Holderen.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Meget effektivt fra bestilling til levering. Den leverede hylde og holder til lyddæmpere er i høj kvalitet og lever på alle måder op til forventningerne. Jeg er særligt imponeret over, at holderen... Näytä lisää

Har handlet flere gange ved holderen.dk der 3D printer og producere magnet holder til fx våbenskabe, så indholdet står meget bedre og sikkert i skabet. Altid har produkterne været i orden og er kommet... Näytä lisää

Købte nogle forskellige holdere til værktøjstavle. De fungerer super godt, og med de medfølgende beslag sidder de solidt fast i tavlen. De virker solide og holdbare. Og de blev leveret på få dage.... Näytä lisää

Bestilte justerbar holder til riffel og lyddæmper, samt en fast (kort) holder til jagtgevær. Virkelig god kvalitet, hurtig levering og fornuftig pris. Kan klart anbefales. Kommer helt sikkert, til a... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Holderen.dk tilbyder 3D printet holdere til alle tænkelige formål. Der tegnes også på kundernes egne ønsker til rimelige priser.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service

Nem bestilling, hurtig levering, faktura med en smiley👍 og varer af så super god kvalitet, at omgangskredsen må eje det.

14. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Hvem vil ikke gerne ha en smilie med på vejen ;)!.
Godt at høre varen kan bruges - du sender endelig bare omgangskredsen ind på holderen.dk ;).

Flot holder.

Bestilte holdere til Google mini2.
De passer perfekt og det ser godt ud når mini2 sidder direkte på stikkontakten. Kan anbefale dette produkt. De bliver leveret inden for en uge.

5. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Hej Torben - Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg er meget glad for at du kan bruge varen - de er nemlig smart, det syntes jeg heldigvis også ;-).

Lynhurtigt og kompetent

Lynhurtigt og kompetente svar på produktspørgsmål via Messenger, endda på en Lørdag.
Hurtig og holdbar 3D-printet løsning der til fulde opfylder mine ønsker.

3. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Hej Lars. Tak for din anmeldelse.
Jeg syntes vi fik lavet et godt resultat, og er meget glad for du kan bruge den i skabet :)!

Yderst tilfreds

Allan har hjulpet mig med at udvikle nogle 3D beslag til et projekt, det har været en meget god kommunikation hele vejen igennem og slutresultatet er perfekt.

5 stjerner her fra

9. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Tak for din anmeldelse Niels.
Jeg syntes også det var et rigtig lækkert projekt at få lov at arbejde på :)!

Købte holder til mit våbenskab

Super glad for mine holder til våben skabet hurtig levering en ekstra holder med den nye model til riflen den er også meget Beder en den gamle model tak for det og de fire karameller var også gode super god service 👍

12. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Dejlig at hører noget feedback - tak for det Gert :)

Fin service

Fin service, dog store udfordringer med DAO leveringen, deres addresse kartotek er åbenbart flere år gammelt og kender ikke nybygger kvarter. Så de røg frem og tilbage nogle gange inden de ankom til en lokal pakke boks. Ellers ingen problemer med produktet. Flik og venlig telefon kommunikation, og meget hjælpsom til at få problemet læst med DAO.

24. elokuuta 2022

Hej Kim
Godt vi fik det løst til sidst :-). Det er jo heldigvis det det handler om.

Jeg er selvfølgelig ked af at jeg modtager en "dårligere" anmeldelse fordi DAO ikke kender din adresse, da det er lidt ude af mine hænder.

Men tusind tak for din anmeldelse - og håber produktet lever op til dine forventninger.

Hurtig og fin kvalitet

Bestilte en holder til Google Nest Audio, fik den kort tid efter og den passer bare.

21. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Det skulle den også gerne ;)! tak for din anmeldelse