Saanut 4/5 tähteä

Je suis satisfaite à 100%,J'ai choisi Hopala grâce à un comparateur d'assurance auto. J'ai ensuite pris contact par téléphone. Personne de contact très aimable et compétente. Je recommande. Acceuille... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerst en vooral hebben jullie een schitterend initiatief genomen. Zonder zou ik nog vele jaren te veel betalen voor mijn BA verzekeringen. Jullie aanpak is zeer professioneel, perfecte opvolgin... Näytä lisää

1. Vakuutusmyyjä
  2. Autovakuutusyhtiö
  3. Vakuutustoimisto

Yrityksen kirjoittama

Als onafhankelijke makelaar begeleidt Hopala jou doorheen het hele verzekeringsproces. Van vergelijken tot afsluiten, van opvolgen tot afhandelen van schade. Telkens op dezelfde zorgeloze, transparante en makkelijke manier.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

4 maanden na ongeval, geen afhandeling en hopala onbereikbaar ...

4 maand geleden een ongeval gehad. Zij hebben een dossier opgestart, maar verdere afhandeling blijft in wacht. Dat is niet het ergste, ze zijn gewoon compleet onbereikbaar. Ik heb ondertussen al 3 mails gestuurd en hun een paar keer gebeld, maar geen reactie... Ik vind het schandelig om klanten zo in het ongewisse te laten... Ik schrijf niet snel reviews, maar ik ben hierover zo ontevreden dat ik het wel moest doen.

18. elokuuta 2022

Top service

Top service, zeer positieve uitzondering in de markt. Daarnaast staat het gemak voor de klant voorop, dus proberen ze bijvoorbeeld het signeren van contracten zo makkelijk mogelijk te maken. Online tekenen, altijd binnen enkele uren antwoord. Niet twijfelen, Hopala weet hoe je met klanten omgaat!

29. kesäkuuta 2022

Topservice

Topservice! Helaas twee schadegevallen gehad niet in fout in de korte duurtijd van mijn polis, vooraleer mijn trouwe eerste wagen uiteindelijk op pensioen ging. Deze zijn steeds tijdig en correct afgehandeld geweest door de verzekeraar, met dank aan Hopala. Moest ik in de toekomst terug een voertuig kopen op eigen naam, zou ik zeker met hen opnieuw in zee gaan.

25. huhtikuuta 2022

Snelle reactie

Na het invullen van de IChoosr groepsaankoop kreeg ik snelle reactie van Hopala. Ik kreeg ook een veel betere prijs voor mijn autoverzekering dan bij AXA mijn vorige verzekeraar. Hopala regelde de ganse overstap. Een aanrader.

8. huhtikuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin