Homelivingxl Arvostelua

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met mijn nieuwe bank.

Ik was op zoek naar een hoekbank met electrische relax elementen. Helaas paste de bank die ik wilde hebben niet in mijn woonkamer.
De verkoper dacht met mij mee. En doordat er de breedte van een aantal elementen konden aanpassen, heb ik toch de bank die ik zo graag wilde hebben.

Toen mijn bank 2 weken geleden werdt bezorgd hebben de 2 vriendelijke bezorgers de bank (3 hoog met trap) netjes op zijn plaats gezet en al het vuil meegenomen.

Echt een top service.

In de winkel ben ik heel vriendelijk geholpen

5. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend goed geholpen bij…

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Homeliving XL. In de showroom werd echt de tijd voor mij genomen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik kreeg eerlijk en passend advies, wat ik erg prettig vond.

Bij de levering hebben de bezorgers alles netjes gemonteerd en al het karton en plastic weer meegenomen. Compleet ontzorgt!

Ik ben superblij met mijn bankstel, eettafel en eetkamerstoelen. Bedankt team Homeliving XL

21. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijke geholpen aan een…

Heel vriendelijke geholpen aan een werkelijk fantastische boxspring en bank. We slapen nu bijna 3 weken op ons nieuwe bed en zijn er zeer blij mee. Ook de temperatuur is veel beter in bed door gebruik van de natuurlijk materialen in de topper. De aflevering was ook zeer netjes. De bank zit ook heerlijk en hebben bij aflevering ons geholpen de oude buiten te zetten daarvoor dank.

7. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ik vroeg om vervanging van de twee beschadigde banken, maar dat gebeurde niet

"Ik heb een L-vormige bank gekocht bij homelivingxl . Zeven maanden lang heb ik geprobeerd het probleem op te lossen (de bankstellen kwamen met vlekken en slijtage door wrijving aan). Totdat ik een officiële brief stuurde, wilden ze helemaal niet helpen. Ze hebben zich erg slecht en respectloos gedragen. Ze namen mijn telefoontjes niet op. Hun 2 verantwoordelijke personen hebben voortdurend vermeden om te helpen. Ik ben totaal niet tevreden. Elke keer dat ik eraan denk, word ik nog steeds boos. Resultaat: ik vroeg om vervanging van de twee beschadigde banken, maar dat gebeurde niet. Ze boden alleen een korting van €200 als terugbetaling aan of een nieuwe bekleding. Ik ging akkoord met korting"

25. maaliskuuta 2025
Homelivingxl-logo

Vastaus yritykseltä Homelivingxl

Beste klant. Wij werken momenteel niet met trustpilot, maar zullen gezien uw reactie toch een antwoord geven. Wij zijn verbaasd over uw opmerkingen, maanden geleden heeft u de bank ontvangen en tijdens de levering bleek dat er lichte sporen op de bekleding aanwezig waren. Wij hebben hierop aangeboden in overleg met leverancier om de banken op te halen voor herstoffering. Dit is gebruikelijk bij klachten die niet op locatie kunnen worden opgelost en conform C.B.W. voorwaarden. Wij hebben aangeboden tijdelijk leenbanken neer te zetten. U wilde hier niet aan mee werken. Uiteindelijk bent u akkoord gegaan met een aangeboden korting. Wij dachten hiermee gezamelijk een passende oplossing overeengekomen te zijn, maar zien nu maanden later deze recensie helaas. Mocht u alsnog met ons in overleg willen kan dat uiteraard.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin