Banner for CuliStack

CuliStack Arvostelua 2 018

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Pannen werden snel geleverd in stevige verpakking. Heerlijk zo weinig pannen in m'n kast en niets bakt aan! Tijdens het koken / bakken kom ik erachter dat ik toch een beetje een deksel mis op de klei... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich bin begeistert ! Superschnelle Lieferung und sicher verpackt. Es lässt sich wirklich toll stapeln und passt in handelsübliche Schränke - bzw. in die Schublade ( bei mir ist die Schublade 25 cm... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

The most important thing is that you get everything in one Box-even a pan for frying and utensils included. It's an all-in-one pack, what more do you need? Honestly, I used to travel a lot, and in a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische pannenset. Bakken niet aan ondanks gebruik van maar een klein druppeltje olie. Expliciet voor deze set gekozen omdat hij stapelbaar is. Top levering en feedback na aankoop.

Yrityksen kirjoittama

At CuliStack, we believe that cooking should be simple and joyful. By designing smart, practical products, we help make everyday cooking easier and more enjoyable. So you can focus on what cooking is really about: sharing moments, connection, and great food.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Pannen bevallen heel goed.

Pannen bevallen heel goed.

Jammer dat het niet via Post.nl is verzonden zoals wordt vermeld. En levering veel later dan gezegd.

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Maria, bedankt voor je review. Wat fijn dat de pannen goed bevallen 🤩, daar zijn we natuurlijk blij mee! We zien dat er met PostNL bezorgd is en versturen wij alleen op werkdagen. We wensen je veel kookplezier! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Goede uitleg

Goede uitleg, mooie pannen.

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Petra, fijn dat alles goed uitgelegd is en de set je bevalt! 🤩 Geniet ervan. Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en een fijne pannenset

Snel geleverd en fijne pannenset

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Mieke, fijn dat je bestelling snel bezorgd is en fijn in gebruik is. ☺ We wensen je nog veel fijne kookmomenten in de keuken! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Maria, Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung 🤩.
Das freut uns sehr! Herzliche Grüße, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Ein super Produkt würde ich zu jeder…

Ein super Produkt würde ich zu jeder Zeit wieder kaufen

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Eva, Das freut uns sehr! Wir freuen uns immer über zufriedene Kunden, vielen Dank für Ihre nette Bewertung 🤩. Grüße, Team CuliStack.

Sehr gut danke

Sehr gut danke

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Annett, Das freut uns sehr! 🤩 Vielen Dank für Ihre Bewertung. Viel Freude mit Ihrem CuliStack Kochset! Herzliche Grüße Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Binnen een dag geleverd heel fijn

Binnen een dag geleverd heel fijn. Fijn dat je minder ruimte nodig hebt

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi, geweldig om te horen. 🤩 Lekker snel geleverd en ruimtebesparend! We wensen je veel kookplezier. Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Bis jetzt ist alles super

Bis jetzt ist alles super. Die Töpfe lassen sich sehr gut abspülen, werden schnell heiß und es wird wirklich kaum fett benötigt

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Markus, Es freut uns sehr, dass Ihnen das Set so gut gefällt! 🤩 Toll, dass es sich so leicht reinigen lässt, die Pfannen schnell heiß werden und man nur wenig Öl benötigt. Viel Spaß damit! Grüße, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Pannen werden snel geleverd in stevige…

Tijdens het koken / bakken kom ik erachter dat ik toch een beetje een deksel mis op de kleine koekenpan. Misschien een optie?

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Ann, fijn dat het ruimtebesparend voor je werkt en snel geleverd is ☺. Ook bedankt voor je feedback, dat waarderen we zeker en zullen wij noteren! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Mooie pannenset

Hele snelle levering, goede kwaliteit pannenset
In de praktijk heel fijn om mee te werken

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi, we zijn blij om te horen dat de set fijn is om mee te werken ☺. Goed dat het snel geleverd is en de kwaliteit bevalt! Geniet van het koken. Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met onze pannen

Zeer tevreden met onze pannen. We gebruiken de pannen dagelijks en na bijna 1,5 jaar zijn we nog steeds heel erg tevreden. Ik heb ook een extra pan gekocht die we nog niet hadden. De klantenservice is ook heel vriendelijk en reageert op tijd. Ga zo door!

13. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Deivis, super om te horen! Dankjewel voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met alles 🤩. Geniet van het koken! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 2/5 tähteä

Preis/Leistung passen nicht

Ich koche jetzt seit ca. 3 Wochen mit dem geschirr und muss sagen das ich für den Preis etwas besseres erwartet habe! Obwohl ich nicht übermäßig heiß koche, haben die Pfannen in der Mitte alle einen Buckel bekommen, so das mir das Öl seitlich davon rinnt! Auch ist die Wärmeverteilung nicht optimal. Vorne sehr heiß und hinten naja. Soetwas bin ich nur von billigen Pfannen gewöhnt. Werde mir doch wieder die Jamy Oliver kaufen, da habe ich wenigstens was ordentliches.
Die Größe der Töpfe und die Deckel sind das einzige was ich echt gut finde. Und das mit den Griffen funktioniert bis jetzt auch sehr gut.

13. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Sabrina, Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Selbstverständlich möchten wir Ihnen gerne helfen. Wir konnten leider keine E-Mail von Ihnen finden. Bitte kontaktieren Sie daher am besten unseren Kundenservice. Dort wird man Ihnen sicher weiterhelfen. Grüße, Team CuliStack.

Qualität

Es handelt sich hier um ein hervorragendes Produkt für kleine Küchen. Das Produkt ist einfach in der Handhabung und von guter Qualität.

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Christine, Es freut uns sehr zu hören, dass das Set so gut für Sie funktioniert. Auch die Benutzerfreundlichkeit und die hohe Qualität gefallen Ihnen 🤩. Viele Grüße, Team CuliStack.

Product goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Lucinda, super om te horen dat je geniet van de goede kwaliteit! 🤩Veel kookplezier in de keuken. Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Voor iedereen die regelmatig in de…

Voor iedereen die regelmatig in de keuken staat is deze set zo fijn om te gebruiken. Zo van het vuur op de tafel. Handvat is fijn. Daar blijven de bijbehorende onderdelen ook goed aan bevestigd. Ik vind het een absolute aanrader!

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Saskia, goed om te horen dat de set fijn in gebruik is! 🤩 Bedankt voor het aanraden, geniet van het koken. Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering goed verpakt erg fijne…

Snelle levering goed verpakt erg fijne pannen neemt zoals vermeld weinig ruimte in de kast in

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi Evelien, fijn dat je de bestelling snel hebt ontvangen. Top dat de set ruimtebesparend is voor je en de pannen fijn in gebruik zijn. 😍 We wensen je veel kookplezier! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Alles top genau so wie beschrieben

Alles top genau so wie beschrieben.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Angela, wir freuen uns sehr, dass Sie so zufrieden sind! 😍 Das freut uns. Wir wünschen Ihnen viele weitere genussvolle Kochmomente. Grüße, Team CuliStack.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over dit product

Ben super contenrmt

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hi, dankjewel voor je mooie review. Dat waarderen wij zeker! 😍 Fijn dat je zeer tevreden bent met je CuliStack bestelling. We wensen je veel kookplezier! Vriendelijke groet, Team CuliStack.

Supertöpfe

Stapelbar, sehr gute Qualität

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CuliStack

Hallo Heike, Schön zu hören, dass Sie mit Ihrer Bestellung so zufrieden sind und die Qualität Ihnen gefällt! Viel Spaß beim Kochen ☺. Grüße, Team CuliStack.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin