Holderen.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Meget effektivt fra bestilling til levering. Den leverede hylde og holder til lyddæmpere er i høj kvalitet og lever på alle måder op til forventningerne. Jeg er særligt imponeret over, at holderen... Näytä lisää

Købte nogle forskellige holdere til værktøjstavle. De fungerer super godt, og med de medfølgende beslag sidder de solidt fast i tavlen. De virker solide og holdbare. Og de blev leveret på få dage.... Näytä lisää

Bestilte justerbar holder til riffel og lyddæmper, samt en fast (kort) holder til jagtgevær. Virkelig god kvalitet, hurtig levering og fornuftig pris. Kan klart anbefales. Kommer helt sikkert, til a... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Holderen.dk tilbyder 3D printet holdere til alle tænkelige formål. Der tegnes også på kundernes egne ønsker til rimelige priser.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kvalitet og hurtig levering

Meget effektivt fra bestilling til levering.
Den leverede hylde og holder til lyddæmpere er i høj kvalitet og lever på alle måder op til forventningerne. Jeg er særligt imponeret over, at holderen til lyddæmpere, der er lavet på mål, kunne leveres så hurtigt.
En klar anbefaling herfra.

30. kesäkuuta 2026

Har handlet flere gange ved holderen.dk…

Har handlet flere gange ved holderen.dk der 3D printer og producere magnet holder til fx våbenskabe, så indholdet står meget bedre og sikkert i skabet. Altid har produkterne været i orden og er kommet til tiden. Så skal jeg bruge mere på et tidspunkt så er jeg ikke i tvivl om jeg heller vil handle ved en lille dansk producent end købe noget skrammel fra Kina

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Hej Christian - tusind tak for den fine anmeldelse.
Jeg er meget glad for at du er tilfreds, og helst støtter en mindre dansk webshop 🙂.

Du er altid velkommen tilbage.

God service, kommunikation og hurtig levering.
Produktet levede op til forventningerne og virker som de skal.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Tusind tak for din anmeldelse Morten :)

Høj kvalitet

Holderne til lyddæmpere er af virkelig god kvalitet og med stærke magneter, der kan holde langt større vægt end egentlig nødvendigt :-)

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Tusind tak for din anmeldelse Lars - Ja, de magneter holder nemlig meget mere end man lige umildbart tror :).

Hej Steen.

Jeg ved ikke hvad det er du mener, men du er velkommen til at ringe til os på 69303335 for afklaring af dit spørgsmål.

Det er en bedre vej, fremfor at give en lav karakter på trustpilot pga et spørgsmål 😅.

Fin kvalitet

Jeg købte en magnethylde til mit våbenskab og var spændt på om magneterne var stærke nok til at holde hylden oppe, og ja, de holder uden problemer de knap 2 kg der står på hylden.. Jeg er super tilfreds med mit køb.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holderen.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Rasmus :)