Holleholle Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Naistenvaateliike

HolleHolle er et skønt feminint univers, med den fysiske butik beliggende i Dronninglund. Webshoppen er blevet til, da efterspørgslen har været stigende både efter udvidede åbningstider, men også for at kunne shoppe hvis man ikke lige bor i nærområdet. Min vision med HolleHolle, har været at skabe et sted med plads til alle, og hvor kundeservice, tryghed og tillid er i højsædet. Alle styles er nøje udvalgt og jeg bestræber mig på at kunne tilbyde en bred vifte af styles, så der er noget for enhver smag.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Fineste butik

Fineste butik, i hjertet af Dronninglund ❤️
Fyldt med den nyeste mode, fine nipsting og den allerdejligste stemning 🤩
Det er umuligt at gå ud af døren til HolleHolle, uden lækkerier under armen, en hyggelig sludder samt et stort smil 🩷

1. marraskuuta 2024

Jeg kommer igen og igen og igen

Man kan tydeligt mærke, hvordan det her er et hjerteprojekt! Line og hendes team formår altid at få mig til at føle mig velkommen, og giver altid en personlig og yderst behagelig betjening. De er villige til at gøre det ekstra, for at jeg som kunde får en kanon oplevelse og noget tøj, der sidder flot. Webshoppen er blevet rigtig god, og på både webshop og Instagram kan man altid skrive en besked, og være sikker på at få et personligt svar. Altså bare generelt et KÆMPE højt serviceniveau🥰

1. marraskuuta 2024

HolleHolle er absolut et besøg værd

HolleHolle
Er absolut et besøg værd. Line der har butikken er meget sød og smilende og man får den bedste betjening.
Butikken har det tøj og andre ting der er fremme nu. Derfor giver jeg HolleHolle 5 stjerner.

31. lokakuuta 2024

Butikken er fantastisk og hurtig levering!

Butikken er fantastisk! Jeg køber kun mit tøj derinde, om det så er til hverdag eller fest. Jeg bor ikke tæt på, men når jeg bestiller på nettet er der virkelig hurtig levering, hvilket jeg vægter højt når jeg skal købe noget online 🙌🏻 Hvis jeg har brug for hjælp oplever jeg at Line er rigtig god til at hjælpe mig når jeg sender beskeder via Instagram eller Facebook

31. lokakuuta 2024

HolleHolle rummer først og fremmest…

HolleHolle rummer først og fremmest verdens sødeste personale. Imødekommende og klar til at hjælpe så snart man træder ind ad døren. Butikken er hyggelig og har alt hvad man ikke vidste at man manglede og mere til.

4. marraskuuta 2024

HolleHolle er en fantastisk butik

HolleHolle er en fantastisk butik, som alle bør opleve! Her finder du et bredt udvalg af unikke varer og tøj med lækre detaljer. Hvis du endnu ikke har besøgt HolleHolle, er det bestemt på tide!