homedesigns.pl Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaż dostępność widnieje ilość duża, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za każdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nigdy więcej

Zamówiłem antyramy 2 marca, 5 marca napisałem maila i próbowałem dzwonić (na stronie czas realizacji to był jeden dzień roboczy), następnego dnia udało mi się dowiedzieć, że zamówienie jest już pakowane i lada moment będzie wysłane. Ostatecznie zamówienie dotarło 11 marca. Jakoś antyram tragiczna, płyta poszarpana jakby ktoś rzępolił ręcznie piłą. Nie chce mieć z tym sklepem do czynienia.

Firma tragiczna

Firma tragiczna, oszukują i kłamią. Sprzedają towar, którego nie posiadają. Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę...

1. maaliskuuta 2025

Nie polecam!!

Pierwsze zamówienie zrobione rok temu było ok, w lutym dokonałam kolejnych zakupów i zaczęły się schody! Do dziś nie otrzymałam zamówienia, na maile odpowiedzi są lakoniczne. Rozumiem, że może być tak, że zabranie materiałów, że ramki są "nadal" w produkcji, ale o tym trzeba informować klienta, a nie olewać!

Saanut 2/5 tähteä

Realizacja po 44 dniach zwłoki.

Zamówienie zrealizowane po 44 dniach zwłoki. Przez te 44 dni żadnej informacji od homedesigns o możliwym opóźnieniu realizacji zamówienia, jak i o przyczynach. Zamówienie zrealizowane natychmiast dopiero po moim e-mailu z ostrzeżeniem możliwości zgłoszenia próby oszustwa.

Polecam daleko idącą ostrożność w korzystaniu z usług tego sprzedawcy.

7. maaliskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Panele tapicerowane 120x15

Otrzymany produkt zgodny z oczekiwaniami, daje 3 gwiazdki ze względu na długi czas przesyłki, wstępnie miał być tydzień a okazało się że czekałem prawie miesiąc.

Pozdrawiam

Czas wysyłki 24h to ściema

Czas wysyłki 24h to ściema, produkt do mnie dotarł ale z opóźnieniem, przez co chciałabym go zwrócić ale firma nie chce pokryć kosztów wysyłki, pomimo, że to oni zawinili i nie wysłali produktu na czas

7. helmikuuta 2025

Oszuści!!!

Oszuści!!!! Czas wysyłki 1dzień a potem cisza. Po tygodniu informacja że czas realizacji 7-14 dni .Mimo info o anulowaniu zamówienia ramę wysłali ,jakość woła o pomstę do nieba dzieciaki na robótkach ręcznych ładniejsze robiły. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

30. tammikuuta 2025

NIE KUPUJCIE TU

NIE KUPUJCIE TU - Oszustwo, zamówiłam ramki do zdjęć, zapłaciłam i cisza - nie ma odpowiedzi na email, telefon nie odpowiada - NIE KUPUJCIE TU

20. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Zamówiłam 3 ramki w styczniu 2025. Wszystkie 3 ramki przyszły wadliwe, brudne, plamy, nierówne, drewno popiękane. Po zgłoszeniu, i wysłaniu zdjęcia ze stanem ramek, żadnego przepraszam, jedynie wiadomość, że mogę odesłać z powrotem, ale przesyłka na własny koszt. Szkoda nerwów, brak szacunku do klienta.

22. tammikuuta 2025

Poniżej wszelkiej krytyki

Poniżej wszelkiej krytyki. Zero jakiegokolwiek kontaktu. Nie odpisują na reklamacje. Wysyłają uszkodzony towar i umywają ręce. Typowy przedstawiciel nurtu " wziąć pieniądze i w d....e z klientem". Wszystkie negatywne opinie są jak najbardziej zasłużone. Omijać z daleka

7. tammikuuta 2025
homedesigns.pl-logo

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl

Drogi kliencie wysłaliśmy prośbę o udostępnienie danych (trustpilot wystapił) jednak nie chcesz ich podać.
Zgłosiliśmy twój komentarz do Trustpilota ale jak wiadomo Trustpilot jest platformą na której każdy może pisać co chce wiec maja to w nosie i komentarza nie usuną mimo iż nie ma żadnych przesłanek ze ten klient coś u nas kupił

Oszuści

Oszuści. Zamierzam nie zostawić tej sprawy bez ciągu dalszego.
Zamówienie z początku grudnia. Do dziś zero zero odzewu.
Nie ma mojej zgody na takie działania

3. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Wbrew innym opiniom porządna firma

Zamawiałam kilka antyram, bombki i światełka ze strony goods4home. Zamówione w czwartek w nocy, dostarczone w środę. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym - dzwoniłam wieczorem, oddzwonił od razu na drugi dzień rano. Jakość zgodna z ceną, towar bezpiecznie zapakowany.

18. joulukuuta 2024
homedesigns.pl-logo

Vastaus yritykseltä homedesigns.pl

Dziękujemy, staramy się :)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin