Horlogewinkel.com Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een prachtig Armani dames horloge besteld, de levertijd duurde iets langer, maar werd keurig via de app geholpen. En kreeg als compensatie een leuk cadeau thuis gestuurd! Het horloge nu ontvangen en z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na bijna twee maanden krijg ik ineens een e-mail u bestelling kan niet doorgaan en je kan ze slecht bereiken en ík persoonlijk kreeg geen antwoord op meerdere e-mails Vorige week een e-mail u krijgt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 horloges besteld als cadeautje voor mijn ouders hun 35 jarige trouw jubileum. Ik heb uiteindelijk maar eentje ontvangen vanwege een fout van hun extern logistiek bedrijf. Uiteindelijk probleem op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer interessante Site! mooie producten goede kwaliteit . ik heb allergieën voor bijna alle niet gouden sierraden of horloges. Van deze prachtige armbanden en goudkleurig horloge dus niet . Ik... Näytä lisää

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Wij verkopen allerlei A merk horloges voor de juiste prijs.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

SCAM

Pure oplichterij! Ik heb het horloge besteld, er werd een lange levertijd aangegeven, maar goed. De datum komt en gaat, geen informatie van de winkel, geen levering. Ik blijf ze mailen, geen antwoord. Het is bijna een maand geleden sinds de aangegeven leverdatum en ik heb nog steeds geen reactie of het horloge ontvangen.

2. heinäkuuta 2025

Opgelicht?

Horloge 3 juni besteld zou 24 juni moeten komen. Na mn eerste vraag over track en trace snel antwoord verkregen dat het gewoon komt op de geschatte datum maar nu bijna een week verder nog niks en daarbij reageren ze ook niet meer op mn mails ... Na het lezen van de overige reviews ben ik bang toch ook opgelicht te zijn en 350 euro kwijt! Heel verdrietig :(

24. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bestellen! Helaas product toch uitverkocht na…

Helaas product toch uitverkocht na bestellen en betalen. Kan gebeuren, maar hierna geen contact meer te krijgen met Horlogewinkel. Geen telefoonnummer beschikbaar, per mail geen enkele reactie!

Jammer zou graag betaalde geld retour willen of het horloge

Zou daar niet bestellen!

26. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nogsteeds geen geld terug van retour…

Nogsteeds geen geld terug van retour gestuurd horloge. Horloge kwam na 3 weken wachten met losse wijzers aan. Op 6 juni is het horloge retour ontvangen door horlogewinkel.com. dit is bevestigd. Contact t was via chat eerst mogelijk maar verliep zeer moeizaam. Steeds zelfde nietszeggende antwoorden. Uiteindelijk geen chat meer via site en op mails reageren ze niet. Geschil aangemaakt bij webwinkelkeur. Inmiddels heeft webwinkelkeurmerk hun keurmerk ingetrokken voor deze site. Zoals ik ze al 50x heb aangegeven, ik wil mn geld terug. Een vervangend horloge wil ik niet eens meer. Zeer jammer dat ze op deze manier een verjaardags cadeau weten te verpesten en het vertrouwen in online winkelen ook. Hoop dat ik m'n geld nog terug krijg.

Update;
Webwinkelkeur heeft een telefoon nummer gegeven van babylonia trading waar horlogewinkel.com van is. Bij mij nemen ze niet op. Misschien bij een ander wel 0615632204. Van de week ging hij over en doorgeschakeld naar voicemail.... ik heb ze per mail tot as woensdag 2 juli 17.00 uur de tijd gegeven om mn geld terug te storten anders ga ik aangifte doen, melding acm, consumenten bond etc. Info@horlogewinkel. com, Klantenservice@horlogewinkel. com en info@babyloniatrading. com. als iemand meer gegevens heeft van ze hoor ik t graag.

11. toukokuuta 2025

Payed but never delivered

Ordered a watch from € 329.99 on the 26 may 2025. Now on the 23 juni still nothing delivered. Send severel mails, Calling is never available en my daughter send on Facebook two messages. Never a respond.

23. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ontevreden, geen klantenservice, niks ontvangen!

Besteld, tot op heden niks ontvangen. Helemaal geen reacties op meerdere e-mails wanneer ik mijn bestelling überhaupt kan ontvangen. De richtlijn datum dat ik mijn bestelling kon ontvangen is al verstreken. Op geen enkele andere manier bereikbaar. Zeer ontevreden! Geen antwoord, geen bestelling ontvangen.

19. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ben al een maand aan het wachten op men…

Ben al een maand aan het wachten op men horloge, en zelfs via de email antwoorden ze niet terwijl ik 5 of 6 keer heb ge-emaild.

bestelling #60083 , is mijn bestelling en ik heb een maand geleden via ideal betaalt. ik ben bijna van plan om aangiftes te doen en men bank te bellen.

dit is toch niet meer normaal.

23. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mensen dit zijn oplichters!

Mensen dit zijn oplichters, NIET BESTELLEN OP DEZE WEBSITE!!!!

Ik heb ook een horloge besteld en heb niets ontvangen na 4 weken wachten. Na 4 weken een mail gestuurd met de vraag wat de stand van zaken waren. Daarop als reactie gekregen dat de wachttijd kan uitlopen. Een aantal dagen verder heb ik weer een mail gestuurd waarop ik dezelfde reactie kreeg. Vervolgens heb ik aangegeven mijn geld terug te willen krijgen. Als reactie krijg ik dat ze de staus van de bestelling gaan controleren en kijken of annulering mogelijk is. Daarna 1 week geen terugkoppeling. Vervolgens weer een mail gestuurd met dezelfde reactie. Ze houden mensen aan het lijn deze vieze oplichters! Ik ben nu inmiddels 8 weken verder en heb nog niets ontvangen en mijn geld ook niet terug gekregen!

Ik ga vandaag KVK, mijn bank, de belastingdienst en de politie hierover informeren.

18. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin