Moet toegeven het is niet meer zoals vroeger. Voorheen rond 2020/2021 leek het wel alsof de win kansen groter waren. Toen kon ik met €100 nog aardig wat bonussen krijgen op slots. Nu mag je van geluk... Näytä lisää
OPLICHTING (BANGLADESH) SCAMMERS FROM INDIA DONT ALLOW TO PUT YOUR MONEY OR PERSONAL INFORMATIE ON THIS ONLINE FAKE ACCOUNT
Vroeger was ik live vip speler t/m 2020, sindsdien nooit meer binnengelopen. Online liet men mij gisteren een account openen, verifiëren en storten. Vervolgens krijg ik een melding dat ik niet mag spe... Näytä lisää
Ai is heel duidelijk De combinaties in het poker die vallen zijn uitzonderlijk!! Ik verdenk zeker ook thuis spelers, want het valt op als je al eens aan het winnen bent, komt er altijd 1 van die... Näytä lisää
Tiedoksesi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Amateurs!
Ze proberen al ruim 1 week mijn account te herstellen, zodat ik mij kan inschrijven voor de poker toernooien!
Ik word elke keer van rechts naar links gestuurd. Wat een gezeik!
Wat een NEP!!!!!
Wat een NEP!!!!!! Gokkast gewoon zielig mensen trap er niet in het kost je meer dan je er in gooit ze doen net of je wat krijgt om dat je een limiet in moet voegen maar je blijft er 9 van de 10 x onder
Hebben een tosti besteld en wat kryg …
Hebben een tosti besteld en wat kryg twee stukjes stokbrood wat niet te eten is
Kasten verdwenen
Kom al jaren elke week,nu al verschillende keren gehad dat er ineens kasten verdwijnen( slots) steeds had ik favorieten,nu vanavond weer 6 weggehaald,zonder bericht dat dit ging gebeuren..Sommige kasten staan er jaren en deze stonden er nog geen jaar!De lol gaat er steeds meer vanaf!Het zou me veel geld schelen als ik niet meer zou gaan,jammer Holland Casino,je raakt een vast klantje kwijt
Ik kom al 50 jaar in het casino.Nu…
Ik kom al 50 jaar in het casino.Nu speel ik via internet en Holland Casino gedraagt zich als schoolmeester.Gaat om mijn speelgedrag.Verplicht gesprek anders word je beperkt in het spelen.Ik hou het zelf wel in de gaten.Zodra ik wat heb gewonnen laat ik het uitbetalen.Vinden ze misschien niet zo leuk..Ik speel verantwoord.
JH Zutt.
Ik be nu al veel gespeeld maar iets…
Ik be nu al veel gespeeld maar iets winnen ho maar ze houde lekker de rem erop het nieuwe spel wolf. bones 00000 geeft niets . Dat speel ik dus nooit meer.
Bij poker speeel je tegen robots ze…
Bij poker speeel je tegen robots ze trekken je langzaam leeg
Gisteren weer eens een keer naar hc…
Gisteren weer eens een keer naar hc geweest de vorige keer veel verloren en Gisteren was het ook weer raak ik geloof er niet meer in kijk dat je verliest weet je maar elke keer verliezen lijkt mij geen toeval meer
Verschrikkelijk slecht geld overmaken…
Verschrikkelijk slecht geld overmaken binnen 3 dagen terug nooit spelen
Noooooit meer restaurant Holland Casino NijmegennOp de website van HC staat dat je in…
Op de website van HC staat dat je in het restaurant van HC een ribeye kunt bestellen voor 21 Euro. Foto staat er bij lekker gesneden en een bruin korstje zoals bij de biefstuk. Dus besteld bij restaurant HC in Nijmegen. Wij waren met twee en keken elkaar al aan toen het gebracht werd. Geen bruin korstje en het leek of de ribeye gekookt was in water als soepvlees. We hadden extra scherpe messen gevraagd en dat was eigenlijk niet nodig want met die scherpe messen kwamen we nog niet door de ribeye heen. Die zat vol met pezen en andere harde stukken. Deelde aan de bediening mee dat dit geen ribeye was, die behoort malse te zijn dan biefstuk. Kregen te horen dat ribeye een stevig stukje vlees is en moesten het daar maar mee doen.
Voor de derde keer achter elkaar een klacht over deze keuken. Een week eerder de sausijsbroodjes teruggegeven omdat die nog lauw waren en niet warm. Drie weken daar voor een biefstuk die taai was. Deelde dat later bij het afrekenen mee. Bediening gaf aan dat we dat hadden moeten zeggen, hadden we nieuwe gekregen. Bij de ribeye dus gedaan, maar kregen nu allen te horen dat ribeye stevig vlees is terwijl het een taaie hap was met pezen waar we ons mee moesten vermaken
Niet spelen!
Ik heb een maand geleden €400 gewonnen, maar kan het nog steeds niet uitbetalen. Ik heb een nieuw rekeningnummer, maar ze willen dit niet aanpassen omdat ‘er een onderzoek loopt’.
Als je geld stort hoor je ze niet, maar als je geld wint doen ze er alles aan om je niet uit te hoeven betalen.
Belachelijk! Hier absoluut niet spelen.
Nationaliteit niet toegelaten
2 weken geleden met mijn vriendin (Aziatische afkomst) die hier op het moment op vakantie is bij mij naar Holland casino Breda geweest. Hierbij verteld dat ik haar graag mee naar binnen wil nemen maar dat ze niet woon achtend is in Nederland op het moment. Dit is geen probleem, ze hadden haar ID kaart nodig. Deze gegeven. Hierbij stonden 3-4 personen en ze leken er niet volledig aan uit te komen. Hierna hebben ze de hulp van een manager ingeschakeld en die heeft doorgegeven dat er een rijbewijs of paspoort nodig is. Dit vond ik wat apart aangezien een rijbewijs hetzelfde zou zijn als een ID kaart. Na dit gezegd te hebben vertelde ze me om echt een paspoort mee te nemen. Helaas.
Gisteren dus terug gegaan MET haar paspoort. Na wat gedoe en het overdragen aan een andere medewerker kwam de medewerker naar ons toe om te vertellen dat mensen uit haar land helaas niet toegelaten mogen worden tenzij ze een medewerker alle transacties en beweegmomenten in de gaten houd (reglement van Holland Casino).
Uiteraard heb ik mijn ongenoegen op een normale toon geuit dat ik dit heel vreemd vind en niet fijn dat dit sowieso niet 2 weken geleden eerder is doorgegeven door al die andere medewerkers en we nu dus voor niks waren gekomen. Deze medewerker heeft ons wel netjes te woord gestaan en ik neem hem dus uiteraard ook niks kwalijk..
Wat ik wel een kwalijke zaak vind vanuit Holland Casino is.. waarom worden sommige landen volledig buiten gesloten? Als ik een Afrikaanse vriendin had en ons werd verteld dat mensen woon achtend
in Ethiopië niet worden toegelaten was dit not-done en een mogelijk nieuws artikeltje waardig.
Na deze ervaring zijn we naar een andere Casino in Breda gegaan en die hebben ons gewoon netjes toegelaten. Dus het lijkt geen overheid besluit te zijn om landen buiten te sluiten maar pure eigen voorkeur vanuit het Holland Casino reglement zelf.
Gok niet bij holland casino ze hebben…
Gok niet bij holland casino ze hebben me inzet veranderd en doen Niks om je te helpen online casinos zouden verboden moeten worden
Let op de dresscode !
Holland Casino is een leuke vestiging met veel nieuwe speelautomaten maar de dresscode is echt veel te streng! Heb je een voetbal shirt aan wordt je gewoon terug naar huis gestuurd of een korte joggingbroek … Beetje overdreven vind ik !
Het is 30 graden en je mag niet eens…
Het is 30 graden en je mag niet eens een flesje water mee naar binnen nemen. Je wordt bij binnenkomst gelijk raar aangekeken en zonder manieren wordt je aangesproken. Daarnaast mag je niet naar binnen met een broek waar nike op staat maar hetzelfde stof broek zonder een logo mag je wel naar binnen. Wat een slechte organisatie
Betalen weddenschap niet uit
Ik wacht al drie weken op de betaling van mijn goedgekeurde weddenschap. Ik krijg geen uitleg waarom ik mijn geld niet heb gekregen. De weddenschap is wel goedgekeurd in mijn geschiedenis, maar er werd geen saldo bijgeschreven. De helpdesk wijst steeds naar de desbetreffende afdeling, maar vooralsnog heb ik nog steeds geen uitleg gekregen en nog steeds het geld waar ik recht op heb niet ontvangen.
Bediening in Utrecht dhr Ko heeft ons…
Bediening in Utrecht dhr Ko heeft ons zeer teleurgesteld in zijn gebrek aan klantvriendelijk iets dat wij in al die jaren bij geen enkel holland casino meegemaakt in de XL restaurants. Alles ging fout en hij toonde geen enkele empathie. Jammer.. het heeft onze avond echt een domper gegegev
jesus wat een slecht win percentage
jesus wat een slecht win percentage
Je wint hier nooit...oplichters blijf…
Je wint hier nooit...oplichters blijf hier weg.
Unforgettable and exciting hours of…
Unforgettable and exciting hours of play that never gets boring! But of the minuses is the slow loading of the site and games, it is annoying to wait