Produkterne er jo som vi kender dem fra alle de store brands ude i den grønne verden - intet nyt der. Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde bestilt jord og andre ting til afhentning i butikken. Super betjening "mine varer blev endda båret ud i bilen af ejeren af butikken" Kan kun anbefale af handle med firmaet/butikken. Super betjen... Näytä lisää
Hurtigt og effektivt betjening
Yritys on vastannut
Indehaveren er klart en af de mest menneskelige og mest nede på jorden person jeg længe har mødt. Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe. Har man problemer eller spørgsmål,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Homegrow. Nu er en etableret Dansk Growshop der har eksisteret i 10 år og lever af tilfredse kunder
Syvvejen 14, D2, 4621, GADSTRUP, Tanska
Super sted at handle, og man mødes altid med et godt humør.
Jeg havde en situation angående en manglende pakke men drenge fra homegrow.nu kørte selv ud for at finde den manglende pakke og nu er den på vej til mig det er den bedste kundeservice jeg fået nogensinde👍🏻
DK’s bedste service. Top kvalitets produkter til super skarpe priser.
Fed butik, godt udvalg og gode priser :D
Og tak for gaverne med pakken :P
Handler helt klart her igen.

Den bedste service
De bedste varer
Kan varmt anbefales, hjælper gerne
Tip top oplevelse
Tingene bliver fulgt til dørs . Tip top service

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid super personlig og kompetent service fra homegrow.nu. Kan anbefales til enhver der selv vil dyrke lækre og velduftende urter og grøntsager (:
Flinkeste butik i alle dimensioner. ;p
Altid lækre gaver og ting med... Rar support og medie kommer heltskindet frem.
Stærkt anbefalet webshop.

Må heller give jer 5 stjerner denne gang 😁420
Al tid god service og lyn hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid en fornøjelse at handle der. Har ikke oplevet sådan en super god kundeservice før.

Vastaus yritykseltä Homegrow
Hurtigt og diskret levering og en masse gaver i pakken 🤗 så 5 stjerner herfra og hvis det var muligt at give flere så hade i fået det 😊

Vastaus yritykseltä Homegrow
Beste sted i denmark super service 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Vastaus yritykseltä Homegrow
Altid god service og hurtig kommunikation:)
Er hurtigt blevet mit foretrukne sted og handle👍

Vastaus yritykseltä Homegrow
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.