homedesigns.pl Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Produkty wysokiej jakości

Zdecydowałam się zamówić obraz na urodziny mojej siostry. Siostra ostatnio przeprowadziła się i poszukiwała czegoś, co nada jej nowemu mieszkaniu ciepły, domowy klimat.
Obraz przyszedł przepiękny! Sto razy ładniejszy niż na zdjęciu. Dla samej siebie też próbuję zamówić. Starannie dopracowany każdy detal. Materiały wysokiej jakości. Przystępna cena. Terminowa dostawa. Polecam.

6. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Naprawdę dobra firma jeśli chodzi o…

Naprawdę dobra firma jeśli chodzi o produkty ale przesyłki mają strasznie przeciągane ale idzie wszystko zrozumieć. Kurierzy się nie wyrabiają albo zdarzy się że zapomną zrobić zamówienia . Ale co można zrobić jak człowiek nie może zrobić kilku rzeczy naraz ponieważ nie do tego jest stworzony. Wszystko ma swoją cenę i swój czas .

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zamawiałam 3 obrazy i łącznej wartości…

Zamawiałam 3 obrazy i łącznej wartości 230zl. Zapłacona całość była 3 października. Dzisiaj mija 3 tygodnie towaru brak, kontaktu brak, pieniedze brak. Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta. Nie podaruje. Żeby takie rzeczy miały miejsce ?!

3. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Mocna lipa

Produkt wysłany z opóźnieniem. Miała być przywieszka gratis, nie dostałem jej. Kontakt średni, tak samo jak kiepska jest jakość ramki.

1. lokakuuta 2025

Zamówiłam czarną drewnianą ramę

Zamówiłam czarną drewnianą ramę, były problemy logistyczne ale dobra mogę przymknąć na to oko. Zdziwiona byłam, że przyszła sama rama ale to też mój błąd, nie doczytałam aukcj. Ale szczytem było to iż ta rama jest najzwyczajniej w świecie nie domalowana, są prześwity nie pomalowanego drewna i to o średnicy 3 cm oraz produkt jest po prostu pomalowany na tak zwane “odczep się” byle żeby było a nie żeby było dobrze . Bardzo się zawiodłam na tym produkcie i na całej firmie.

3. lokakuuta 2025

Zakup antyramy

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, antyrama przyszła uszkodzona, spakowana w byle jak sklejone 3 paski kartonu, reklamacja oczywiście odrzucona, bo podobno minął termin. Jakby dobrze pakowali, użyli chociaż kawałek folii bąbelkowej, to może by doszło całe

30. syyskuuta 2025

Zamówienie tablicy korkowej za 100 PLN

Zamówiłem tablicę korkową, pierwsza przyszła w tragicznym stanie, zażądałem reklamacji, na którą czekałem ponad miesiąc. Tablica która przyszła po 1-2 tyg użytkowania zaczęła się odklejać tak jak poprzednia. Jakość -1/10, czekałem ponad 1,5 miesiąca na tablicę za 100 PLN i dostałem "mele ja twarz" nie polecam

9. tammikuuta 2025

Nie polecam!!!

Nie polecam. Tragiczna jakość. Zamówiłem ramkę 30x100. Ramka niedomalowana. Tło zamiast białe to w kolorze sklejki (ale to najmniejszy problem). Ramka widać że z listewek drewnianych bo przez złe przygotowanie widać strukturę drewna, bo użyto złej farby do pomalowania. Nie polecam!

25. syyskuuta 2025

Ramki solidnie wykonane

Ramki solidnie wykonane, estetyczne i dobrze dopasowane do wnętrza. Materiały porządne, kolory zgodne ze zdjęciami. Świetny stosunek jakości do ceny – zdecydowanie polecam.

19. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

To jest żart, a nie sklep

30 lipca zamówione 3 ramki. Po kilku mailach dostałem jedną, a na resztę czekam ponad miesiąc. Zrezygnowałem dzisiaj i proponuję omijać ten sklep szerokim łukiem. 20 lat w branży i jeszcze z czymś takim się nie spotkałem. Co tydzień mówią, że wyślą do końca tygodnia. Tragedia. Na stronie informacja, że wysyłka 24 godziny. Powinni zmienić na 24 tygodnie. Stracony czas i nic więcej.

2. syyskuuta 2025

Aleksandra A.

Pomimo negatywnych opinii skusiłam się na zakupy w tym sklepie, ponieważ asortyment jaki oferują przykuł moją uwagę tak bardzo, że musiałam 😅 nie zawiodłam się. Obrazy przyszły dobrze zapakowane, zabezpieczone, wysyłka sprawna. Polecam!

24. heinäkuuta 2025

Tragedia!

Sprzedają towar, którego nie posiadają tłumacząc się, że jest w produkcji! 14 dzień czekam na zwrot kosztów i nadal nie ma, telefon milczy nikt nie odbiera !

23. heinäkuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin