Totaal geen Nederlands bedrijf : China Het ontvangen kleed was totaal anders dan wat besteld werd. Amper €5 waard ! Lelijk, ondraagbaar. Na 20 mails uiteindelijk 50% terugbetaald gekregen na lang a... Näytä lisää
Oplichterij!! Niet bestellen bij deze online webshop, producten zijn goedkope flut schoenen/kleding uit China. Als je terug wilt sturen krijg je eerst allerlei opties met een maximum van 50.% terugbe... Näytä lisää
NIET bestellen! - leveren niet de juiste producten! Komt rechtstreeks uit China (stinkt naar plastic en komt zo uit bubbelwrap) en wijkt af van afgebeelde producten! - retour beleid word niet gehan... Näytä lisää
Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar de levertijd doet vermoeden dat het om oost-Aziatische artikelen gaat. Kwaliteit valt tegen, en de klantenservice is waardeloos. Antwoordmails lijken automatis... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Trap er niet in
Ze komen voor onder vele namen. In Maastricht, Roermond en weet ik veel waar nog. Regelrechte oplichters Als je vraagt waar de winkel zich bevindt, krijg je steevast het antwoord dat de winkel gesloten is en enkel on line kan kopen.
Ze zijn wel erg snel om dit te antwoorden
Trap er niet in
Scammers
Scammers
They pretend to be European based but we are dealing here with a fraudulent Chinese firm .
Size and quality are not what you see. Poor material quality and sizes are not European standard .
Return process is impossible. They proposed to ‘return’ you a small percentage of what you pay , but lucky you, you can keep their useless product
Very misinformative and abusive site
DO NOT BUY
Hier ook een die erin is getrapt wat…
Hier ook een die erin is getrapt wat een nepzooi maar ook ik heb de reviews gelezen maar niet deze allemaal lof .
Ten eerste stonk die jurk zo erg dat m’n open er zeer van deden,kleur was heel anders en dan m’n kraag die zat er scheef op en de achterkant van de kraag zat op de rug ook ik ben zover dat ik 50% van m’n geld terugkrijg.
Ben al die mails helemaal zat en dan die zielige verhaal van een net gestarte onderneming dat is niet aan ons
Voortaan eerst alles goed kijken voorbij iets gaat bestellen goede leer dat je altijd voorzichtig moet zijn
Wat een ongelofelijk bedrog!
Wat een ongelofelijk bedrog!
Jurk klopt helemaal niet. Het bovenlijf is idioot kort waardoor het stuk dat om je borsten zou moeten zitten onder je nek zit!
Ik trap hier nooit meer in: eerst reviews bekijken en dan pas bestellen en zeker nooit meer bij Hofman Utrecht waarmee ze bedoelen Utrecht in China
Troep uit China ipv Utrecht
Helaas vergeten de review te checken. Ben er ook ingestonken. Dacht ook bedrijf uit Utrecht. Waardeloze troep uit China. Een synthetische jurk, heel wat anders als op het filmpje. Terugsturen wordt niets heb ik begrepen. Hier heb ik weer van geleerd
Helaas geen 0 sterrenoplichters
Helaas geen 0 sterren. Ongelooflijk dat dit soort oplichters zo hun gaan mogen gaan!
Niets bestellen..product komt niet…
Niets bestellen..product komt niet overeen met wat je ziet. Past ook totaal niet. Je krijgt geen retourneeradres want is maar kleine onderneming en moet helemaal naar china gestuurd worden. Ze proberen nog met korting te geven op volgende aankoop of beetje geld terug te storte. Nee ik wil hele bedrag terug. Kleding is echt brol. Oplichterij. ...zo jammer
Scam
Scam. Het product lijkt in niets op de foto. Troep uit China. Nergens is een retouradres te vinden en emails over retouren blijven onbeantwoord.
Dit is een nep account
Koop hier niets! Pakketje lijkt niet op wat ik besteld heb. Pakketje komt uit China en kan het niet terugsturen. Alleen maar standaard antwoorden. Je doet een betaling naar een bank in Luxemburg.
Dat je op zo’n manier mensen hun geld aftroggelt. Dan ben je ontzettend ziek.
Waardeloos onbetrouwbaar bedrijf
Waardeloze kwaliteit. Jurk te klein. Kon niet terugsturen naar China, kostte teveel. Steeds weer een korting aangeboden als ik de jurk maar hield. Uiteindelijk maar 15% geaccepteerd, had al in de gaten dat er niets meer te halen viel. Opereren onder verschillende namen!!!
NIETS BESTELLEN!!!
Bestel er nooit niks want je kunt niks…
Bestel er nooit niks want je kunt niks retouren. Allemaal nep is het. Snap niet dat zon bedrijf nog kan bestaan. Ze bieden alleen maar korting aan dat je het artikel toch houd. Trap er niet in. Zijn al veel mensen opgelicht.
Hier ook niets ontvangen
Hier ook niets ontvangen.
Op mijn mails komen enkel automatisch gegenereerde flutmails terug
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Stelletje oplichters. Komen beloften niet na. Trap er niet in.
Het is dat je een ster moet aanvinken…
Het is dat je een ster moet aanvinken om een review te schrijven maar het is geen ster waardig!! Nep&Co. Waardeloos, je kunt niks retourneren, je bent je geld kwijt aan waardeloze kwaliteit kleding!!
Niet wat bestellen bij dit bedrijf!!
1 ster is nog teveel .Grote rotzooi wat…
1 ster is nog teveel .Grote rotzooi wat je toegestuurd krijgt. Komt totaal niet overeen met wat je denkt te bestellen
Nep bedrijf!! Na veel mailwisseling heen en weer uiteindelijk de helft van t geld retour gekregen.
Voor de allereerste keer ingetuind, want de "voorwaarden" leken goed. NIET DUS!!!
Tuin er niet in mensen
Nepbedrijf
Nepbedrijf! Ja, de jurk is geleverd! Maar uit China. Polyester te kleine jurk die ik accuut terug wilde sturen. Zeker 4 slijm (AI) mails gehad met ‘ kleine onderneming, geef ons een kans ‘ etc.
Uiteindelijk kon ik het naar China terugsturen (duur) of kreeg de helft van aankoopbedrag terug.
Kansloos. Ben er voor het eerst van mijn leven ingetuimd.
NOOIT DOEN!!!
Netjes gezecht. Kak bedrijf
Hier niet bestellen, is rotzooi uit China. Na te kleine levering ben ik al dagen met mail verkeer bezig hoe ik kan retourneren. Maar krijg steeds mailtjes terug met b.v als u het houd krijgt u 15 % retour. Iets wat ik niet wil. Wil gewoon geld terug.
Uiteindelijk mee gestopt.
Je kunt dus niks retour sturen, en zit met waardeloze kwaliteit kleding.
Niet doen dus.
Dus niet bestellen je word bedrogen bij dit bedrijf.
Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel, heb jammer genoeg hier wel wat besteld en gelijk betaald, en kreeg een track en trace, zo kon ik volgen wanneer geleverd werd, het was op zaterdag 3 mei geleverd in brievenbus, maar wat er ook lag geen pakket van hofmanutrecht.com.
Want als ik dit had geweten dat het dus troep uit China is had ik nooit besteld, dit staat ook niet op hun site wel voor zo'n tijd besteld de volgende dag verzonden, krijg je na een half uur een mail dat het uit China komt, wilde ik de bestelling stoppen zeggen ze doodleuk dit had binnen 15 minuten geannuleerd moeten worden.
Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg
Nep Amerikaans bedrijf! Niets bestellen
Dit bedrijf is een Amerikaans bedrijf. Heeft niks met utrecht te maken! Via de socials met mooie advertenties naar hun site gelokt. Wat blijkt: een grote belazertroep. Nergens reviews te vinden (volgens hun site hoge scores: not). Hoop dat andere dit lezen voordat ze er iets kopen. Er is geen winkel. Geen levering. Je bent je geld kwijt. Niets bestellen dus.