Top service, snelle levering en snelle reactie op vragen via instagram. De stickers zijn ook top kwaliteit. Ik kan iedereen aanraden om hier je stickers te kopen💪🏻
Stickers zijn heel mooi en orgineel plakken goed en gaan niet naar kapot door een druppel regen enige dingetje wel is dat de grootte van de stickers niet duidelijk was er stond op de website mini, maa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na dat het pakketje bij post zoek is geraakt gister tog contact gehad En hebben ze nieuwe gestuurd en die zijn net binnen gekomen met een paar extra leuke stickers er bij super bedankt
Het zijn hele goeie stickers voor de prijs, De kwaliteit is heel goed, Ze zijn Uv-Water bestendig en de levering is ook heel snel
Yrityksen kirjoittama
Bestel hier je Unieke UV- en weerbestendige stickers! Wij zijn Nederland
Hollanti
- hooliganstickers.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mooie stickers en snel ontvangen…
Mooie stickers en snel ontvangen waardoor ik ze volop kon gaan plakken.
Afzender op pakket
Misschien is het handiger om niet jullie sticker/afzender op het pakket te vermelden. Ik weet vrijwel zeker dat dit soort pakketten expres achter gehouden wordt!!

Vastaus yritykseltä Hooliganstickers
Goede kwaliteit stickers...
Hele goeie stickers vooral voor die prijs
Hele goeie stickers en snel aangekomen hele goeie stickers vooral voor die prijs ECHT EEN AANRADER!
Goeie mooie stickers binnen 2 dagen…
Goeie mooie stickers binnen 2 dagen binnen gekomen en zijn top
Volgende dag geleverd
Al me stickers zijn goed aangekomen…
Al me stickers zijn goed aangekomen hele mooie stickers!!!! De bestelling was ook lekker snel dus kon de volgende 2 dagen al lekker plakken!💪🏻🫡
Echt uitstekende kwaliteit
Echt uitstekende kwaliteit, reageerde snel op Instagram en heeft een goede variëteit aan stickers. Een aanrader!
Goede stickers en binnen 1 dag binnen!
Goede en vriendelijke service
Goede en vriendelijke service, de stickers zijn goed en kunnen tegen UV straling en regen top service
Geweldige site om stickers van te…
Geweldige site om stickers van te halen. Die xxl stickers zijn ook hartstikke mooi. Bezorging was ook lekker snel en prijzen zijn ook goed
Hele goeie stickers en goeie kwaliteit…
Hele goeie stickers en goeie kwaliteit als jij ook anti azc bent zou ik maar snel gaan bestellen
Beste stickers
Ik koop altijd me stickers hier, want deze stickers zijn echte hele goede kwaliteit
Goeie kwaliteit stickers en een snelle…
Goeie kwaliteit stickers en een snelle levering
Mooie stickers
Mooi stickers de disings zijn erg sterk netjes gedaan. Ze zijn echt top!!
Het heeft een goede service en goede…
Het heeft een goede service en goede kwaliteit
Een site waar voor het staat
Een site waar voor het staat. Goede kwaliteit stickers, duidelijk en herkenbaar gedrukt. Snelle levering en kwa prijs ,totaal niet aan de dure kant
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.