Holland Casino Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Moet toegeven het is niet meer zoals vroeger. Voorheen rond 2020/2021 leek het wel alsof de win kansen groter waren. Toen kon ik met €100 nog aardig wat bonussen krijgen op slots. Nu mag je van geluk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ai is heel duidelijk De combinaties in het poker die vallen zijn uitzonderlijk!! Ik verdenk zeker ook thuis spelers, want het valt op als je al eens aan het winnen bent, komt er altijd 1 van die... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vroeger was ik live vip speler t/m 2020, sindsdien nooit meer binnengelopen. Online liet men mij gisteren een account openen, verifiëren en storten. Vervolgens krijg ik een melding dat ik niet mag spe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

ONTHOU 1 DING CASINO,'S ZITTEN ER NIET VOOR JOU ZE WORDEN SCHAT RIJK EN SPELEN VALS ! OF BONUSSEN KOMEN NIET MEER INEENS OF INEENS EEN POP-UP OMDAT JE WINNING KAN MAKEN ZE HEBBEN VELE TRUCJES ER WORD... Näytä lisää

Tiedoksesi

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

100 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

The wost casino they do what they want…

The wost casino they do what they want and the goverment doesnt give a shit.they give you alcool to drink and loose and after 1h if you are not in casino they dont let you in😜😜😜🥲🥲🥲😭😭😭😅😅😅😅😅so they drunk you,you loose and when you get back with money to take back something they dont let you😅😅😅😅😅

10. joulukuuta 2025

op de kasten ik start met 1,- per druk

op de kasten ik start met 1,- per druk, ik win wat (alleen vandaag) Ik ga naar 4,- per druk Ik krijg direct geen enkele bonus, ik heb zeker 2000,- weggedrukt en prijsjes niet hoger dan mijn prijs bij 1,- gekregen, en de scatter bonus bij 2000,- aan 4,- per druk niet gezien. Bestaat niet meer. Holland casino is ook van de staat toch? Lekker slim bezig mannen om je eigen volk nog ff extra te naaien.

8. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

HC is hypocriet.

HC online was altijd leuk, maar hun bemoeizucht begint irritant te worden.
Ik ben een heel bewuste speler. Vind het een leuk tijdverdrijf, speel met lage inzet en heb het geld ervoor.
Maar HC is hypocriet. Zowel online als in het fysieke casino vallen ze je lastig, willen je inkomen weten. Iedere stap die je maakt en hoe lang je speelt wordt gecontroleerd en ze willen maar gesprekken voeren, (om gokverslaving te voorkomen, zeggen ze), maar ondertussen gooien ze je dood met emails vol bonussen en extra's om je maar naar het live casino te lokken. Gratis speeltegoed, loten voor het komende weekend, kortingen! Het kan niet op!
De winkansen zijn drastisch naar omlaag bijgesteld. En bij uitbetalingen bij de automaat boven de €100, moet je je sinds kort in het fysieke casino identificeren. (om witwassen te voorkomen) Dat zeggen zij, maar ik denk daar heel anders over.

22. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Holland casino scheveningen accepteert…

Holland casino scheveningen accepteert geen mening die hun niet bevalt. Er loopt daar chagerijnig personeel die meteen gaat klagen bij management als hun iets niet bevalt. Je bent een klant en kritische opmerkingen over Holland Casino worden niet geaccepteert! Ik werd aangesproken en moest me verantwoorden. Te idioot voor woorden. Ga er niet heen, je wint er zowiezo toch niks, maar vermijd ten alle kosten het chagerijnig personeel daar!

7. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Het begin was leuk winnen en verliezen…

Het begin was leuk winnen en verliezen ging gelijk op.
Nu heb ik het idee dat de site zo aangepast is dat je alleen nog maar verliest.
Speel nu op andere sites en het is weer leuk je wint wat je verlijst wat, maar het gaat gelijk op.
Dit kan ik van holland casino niet meer zeggen.
Erg jammer want de game play is snel en de site speeld fijn.
Maar je wil af en toe ook wel wat terug zien van je ingelegde geld.

Voor mij voorlopig de laatste keer op deze site.

8. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Werd me 50% bonus beloofd en gratis…

Werd me 50% bonus beloofd en gratis spins bij storting van 20 euro. Je krijgt helemaal niks. Je moet het 5x rondspelen voor je eraan komt en na 1x spelen win je geen cent en ben je alles kwijt. Nooit trap ik hier meer in.

6. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kom al 20 jaar bij HC en had me…

Kom al 20 jaar bij HC en had me verleden jaar uitgeschreven omdat het er zo slecht was en zag steeds dezelfde mensen winnen: hoe kan dat? Na dat jaar nog eens gegaan, mijn platina card kreeg ik niet meer, wel een witte kaart waar je gedurende 1 jaar geen punten, geen mistery prijs, drankje of andere bonussen kan krijgen werd me verteld. Gespeeld en natuurlijk gelijk voorheen, heel veel vrije spelen, maar prijzen erin: vergeet het maar. Toch schandalig en dat na 20 jaar lang ze te hebben gespekt! Zo ga je toch niet met je klanten om!

15. lokakuuta 2025

Nep casino

Nep casino, vooral die poker freerolls. Je verliest altijd met de heel goede kaarten. Wordt altijd de winnende kaart in de turn neergelegd voor bijna altij dezelfde spelers met de meeste chips. Speel mee omdat het gratis is maar geld storten om bij ze te spelen, vergeet het maar. Dan ga ik zelf wel naar een casino met een echte dealer zodat ik zie wat er met de kasrten gebeurd. Één woord, waardeloos

16. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Holland casino is eigenlijk gewoon een…

Holland casino is eigenlijk gewoon een speelhal geworden met een luxe uitstraling.
Zoals de CEO al heeft aangegeven in de pers gaan de winstkansen drastisch naar beneden door alle toekomstige maatregelen. Wel apart aangezien ze altijd hebben gezegd dat ze de winstkansen niet kunnen beïnvloeden. Zo zien we maar weer dat HC niets meer is met grijpgrage witte boorden .ze voelen zich zich heel wat aangezien ze gedekt worden door de overheid en kleden in de tussentijd de klanten uit financieel. Waarom doet de overheid hier aan mee ? Ach die wil ook verdienen 🤣mensen hier valt alleen te spelen en niets meer te winnen .

8. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Durch Möchte gerne Manager geleitet.. Leider.

Absolute Abzocke! Anmeldung funktioniert nicht, Service total inkompetent. Nur Automaten, die kaum auszahlen. Miserable Qualität, überteuert – Finger weg vom Holland Casino!
Dieser Betrieb wird durch Amateure gekleidet und ist keinen Besuch wert.

12. lokakuuta 2025

Heel erg sleht casino

Heel erg sleht casino
Jaren geleden Ik 10000 euro een van the slot
Ingegooid 2 dagen gespeeld helemaal geen prijs dat geen casino om te gaan alleen oplichting..

8. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Al bijna 50jaar kom ik in verschillende…

Al bijna 50jaar kom ik in verschillende casino en hebt al jaren een korting pas.kom niet met regelmaat in de casino.Het beleid is voorkom gokverslaving. Tot mijn ongenoegen moet ik mijn korting pas inleveren en kreeg een beginnende pas. Het weerwoord van de casiere was ik kom te kort naar hun casino’s maar als ik 8keer weer kom krijg mijn korting pas terug. “Hoezo?. Dus toch meer gokken en meer geld uitgegeven. Cadeau geven is geen item maar alleen zelf verrijken onder het mom moet van de Staat en de Nederlandsche Bank.

5. lokakuuta 2025

Scam!!!

Scam!!!! Dziwię się że jeszcze Państwo Holenderskie się nie wzięło za tą bandę oszustów.

2. lokakuuta 2025

Oplichters

Speel best veel slot machines online maar dit is egt het top punt een slechtere casino bestaat er niet naaien mensen keihard winst verliest % is niet zoals het moet zijn.... Geen een bonus game zogenaamd random generaties maar is bullsht, blijf hier weg!!! Kan beter toto spelen... Holland Casino moet hun licentie kwijt raken.

30. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

bed casino holland casino al the word online holland casino

hoi guys never win i loss always withuit to win anythings i play kast never i win i loss i play al gol kast no one geve u anythings i ply moer than 3 thuizend ero 3 months no one af gok kast geve 100 ero hahaha stay sem play never go up mybe twinty ero get up or 80 ero about 3 thuizen you play only loss i play mony casino online bout holland casino never and never is beter

26. syyskuuta 2025

Winstkansen minimaal

Gaat er nog wat met de slechte ervaringen gebeuren Holland casino??

Ze hebben gelijk; winstkansen zijn zeer klein vergeleken met een aantal jaren geleden .

Klanten blijven weg, is eigenlijk een beetje geldklopperij zo, sorry dat ik het zeg!

Doe wat met de revieuws!!

25. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin