Lynhurtig levering Jeg bestilte en termokande ved middagstid den ene dag, jeg havde den mindre end 24 timer senere 👍
Har købt to dyner som stod til levering 2-4 hverdage efter køb. Jeg fik en ordrebekræftelse på mail, hvor der stod jeg ville høre mere når ordren var sendt. Jeg måtte ringe to gange til Homefeeling fo... Näytä lisää
En virkelig lækker webshop med lækre varer. Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og... Näytä lisää
Home feeling er stedet, hvor du finder boligtekstiler og interiørprodukter til dit hjem. Vi fører udelukkende produkter fra kvalitetsbrands, som vi kan stå inde for, og som vi selv ville elske at bringe ind i vores hjem. Du vil hos Home feeling altid kunne finde masser af inspiration til din bolig samt lækre tekstiler fra flere af de største danske brands. Vores udvalg omfatter blandt andet dansk producerede kvalitetsdyner, der kan imødekomme en lang række behov i forhold til tyngde, varme og fyld. Mangler du en dyne til sommerhuset, gæsteværelset eller som din primære dyne, der skal ledsage din søvn de fleste af årets nætter? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte dyne, der sikrer dig en god nats søvn. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan træffe det bedste valg. Hos Home feeling forstår vi, at følelsen af hjem er noget helt specielt. Vi bestræber os, gennem vores udvalg af produkter, at skabe den autentiske hjemlige følelse, som kun kan opleves.
Ryttervangen 1, 7323, Give, Tanska
- info@homefeeling.dk
- homefeeling.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Homefeeling
Det var en god oplevelse at handle med…
Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling.
Et hurtigt svar og en frisk tilbagemelding, og i forbindelse med en byttesituation kom pengene prompte. Vi handler gerne igen med Homefeeling.
Mvh
K. E. Simonsen

Vastaus yritykseltä Homefeeling
Lynhurtig levering og dejlige dunfutter…
Lynhurtig levering og dejlige dunfutter - de vakte lykke hos fødselaren!

Lækkert sengetøj fra Sødahl
Lækkert sengetøj fra Sødahl, lever op til vores forventninger. Hurtig levering og god indpakning/emballage.

fin oplevelse
Varen var ikke på lager, men jeg fik besked om, at den ville komme ugen efter. Det var en "forsigtig" pakke, og den var pakket så godt ind i bobleplast og papir, at den var fint beskyttet.

Hurtig levering
Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling via pakkeboks, at de havde en fragtmand der skulle forbi min adresse dagen efter, om jeg ville have varen leveret til døren. Det må siges at være nærværende og personlig behandling af ordre. Tak for god service.

Vastaus yritykseltä Homefeeling
Stort udvalg af plaider i lækker kvalitet.
Søgte en plaid i god kvalitet i en bestemt farvekombination og fik valuta for pengene. Meget glad for købet og den hurtige levering.

Vastaus yritykseltä Homefeeling
I svarer ikke på mine mails
I svarer ikke på mine mails når jeg spørger på leveringen som nu har taget 14 dage uden opdateringer???

Vastaus yritykseltä Homefeeling
Varen levede absolut op til min…
Varen levede absolut op til min forventning og jeg modtog allerede varen dagen efter bestilling 👍👍