Homegrow Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Produkterne er jo som vi kender dem fra alle de store brands ude i den grønne verden - intet nyt der. Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Indehaveren er klart en af de mest menneskelige og mest nede på jorden person jeg længe har mødt. Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe. Har man problemer eller spørgsmål,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kannabiskauppa

Yrityksen kirjoittama

Homegrow. Nu er en etableret Dansk Growshop der har eksisteret i 10 år og lever af tilfredse kunder

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Det har været en stor fornøjelse at…

Det har været en stor fornøjelse at handle der. Man kan jo kun få lyst til at "komme igen".

17. huhtikuuta 2021

Hej Henry :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. :)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt , hurtig levering

9. huhtikuuta 2021

Hej med dig :)

Saanut 5/5 tähteä

Havde bestilt jord og andre ting til…

Havde bestilt jord og andre ting til afhentning i butikken. Super betjening "mine varer blev endda båret ud i bilen af ejeren af butikken" Kan kun anbefale af handle med firmaet/butikken. Super betjening og kanon vejledning. Ikke sidste gang jeg har handlet her

8. huhtikuuta 2021

Hej med dig :)

Saanut 5/5 tähteä

Min mor skulle bruge noget jord til…

Min mor skulle bruge noget jord til haven, hun fik hjælp med at få båret det ind i bilen, så hun ikke selv skulle løfte rundt på den tunge pose, god service

20. maaliskuuta 2021

Hej David :)

Det manglede da bare!

Hej Paul

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Ingen problemer her 😊 God service

Ingen problemer her 😊 God service. Handler gerne her igen 👍

15. maaliskuuta 2021

Hej Arild

Hej Dennis

Mange tak skal du have, vi prøver ;)

super god butik ;-)

1. maaliskuuta 2021

Hej Don :)

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi meget pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Top!

Hurtig service, også var der en lille bonus i pakken da den kom. TOP! 👍

24. helmikuuta 2021

Hej Michael :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Altid god og hurtig kundeservice:)

Altid god og hurtig kundeservice:)
Og Super butik helt sikkert mit valg i fremtiden også.

17. helmikuuta 2021

Hej Jens :)

Tusind tak for endnu en anmeldelse. Det sætter vi meget pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Kan kun anbefale dem

Kan kun anbefale dem. Super god service og super flinke

15. helmikuuta 2021

Hej Michael :)

Saanut 5/5 tähteä

Produkterne er jo som vi kender dem fra…

Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer hurtigt at der bliver taget ekstra hånd om ordren fra start til slut, hvilket er fantastisk i sig selv.
Men dertil er det de gode afhentning/leveringsmuligheder som har sikret homegrow øverst på min liste over fortrukne webshops.

9. helmikuuta 2021

Hey Niko :)

WoW! Tusind tak for din super flotte anmeldelse. Det sætter vi bare så stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Bredt udvalg, super kommunikation og fleksibilitet samt lynhurtig levering ... hvad kan man ønske sig mere 🤗

7. helmikuuta 2021

Hej Benson

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, prima kvalitet!

6. helmikuuta 2021

Hej Dennis

Saanut 5/5 tähteä

Altid sublim kundeservice og god…

Altid sublim kundeservice og god betjening.
indehaveren er positiv., behagelig og altid behjælpelig.

5. helmikuuta 2021

Hej Tommy

Hej Filip

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelige i fremtiden. :)

Tip-top

Tip-top oplevelse; hurtig levering, et fantastisk udvalg og ekstra goodies med i pakken. I den fysiske butik møder man en oprigtig interesse i at hjælpe og vejlede. Min goto forretning for udstyr til krydderurter.

24. tammikuuta 2021

Hej Stephan

Meget tilfreds kunde

Rigtig fin hjemmeside. Meget god service og hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart denne hjemmeside til andre, og vil selv bruge den igen.

21. tammikuuta 2021

Hej Marie

Saanut 5/5 tähteä

Indehaveren er klart en af de mest…

Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe.

Har man problemer eller spørgsmål, er der altid god service at hente.

Kæmpe udvalg i alt, faktisk så stort at man nemt kan bruge 6 timer på at kigge shoppen igennem, selvom man bare skal bruge et par nye potter 💪

20. tammikuuta 2021

Hej Maciek

Saanut 5/5 tähteä

Super service, hurtig levering.

Altid klar med gode råd og gode tilbud ;-)

15. tammikuuta 2021

Hej Peter.

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Ha en dejlig weekend

de bedste hilsner

Team Homegrow / Sensimilla

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin