På mitt rom lå det en mann og sov da jeg kom (sent på kvelden). Veldig ugreit. Resepsjonen på tlf løste det greit jeg fikk et nytt rom med en gang. Men dette går jo ikke an... Ugreit for meg og ugreit... Näytä lisää

Meget fin service på stedet. Information om check-in udenfor åbningstid var let forståelig, så vi fandt værelset uden problemer. Den glemte ear plug blev sendt til vores hjemadresse asap - meget fl... Näytä lisää

Var til Hyl i Højhuset og havde en virkelig festlig aften med fællessang og hyggelig uformel stemning. Cafeen havde et bredt udvalg af drikkevarer og søde sager. Vi blev mødt af venligt personale, og... Näytä lisää

1. Hotelli
  2. Auditorio
  3. Kansalaiskeskus
  4. Konferenssihotelli
  5. Toimitila
  6. Ravintola

I Højhusets centrum finder du Spisesalen. Et hyggeligt spisested, hvor du kan få årstidsbestemte retter baseret på økologiske og lokale råvarer. Med egen køkkenhave og får i egen fold tager vi jord-til-bord-konceptet ganske bogstaveligt. Højhuset kan ikke puttes i en kasse. Heldigvis! Til dagligt har Spisesalen kun åbent for forudbestilte selskaber, men hver mandag og onsdag kan du være med, til vores stemningsfyldte fællesspisning, hvor vi lover at tage opvasken. Hvis du søger overnatning, så har Højhuset 88 nyrenoverede hotelværelser. Alle værelser er gennemgribende renoveret i 2022. Værelserne er genskabt, og ligner 1:1 værelserne fra 1961. Heldigvis er 60ernes nøjsomhed og klassiske design også den nye form for luksus. No nonsens, varm gæstfrihed, en uhøjtidelig atmosfære og kompromisløs bæredygtighed.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Afholdelse af temadag

Vores virksomhed holdt temadag for 11 personer. Vi havde et godt indtryk såvel af personalet som af faciliteter og service.

Der var, hvad vi havde brug for.

Vores arrangement var et mindre arrangement, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne i vores arrangement.

9. helmikuuta 2023

En fin oplevelse

Glimrende og lækker mad med gode vine til. Spændende og interessante omgivelser.
Meget venlig og høflig betjening. Lidt for højt støjniveau i restauranten. Og så ville lidt bedre skiltning til restauranten være at ønske.

12. helmikuuta 2023

Dining week uge 7

Dining week uge 7
Super hyggelige rammer og smilende personale. Maden var super lækker og for en ikke vegetar fristede vegetar menuen mindst ligeså meget som den med kød. Vinene var fornuftigt afbalancerede inden for den meget rimelige prisramme. Varme tallerkner og en præsentation af vinene havde lige gjort det sidste, men ændrer ikke på at vores tjener Maja var skøn! En super aften hvor voksne og børn hyggede sig.

DiningWeek Højhuset

Vi var 4 mand til DiningWeek på Højhuset i Herning.

Aftenen starter med at vi bliver præsenteret for en tjener som fortæller os at hun skal være vores tjener for aftenen. Hende så vi ikke mere til.
Maden var uinspirerende og ikke tilsmagt. Vinmenuen skød helt ved siden af og passede ikke til nogle af retterne. Vores tjener kunne intet fortælle om vinen (eller maden, for den sags skyld) og hun præsenterede "dessertvinen" som en Champagne fra Spanien!

Langt under middel!

Vi gik derfra uforløste og skuffede!

13. helmikuuta 2023
Højhuset-logo

Vastaus yritykseltä Højhuset

Hej Michael

Tak for din feedback.

Det er bestemt ikke den aften vi havde håbet på at I skulle få. Det beklager vi meget.

Vi tager selvfølgelig din kritik seriøst og følger op internt.

Vh. Højhuset

Lækkert og hyggeligt

Dejlig og hyggelig atmosfære i spisesalen på den gamle højskole. Jeg fik en vegetarisk tre retters menu, der var urolig lækker. Betjeningen var også helt i top. Indgangen til restauranten emmer af hygge og afslapning for både børn og voksne inden man kommer ind i selve restauranten.

Sikke en dejlig aften

Sikke en dejlig aften. Rigtig hyggelig atmosfære, god og velsmagende mad samt rar og venligt personale. Vi var en gruppe afsted med alder fra 9- 80 år og alle havde en dejlig oplevelse.
Vi kommer gerne igen.