Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... Näytä lisää
Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... Näytä lisää
Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaż dostępność widnieje ilość duża, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za każdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Uwaga Oszuści
Zamowiony i zapłacony towar na kwotę ok 1800 zł nie został dostarczony .Nikt nie odbiera telefonu ,abonent niedostępny ,na maile nie odpisują.Jest nas spora grupa ,może faktycznie lepiej wspólnie zadziałać i urwać proceder .

Banda oszustów!
Jedna gwiazdka to za dużo dla tej "firmy". Zamówienie złożone 10.03, początkowo kontakt dobry (odpisywali nawet w nocy przepraszając za opóźnienie spowodowane brakiem materiałów), ale jak zaczęłam dopytywac o wysyłkę, która miała mieć miejsce "w dniu jutrzejszym" czyli 22.03 nagle nastała cisza. Zero odpowiedzi na wiadomości, nr tel, który znalazłam po dłuższym grzebaniu w internecie jest wyłączony. Z informacji wynika, że zamówienie złożyłam już za kadencji nowego właściciela, a jaja z klientów robią jak za czasów poprzednika (co wynika z komentarzy innych poszkodowanych). Szkoda pieniędzy i nerwów na tę bandę oszustów! Omijać szerokim łukiem!

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Sytuacja podobna jak u poprzedników
Sytuacja podobna jak u poprzedników. Zamówienie złożone 6 lutego. Brak zamówionego i opłaconego produktu !!!
Otrzymałam informację że firma zmieniła właściciela i nowy nie odpowiada za zamówienia złożone u poprzedniego właściciela!

Taka sama sytuacja
Taka sama sytuacja, odradzam. Zapłacone i do tej pory nie otrzymałem zamówienia

Zgłoszenie na policje - oszustwo
Czy ktoś zgłasza sprawę na policję? Mam podobną sytuację. Im więcej zgłoszeń tym większa szansa odzyskania pieniędzy.

oszuści
nie wysyłają towaru
trzeba złożyć pozew zbiorowy
to może oddadzą kasę

Złożyłem zamówienie 12.02.2024 r
Złożyłem zamówienie 12.02.2024 r. Teraz żądam zwrotu pieniędzy. Kilkakrotnie przekazałem nr zamówienia i nr swojego konta i cisza. Naciągacze i oszuści. Składam zawiadomienie na policji.

Zero kontaktu z firmą
Zero kontaktu z firmą, żadnej odpowiedzi na kierowane maile. Towar przyszedł miernej jakości i po odesłaniu żadnej odpowiedzi

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Od stycznia na potykacze czekam i zero…
Od stycznia na potykacze czekam i zero odzewu maila a nawet telefonu. PROSIŁAM O ZWROT PIENIĘDZY ALE DO DZIŚ BRAK BO JUŻ TEGO NIE CHCE ale coś z tym już zaczynam robić bo to jest porazka.

Naciągacze
Podobne doświadczenie - zamówienie złożone ponad 2 tygodnie temu. Zero towaru, zero informacji. Raz zdawkowo odpisali, teraz milczą, myślę, że wszyscy naciągnięci powinni zgłosić to na policję, niech wezmą się za nich. Jeden zakup może mieć niską wartość, ale jeśli więcej osób to zgłosi, to na pewno policja coś z nimi zrobi.
Zamówienie złożone w dniu 14 stycznia
Zamówienie złożone w dniu 14 stycznia, do dzisiaj nie otrzymałam zamówionych produktów. Od lutego proszę o zwrot pieniędzy na konto, niestety, ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy nie otrzymałam. Telefonu nikt nie odbiera, na maile obsługa przestała odpisywać. Zdecydowanie nie polecam!

Oszuści
Oszuści. Uwaga na ten sklep! Nie wysyłają towaru, nie odpowiadają na wiadomości, maile, dm na ich Facebooku. Zwykły scam!
EDIT: To, że zmienił się właściciel (odkupiliście biznes od oszustów?) nie oznacza, że jesteście sklepem godnym zaufania (domena ta sama, asortyment ten sam, zero informacji dla oszukanych klientów). Nie polecam i ostrzegam przed kupowaniem u was. To tłumaczenie nie dodaje wam wiarygodności.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Zamówienie złożone 22.01 i do dzisiaj…
Zamówienie złożone 22.01 i do dzisiaj cisza.Telefon,maile umarły.Dzisiaj złożyłam zawiadomienie o przestępstwie internetowym.Nie można tak tego zostawić.A co najlepsze sklep działa dalej bez żadnych konsekwencji.

30 stycznia złożyłam zamowienie
30 stycznia złożyłam zamowienie, po długim terminie napisali ze sie spóźniają z zamówieniem bo czekają na meteriały. Czy dalej chcem czekać , czy zwrot kosztów. Napisałam ze chcem zwrot kosztów. I na zwrot pieniędzy czekam od 18 lutego. Tel był 881491300 dzwonisz i jest nieosiągalny. Co zrobić to 204 zł ale zawsze

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Ja również złożyłam zamówienie ponad…
Ja również złożyłam zamówienie ponad dwa tygodnie temu i nie mam żadnego podsumowania zakupów. Państwo odpisują na maile, ale ciągle wymyślają nowe przyczyny opóźnienia. Zgłaszam dziś sprawę, bo nie wierzę, że przesyłka kiedykolwiek dotrze.

Zamówienie z 24.01
Zamówienie z 24.01, nie zrealizowanie ,pieniądze nie zwrócone...zostaje zgłosić na policję!!! Bujda o zmianie właściciela...oszustwo!

Nigdy więcej u nich
Póki co - żadne pozytywy, a same negatywy... U mnie również - zamówienie złożone ponad miesiąc temu i... jak kamień w wodę. Ani produktów ani pieniędzy...
Telefon nie odpowiada. Email raz odpowiedział, że jest opóźnienie, a potem - cisza...
Co prawda zamówienie wielkie nie było, ale dlaczego takie działania miałyby uchodzić na sucho?
Niebawem idę zgłosić sprawę na policję, a potem - jeśli będzie trzeba - dalej, aby proceder oszustwa zakończyć.
Póki co - uważam, że to oszuści, bo nic się nie dzieje od ponad miesiąca, choć miało być w ciągu 3 dni...

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Zakup dokonany i opłacony 21.01 do…
Zakup dokonany i opłacony 21.01 do dzisiaj brak towaru. Nie odbierają telefonu i nie odpisują na maila.

Nieprofesjonalna obsługa klienta
Zamówiłam towar około połowy lutego. Nie mogłam dostać żadnych informacji o zamówieniu mimo moich licznych wiadomości, telefonów i próśb. Poczułam się potocznie mówiąc olana, gdy odpowiedzi na sms-y otrzymywałam po kilkunastu dniach. Paczka miała być pilnie dostarczona, w regulaminie sklepu o ile dobrze pamiętam mieli na dostarczenie koło tygodnia czasu. Nie polecam, lepiej poszukać innego miejsca do zamówienia.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Od ponad miesiąca nie mogę się doprosić…
Od ponad miesiąca nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy, ciagle odpowiadają że przepraszają i dalej cisza ani towaru ani pieniędzy. Oszuści! Dramat!
Zamówiłam 22 stycznia towar, po 3 tygodniach towaru nie było, napisałam że juz nie chce że mają oddać pieniądze ale do tej pory nie otrzymałam swoich pieniędzy.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.