Holland Casino Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Moet toegeven het is niet meer zoals vroeger. Voorheen rond 2020/2021 leek het wel alsof de win kansen groter waren. Toen kon ik met €100 nog aardig wat bonussen krijgen op slots. Nu mag je van geluk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ai is heel duidelijk De combinaties in het poker die vallen zijn uitzonderlijk!! Ik verdenk zeker ook thuis spelers, want het valt op als je al eens aan het winnen bent, komt er altijd 1 van die... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vroeger was ik live vip speler t/m 2020, sindsdien nooit meer binnengelopen. Online liet men mij gisteren een account openen, verifiëren en storten. Vervolgens krijg ik een melding dat ik niet mag spe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

ONTHOU 1 DING CASINO,'S ZITTEN ER NIET VOOR JOU ZE WORDEN SCHAT RIJK EN SPELEN VALS ! OF BONUSSEN KOMEN NIET MEER INEENS OF INEENS EEN POP-UP OMDAT JE WINNING KAN MAKEN ZE HEBBEN VELE TRUCJES ER WORD... Näytä lisää

Tiedoksesi

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

101 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

These guys are millions in profit

These guys are millions in profit, but still didnt saw win bigger than couple hundred €. Also betting options are small . 2 starts only because customer service is kind and working very well.

5. tammikuuta 2025

Typisch

Typisch, als je cash out wilt doen is er plots een probleem met de server verbinding, dit is mij nu al een paar opgevallen, er is niks mis met mijn internet verbinding! Hier zit echt een luchtje aan, hier wordt niet eerlijk gespeeld dus je verliest altijd.

1. tammikuuta 2025

Silvesteravond 29 december 2024

Silvesteravond. Al jaren komen wij met Silvesteravond naar het Eindhovense casino.Uit de twee Silvesteravonden kozen wij de eerst Silvesteravond. Familie uit Waalwijk speciaal naar Eindhoven gekomen. Op de website zou het spectaculair worden met muziek, een drankje en oliebollen, appelflappen etc. Maar het was in onze ogen een gewone normale doordeweekse casino avond. Oliebollen moesten waarschijnlijk nog gebakken worden toen wij naar huis gingen. Geen muzikanten gezien. Er liepen 2 meisjes in veren rond met snoepjes.. zeer teleurstellend. We laten wel geld achter in het restaurant wat goed van eten is en spelen natuurlijk ook. We waren in goed gezelschap en dat maakt dan veel goed. Maar Holland Casino , Schaam je

24. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer zorgvuldig

Zeer zorgvuldig.
Test of op gokgedrag wordt gecontroleerd !
Ja dus ! PERFECT.
Na 3 k nog 5 k gevraagd.
Meteen actie.
Tja geld verdampt snel maar toch !
Gezellig en top.
Plek om naartoe te willen.
HNY !!

30. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

0 sterren - ambtenaren die spelers blokkeren omdat ze een gesprek willen, de spelers willen een betere website EN dat de RPT van de slots werkelijkheid wordt, niet een RPT van 50% of minder. Niemand speelt dus de RPT is zo laag zeggen ze, dat slaat nergens op. Ze zeggen we willen eerst je geld en dan, later we passen de RPT een beetje aan. Maar als je teveel verlies blokkeren we account want we willen met je praten over je verliezen (??). En dan vraag om een gesprek reageren ze niet, krijg een een Belgische sprekende support medewerker die bijna niet te volgen is. Nice one HC ga zo door.. oh het gaat slecht met HC geeze hoe kan dan ?

22. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik wilde een cash out doen ik denk wel…

Ik wilde een cash out doen ik denk wel 10 keer geprobeerd niet gelukt
Ze zeggen is de bookmark bij andere bet makers geen probleem zoals unibet en totto
Ik zeg tegen iedereen niet meer gokken op wedstrijden bij hollandcasino

14. joulukuuta 2024

Slechtste casino ever

Slechtste casino ever . Geen win kans meer en personeel die niet meer zo vriendelijk is . Iedereen is hier aan het verliezen , apparaten die uren lang vast lopen waardoor je draaien mist en nog meer verliest. Probeer hiervandaan weg te blijven . Eten die niet meer te betalen is . Deze plek is totale scamp.

3. joulukuuta 2024

Constante deadspins op 6 euro per spin

6 euro spins in de vestiging van Holland Casino in Amsterdam gespeeld op een kast. 435 euro zo weg, bonussen komen niet, slechte combinaties. Speel je 60 cent krijg je constant bonussen. Ongelooflijk hoe strak die kasten afgesteld zijn als je 6 euro per spin speelt. 435 euro weg in 5-8 minuten.

7. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Holland casino online, het werkt niet.

Ik heb voor het eerst een account aangemaakt bij Holland casino. Alle gegevens ingevoerd. Goedgekeurd. Inloggen, gaat niet. Account geblokkeerd.
Er was al een account met soortgelijke gegevens, dus ik moest eerst maar een nieuw wachtwoord aanvragen. Ik had geen ander account dus dat ging niet. Na wat heen en weer mailen, blokkering opgeheven. Sorry, was een fout.

Ok, inloggen lukt. En dan nu een potje poker uitproberen. Lukt niet. Moet eerst geld storten. Lukt ook niet, geweigerd.
Weer mailen. Eindelijk kunnen storten. Het geld staat op mijn account. Maar nog kan ik niet spelen en blijft er bij inloggen gezegd worden dat ik eerst nog moet storten om mijn account te activeren. Ik ga uiteraard niet meer geld storten.
Er zijn al ongeveer 10 mailtjes heen en weer gegaan en ik heb dan nog geen enkel potje poker kunnen spelen.
De klantenservice reageert wel snel en vriendelijk.

Daarnaast laden pagina's vaak niet. Het functioneert gewoon allemaal niet goed.
Ik denk dat ik mijn geld maar terug ga boeken, anders denk ik dat ik het straks kwijt ben.

Het is jammer dat er eigenlijk geen goede pokersites in Nederland meer zijn nadat gokken gelegaliseerd werd.

Update: Ik heb niets meer van de klantenservice gehoord. Ik heb mijn geld terug gestort wat de volgende dag op mijn rekening stond. Voor mij geen Holland Casino meer.

19. marraskuuta 2024

Alleen maar ellende

Alleen maar ellende. Had op een zaterdag wat geld gestort. Was ook van mijn rekening afgeschreven. Ze konden het niet vinden na navraag.
Moest maar een screenshot sturen. Had wat winst en liet het uitbetalen. Nooit ontvangen. Als je opgelicht wilt worden ga dan op online Holland casino spellen.

18. marraskuuta 2024

Niet doen

Niet doen !
Zijn online casino's zat.
Heb vaker gespeeld en aardig wat casino's geprobeerd nergens ben je je geld zo snel kwijt als hier. heen en weer spelen kan Niet. Je bent het meteen kwijt

31. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De meest gierige casino! ZWARE AFRADER!

De meest gierige casino ever! Een terugstorting duurt meer dan 48 uur. En dan zeggen het ligt aan de banken. Regel een beter systeem. Tegenwoordig kan een storting binnen no time op de rekening staan. Daarnaast merk je dat de kasten zwaar zijn afgesteld op 80% verlies. Ik raad je aan om hier geen deposits te doen. Inmiddels zijn we meer dan 72 uur verder en nog geen resultaat noch compensatie. DIKKE AFRADER! VERLOREN GELD!

22. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin