trace of contact kunnen hebben met iemand die daar ‘werkt’. Ze reageren niet op e-mail, bellen of Whatsapp. SCHANDALIG!
Aangifte ga ik vandaag doen, want dit kan echt niet!

25. toukokuuta 2024

Beste Camile,

Het spijt ons te horen dat uw review niet up-to-date is en de indruk wekt dat wij u nooit hebben terugbetaald.

Volgens onze algemene voorwaarden wordt het geld bij een retour binnen 10 werkdagen op uw rekening gestort. Dit is ook bij u het geval geweest.

Wij vragen u vriendelijk om, zoals besproken via de telefoon, uw review aan te passen zodat deze een eerlijke weergave van de situatie geeft. Wij streven ernaar om al onze klanten naar tevredenheid te helpen en willen niet onterecht als oplichters worden gezien.

Saanut 1/5 tähteä

De armband van het horloge kan niet korter maken

De armband van het horloge kan ik nergens korter laten maken. Ik ben bij 2 verschillende horlogewinkels geweest en ze konden de band niet korter maken. Die zit zo hard dat het niet los kan en ik krijg de vraag waar ik dit micheal kors horloge heb gekocht. Kunnen jullie mij hier helpen?

Beste,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het korter maken van de armband van uw Michael Kors horloge. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en willen u graag helpen.

Onze klantenservice staat voor u klaar om dit probleem op te lossen. We nodigen u uit om uw horloge naar onze winkel te brengen, waar ons gespecialiseerde team graag de armband voor u zal aanpassen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@horlogewinkel.com, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

We streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen ervoor zorgen dat uw horloge perfect past en naar tevredenheid is.

Gucci Grip horloge

Gucci Grip horloge besteld. Het duurde twee dagen, ivm een systeemstoring, voordat ik een product kon bestellen. Nadat ik het besteld had, hebben wij via de app contact gehad en het zou reeds ingepakt zijn. Ik kon de volgende dag het pakketje verwachten. Na twee dagen kreeg ik een koude mail met een annulering. Ik heb zelf contact gelegd en het was niet meer op voorraad. Volgens de medewerker lag de oplossing in het terugstorten van het bedrag. Naar mijn inziens is dit geen oplossing en ik moest de site maar in de gaten houden. Het was een verjaardagscadeau en ik ga hier nooit meer bestellen! Daarnaast zijn ze slecht bereikbaar.

8. toukokuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft gehad bij uw bestelling van het Gucci Grip horloge. Uw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Het spijt ons dat u problemen heeft ervaren met ons bestelsysteem en dat dit heeft geleid tot vertragingen en uiteindelijk een annulering van uw bestelling. We begrijpen hoe teleurstellend het moet zijn geweest, vooral omdat het horloge bedoeld was als verjaardagscadeau. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden aan onze klanten.

Het is duidelijk dat onze communicatie en beschikbaarheid verbeterd moeten worden. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden. Onze klantenservice zou proactiever en ondersteunender moeten zijn in het bieden van oplossingen, en we werken eraan om onze bereikbaarheid te verbeteren.

We zouden graag met u in contact komen om deze situatie verder te bespreken en te zien hoe we dit voor u kunnen rechtzetten. U kunt ons bereiken via [telefoonnummer] of [e-mailadres], en wij zullen ons uiterste best doen om een passende oplossing te vinden.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Chinees troep

Beste,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij Horlogewinkel streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en we willen graag uw ervaring verbeteren.

We zouden het zeer op prijs stellen als u contact met ons zou willen opnemen via klantenservice@horlogewinkel.com zodat we meer details kunnen krijgen over uw bestelling en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we willen er zeker van zijn dat u tevreden bent met uw aankoop.

The service is awful

The service is awful. They didn’t send me the second watch even. Now it’s out of stock and I have to wait for a week till my money are back. I don’t advise anyone this website because their support sucks too,

Beste Karina,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze service en klantenondersteuning. Dit is zeker niet het niveau van dienstverlening dat we nastreven bij Horlogewinkel.

Het spijt ons te horen dat u uw tweede horloge niet heeft ontvangen en dat dit inmiddels niet meer op voorraad is. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We streven ernaar om de terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken, en we waarderen uw geduld gedurende deze periode.

We nemen uw opmerkingen over onze klantenondersteuning zeer serieus en zullen maatregelen nemen om deze te verbeteren. Uw feedback helpt ons om beter te worden en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

We zouden graag met u in contact komen om deze situatie verder te bespreken en te zien hoe we dit voor u kunnen rechtzetten. U kunt ons bereiken via klantenservice@horlogewinkel.com. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Saanut 3/5 tähteä

UTTERLY Unorganised and Clumsy Business

I admit that this company is not a scam and the watches are original and they really refund you if they dont send you the watch.

But out of the three times that I have ordered, I only received one of the watches and they cancelled all the other orders after a LONG TIME. They made me run after them for weeks and they were always promising that the watches would be sent in a few days but they did not. For instance, I have been waiting for 1 month and half and I have been promised to receive a gift and the main watch but no, all of them were false promises. There was no gift, there was no watch and my order was cancelled :)

I also admit that there is a support, but its is the worst support that I have ever encountered. They dont listen and many times they gave me false information or answers irrelevant.

In general, if they have the watch it would be nice, otherwise its a mess.

3. huhtikuuta 2024

Beste,

Bedankt voor uw eerlijke en gedetailleerde feedback. We betreuren het ten zeerste dat uw ervaringen met onze service zo teleurstellend zijn geweest. Uw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons en we willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Het spijt ons dat uw bestellingen meerdere keren zijn geannuleerd na lange wachttijden en dat de beloofde cadeaus en horloges niet zijn geleverd. Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij nastreven en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest voor u.

We zijn ook teleurgesteld om te horen dat onze klantenondersteuning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u onjuiste of irrelevante informatie heeft ontvangen. We zullen uw feedback gebruiken om onze processen en klantcommunicatie te verbeteren, zodat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

We willen graag met u in contact komen om deze situatie verder te bespreken en te zien hoe we dit voor u kunnen rechtzetten. U kunt ons bereiken via klantenservice@horlogewinkel.com. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Contact was goed

Contact was goed. Ik was op de hoogte van de lange levertijden. Product kwam week voor verwachte datum binnen.

Als je de tijd hebt⌚️om te wachten dan kan je hier voor een mooie prijs je horloge halen.

2. huhtikuuta 2024

WEES GEWAARSCHUWD!

WEES GEWAARSCHUWD!
Heel slecht bedrijf. Nooit meer hier bestellen.
13 maart hier een horloge besteld. Heel vaak zelf moeten mailen wanneer de horloge bezorgd zou worden. Omdat dit een cadeau was had ik erg haast hierbij. Ook heb ik nooit een track and trace ontvangen. Volgens de site was dit op voorraad….. Elke keer werd het mij verteld dat het rond de 11e van april geleverd zou worden. Nu opeens heb ik een mail ontvangen dat het pakketje is gestolen XD. Te lachwekkend dit. Gezien de andere reviews zegt het genoeg hoe slecht dit bedrijf is. Ze houden je aan de lijn voor niks.

10. huhtikuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze service. Dit is zeker niet het niveau van dienstverlening dat wij nastreven bij Horlogewinkel, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Het spijt ons te horen dat u herhaaldelijk contact heeft moeten opnemen om de status van uw bestelling te achterhalen en dat u geen track and trace-nummer heeft ontvangen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest, vooral omdat het om een cadeau ging en u op tijd levering verwachtte.

De situatie waarbij u geïnformeerd werd dat het pakketje gestolen is, is absoluut onacceptabel en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze mislukking in onze dienstverlening. We zullen dit incident intern onderzoeken om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden.

Watch didn’t arrive

My husband bought 2 watches for his parents 35th year anniversary and they only delivered 1 watch. Now they don’t reply and they didn’t refund the money. I’m scared they may work as scammers with some clients. Better buy somewhere else.

3. huhtikuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw bestelling. Uw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Het spijt ons te horen dat er slechts één horloge is geleverd van de twee die uw echtgenoot heeft besteld voor het 35-jarig jubileum van zijn ouders. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen, en we begrijpen uw bezorgdheid volledig.

We willen u verzekeren dat wij geen scammers zijn en dat wij de situatie zo snel mogelijk willen rechtzetten. Het feit dat u geen reactie heeft ontvangen en het geld nog niet is terugbetaald, is onacceptabel en wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Om dit probleem snel op te lossen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via klantenservice@horlogewinkel.com. Wij zullen ervoor zorgen dat uw probleem met de hoogste prioriteit wordt behandeld en dat u een passende oplossing krijgt.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Saanut 4/5 tähteä

2 horloges besteld als cadeautje voor…

Uiteindelijk probleem opgelost en een gratis cadeau extra gekregen.

Top, dankjewel voor het netjes oplossen en super blij mee. Mijn ouders ook!

7. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin