Produkterne er jo som vi kender dem fra alle de store brands ude i den grønne verden - intet nyt der. Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer... Näytä lisää
Hurtigt og effektivt betjening
Indehaveren er klart en af de mest menneskelige og mest nede på jorden person jeg længe har mødt. Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe. Har man problemer eller spørgsmål,... Näytä lisää
Homegrow. Nu er en etableret Dansk Growshop der har eksisteret i 10 år og lever af tilfredse kunder
Syvvejen 14, D2, 4621, GADSTRUP, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Det har været en stor fornøjelse at handle der. Man kan jo kun få lyst til at "komme igen".

Vastaus yritykseltä Homegrow
Havde bestilt jord og andre ting til afhentning i butikken. Super betjening "mine varer blev endda båret ud i bilen af ejeren af butikken" Kan kun anbefale af handle med firmaet/butikken. Super betjening og kanon vejledning. Ikke sidste gang jeg har handlet her

Vastaus yritykseltä Homegrow
Min mor skulle bruge noget jord til haven, hun fik hjælp med at få båret det ind i bilen, så hun ikke selv skulle løfte rundt på den tunge pose, god service

Ingen problemer her 😊 God service. Handler gerne her igen 👍

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid god og hurtig kundeservice:)
Og Super butik helt sikkert mit valg i fremtiden også.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer hurtigt at der bliver taget ekstra hånd om ordren fra start til slut, hvilket er fantastisk i sig selv.
Men dertil er det de gode afhentning/leveringsmuligheder som har sikret homegrow øverst på min liste over fortrukne webshops.

Vastaus yritykseltä Homegrow
En fantastisk oplevelse. Bredt udvalg, super kommunikation og fleksibilitet samt lynhurtig levering ... hvad kan man ønske sig mere 🤗

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid sublim kundeservice og god betjening.
indehaveren er positiv., behagelig og altid behjælpelig.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Tip-top oplevelse; hurtig levering, et fantastisk udvalg og ekstra goodies med i pakken. I den fysiske butik møder man en oprigtig interesse i at hjælpe og vejlede. Min goto forretning for udstyr til krydderurter.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Rigtig fin hjemmeside. Meget god service og hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart denne hjemmeside til andre, og vil selv bruge den igen.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe.
Har man problemer eller spørgsmål, er der altid god service at hente.
Kæmpe udvalg i alt, faktisk så stort at man nemt kan bruge 6 timer på at kigge shoppen igennem, selvom man bare skal bruge et par nye potter 💪

Vastaus yritykseltä Homegrow
Super service, hurtig levering.
Altid klar med gode råd og gode tilbud ;-)