Made for Dreams Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Vuodevaatteet

Yrityksen kirjoittama

Made For Dreams sælger nøje udvalgte dyner, puder og sengetøj med fokus på komfort, kvalitet og ansvarlighed. Vi samarbejder med anerkendte producenter og vælger materialer, der er skånsomme mod både kroppen og miljøet – så du kan sove trygt, godt og uforstyrret.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Tilfreds med mit køb

Fejø 3 lag hovedpude gjorde lykke hos en ven..
Der var hurtig ekspedition og alt var iorden.. Vel indpakket uden for meget emballage. Grundig beskrivelse af varerne på websitet. Det er rigtig kunde venligt..

24. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super tilfreds med min nye dejlige…og hurtig levering

Super tilfreds med min nye dejlige dyn,har en Turiform før og også sengetøj af samme mærke.
Det bliver mit næste køb hos dem

24. elokuuta 2026

Hej Karin

Tusind tak for de pæne ord! Det er virkelig skønt at høre, at du er så glad for din nye dyne og vores hurtige levering ✨

Fortsat god sommer ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og fint produkt.

13. elokuuta 2026

Hej Rikke

Hvor er det bare skønt at læse! Vi løber stærkt på lageret for at få varerne hurtigt frem, så det er dejligt at vide, at det lykkedes 🙏

Tusind tak for anmeldelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Købte en Samsø dundyne til en god pris…

Købte en Samsø dundyne til en god pris og hurtig levering. Fint sted at handle.

4. elokuuta 2026

Hej Eva

Tusind tak for de pæne ord – det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen på din nye Samsø dundyne og den hurtige levering 🙏

Vi sætter stor pris på, at du synes, vi er et fint sted at handle, og vi håber, at du bliver rigtig glad for dynen 🌙

Saanut 5/5 tähteä

Købte 2 stk Fejø-hovedpuder (høj)

Købte 2 stk Fejø-hovedpuder (høj) - fik dem leveret 4 dage efter, og har nu brugt dem i over en uge.
Hurtig og god service, hovedpuderne af den bedste kvalitet, og komforten lever til fulde op til vores forventninger 😊🥇

1. elokuuta 2026

Hej Malena

Tusind tak for de pæne ord – det er virkelig dejligt at høre, at I er glade for jeres nye Fejø-hovedpuder, og at komforten lever fuldt op til forventningerne! 😴

Vi sætter også stor pris på, at du fik en god oplevelse med vores service og levering 😊

Vi håber, I får mange flere gode nætters søvn med puderne. Rigtig god sensommer ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god pris sammelignet med de…

Virkelig god pris sammelignet med de fleste andre forhandlere af de samme kvalitetsdyner og hurtig levering! Meget tilfreds!

2. heinäkuuta 2026

Hej Malene

Tusind tak for de pæne ord – det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering 🙏

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye dyne, god sommer ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende service og gode varer

Virkelig god, venlig og kompetent service, som går den ekstra mil for deres kunder. Jeg købte en juniordyne af høj kvalitet til en god pris. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

11. kesäkuuta 2026

Hej Alise

Dejligt at høre, at du er glad for din nye seng (det synes vi, at du skal huske at fortælle dem, du har købt den af) 😉

Vi håber, at du er lige så begejstret for den juniordyne, som du har købt hos os 🫶

Rigtig god sommer!

Saanut 5/5 tähteä

God pris og hurtig levering

Virkelig stærk pris og hurtig levering.
Kan kun anbefale denne butik.

28. toukokuuta 2026

Hej Henrik

Tak for de pæne ord - det er virkelig godt at høre, at du er tilfreds med dit køb 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering (bestilte på nettet søndag, modtog varen tirsdag) og god information undervejs. Produktet er ikke taget i brug endnu. Så det kan jeg ikke allerede nu anmelde.

31. toukokuuta 2026

Hej Dorte

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse!

Vi glæder os til at høre, om produktet også lever op til forventningerne 😇

Fortsat god sommer ☀️

Købte Borås lækker bomulds sengetøj 👌

Købte Borås lækker bomulds sengetøj 👌
Hurtig levering og super service
Vender gerne tilbage 🤗

22. huhtikuuta 2026

Hej Marianne

Borås laver virkelig også noget lækkert sengetøj ☺️

Og dejligt, at du havde en god oplevelse med at købe det igennem os. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

Rigtig god sommer ☀️

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin