Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... Näytä lisää
Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... Näytä lisää
Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaż dostępność widnieje ilość duża, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za każdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jednak nie oszuści
Najpierw złożyłam zamówienie, a potem poczytałam opinie i się załamałam, bo przeważają negatywne. Trochę to trwało i po drodze było kilka potknięć ze strony sprzedawcy, ale summa summarum jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam poduszki do kokonów i poduszki na krzesła ogrodowe. Są przepiękne i dobrze wykonane. Firma ma problem z terminami i czekałam około 2 tygodni na realizację. Trochę zakręceni i dlatego daję 4 gwiazdki. Dla ostrożnych polecam zamówienie za pobraniem.
Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nie…
Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nie zrealizowane. Brak kontaktu. Nie zwrócili pieniędzy. Oszuści, którzy zakładają kolejne firmy i dalej oszukuję ludzi.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Zamówiłem dwie reprodukcje obrazów…
Zamówiłem dwie reprodukcje obrazów 15-02-2024r.Sądząc że mam do czynienia z "normalnym sklepem internetowym" opłaciłem zamówienie z dostawą. Prawda okazała się inna. Sklep ten jest po prostu przykrywką do wyłudzania pieniędzy. Próba kontaktu ze sklepem bardzo utrudniona , zarówno kontakt telefoniczny jak i mail. Do dnia 19-05-2024 brak zwrotu za zamówienie nr 82475 za które zapłaciłem 92,97zł. Aby nie wydawać pieniędzy na złodziei radzę złożyć zamówienie w innym sklepie.

Spóźnialscy
Brak kontaktu, towaru i pieniędzy przelanych Blikiem.
Po miesiącu towar dotarł.
Zamówione pufy 18 kwietnia
Zamówione pufy 18 kwietnia, 26 kwietnia informacja o fakturze. Potem cisza zero informacji że towar jest w trakcie wysyłki, nic. Na szczęście opłata przy odbiorze. Ale za nerwy stracone nikt mi nie odda. Po komentarzach widzę że ten sklep obsługują złodzieje lub kretyni albo to i to.
Złodzieje
Od 9.02.2024 czekam na towar.
Zostałam oszukana na prawie 600 zł.
Brak kontaktu,telefon nie odpowiada,na maile nie odpisują.
Banda złodziei.
Sprawa zgłoszona na policję.
Dziwię się, że jeszcze ogłaszają się w internecie.
19.01.2025
Tak,zmieniliście właściciela z poprzedniego,na jego przyszłą synową,to jest ta sama firma,w rękach tej samej rodziny.
Poprzedni właściciel poszedł na ugodę z oszukanymi klientami.
Zobaczymy,jak długo to potrwa.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Dla mnie to są zwykli złodzieje i…
Dla mnie to są zwykli złodzieje i oszuści ! Od stycznia nie dostałem ani zamówionego towaru ani zwrotu gotówki . Brak kontaktu i odpowiedzi na maila .o dodzwonieniu się to można zapomnieć ! Nie polecam , dla mnie to jest zwykła kradzież ! Zgłaszam sprawdzę na policję

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Czas realizacji zamówienia to ponad 30…
Czas realizacji zamówienia to ponad 30 dni. Zamówiłem jedynie 5 sztuk tapicerowanych wezgłowi. Oczywiście tłumaczenia o zgubionej paczce, braku materiałów itp. Bardzo ciężki kontakt. Rzadko odpowiadają na maile.
Oszustwo
Oszustwo. Podają, że poprzedni właściciel dokona zwrotu kosztów, bo zmieniła się polityka firmy. Od 3 miesięcy ani paczki ani zwrotu pieniędzy.

Obraz piękny....
Obraz, który zamówiłam, opłaciłam z góry i otrzymałam jest super, piękna kolorystyka, szczerze polecam. Obsługa sklepu ok. , odpisywali na każdy mój email. Może tylko jedno zastrzeżenie, że nikt z obsługi sklepu nie podpisał się imieniem i nazwiskiem, wszystko było anonimowo. Ogólnie: sklep polecam.
Oszuści i złodzieje
Oszuści i złodzieje. zamówiłam w grudniu antyramy za kwotę 360 złotych. Nie otrzymałam ani towaru ani zwrotu środków. W mailach informacje o problemach z produkcją, z pracownikami, a potem zero kontaktu. niestety ja dałam się złapać.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Dramat.Z nikim nie można porozmawiać
Dramat.Z nikim nie można porozmawiać, Pieniądze jak kamień w wodę

Złodzieje
Złodzieje! Nie kupujcie u nich! Nie wysyłają i nie oddają pieniędzy. Sprawa zgłoszona na policji. Niech każdy ich zglosi i policja się nimi zajmie!
Złodzieje oddawajcie wszystkim pieniądze!!! Będziecie siedzieć.

Oszustwo i brak kontaktu
28 stycznia zamówiliśmy panele ścienne na kwotę 629,78 zł.
Panele miały przyjść do 2 tygodni a nie ma ich do dziś ani zwrotu pieniędzy. To jest jawne oszustwo! Chyba jedynym wyjściem będzie zgłoszenie sprawy na policję.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
Nie poleca ponieważ firma jest bardzo…
Nie poleca ponieważ firma jest bardzo nieuczciwą.Za zwrotem pieniędzy za nie dostarczony towar czekam od początku października 2023 roku. Po wysłaniu e maili zawsze dostawałem odpowiedź że w ciągu dwóch tygodni będą wpłacone na konto do dziś nie są wpłacone a gdy im napisałem że mają wpłacić na konto fundacji to tak jakby firma przestała istnieć ani odpowiedzi na maila ani nie obierają telefonów NIE KUPOWAĆ.

PIENIĄDZE W BŁOTO
Niestety - towar zamówiony i opłacony 20 marca - do tej pory do nas nie dotarł. Po moich minutach otrzymałam email o "wysyłce we wtorek", wtorek minął i cisza. Wątpię, że cokolwiek dostanę, sądząc po innych komentarzach. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłam tej firmy tutaj...
Zamówienie nie dostarczone
Zamówienie nie dostarczone. Niczego nie kupować. Sprawa będzie zgłoszona na policję. Nie wiem czy to są os_uści i złod_ieje ale dziwne jest, że obecnie na e-maile nie odpowiadają. Najgorsze dno z jakimi mieliśmy do czynienia. Omijać szerokim łukiem, chyba że lubicie trwonić pieniądze, czas i nerwy. Najgorszemu wrogowi nie życzę.

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl
zamówiony towar nie został wysłany
zamówiony towar nie został wysłany, środki nie zostały zwrócone, oszuści

NIE KUPOWAĆ!!!!
PosterGaleria? Hah, co za żart! To jedno wielki kał! Oszuści po same uszy, którzy traktują klientów jak idiotów i wyłudzają pieniądze bez mrugnięcia okiem. Zamówisz coś? Zapomnij o tym, że to kiedykolwiek dotrze! Paczka zaginie gdzieś w czarnej dziurze, a oni udają, że nic się nie stało. Kontakt z nimi? Ha! Będziesz mógł wysłać setki maili i dziesiątki telefonów, ale nie licz nawet na odzew. Nawet jak się odezwą, to tylko po to, żeby cię zbyć i pozostawić na lodzie. Te potwory nie mają żadnego szacunku dla klientów ani uczciwości w biznesie. To banda oszustów, która zasługuje na to, żeby zostać zdelegalizowana i zamknięta na zawsze! Odradzam z całego serca, jeśli nie chcesz zostać wykiwanym i zrzuconym na łopatki przez tę plugawą firmę.

OSZUŚCI
OSZUŚCI. Zgłosiłam sprawę do CERT. Zamówiłam produkty miesiąc temu, a tu widzę kolejnych naciągniętych klientów. Polecam zgłaszać też na policję.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.