Hofmanutrecht Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Totaal geen Nederlands bedrijf : China Het ontvangen kleed was totaal anders dan wat besteld werd. Amper €5 waard ! Lelijk, ondraagbaar. Na 20 mails uiteindelijk 50% terugbetaald gekregen na lang a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichterij!! Niet bestellen bij deze online webshop, producten zijn goedkope flut schoenen/kleding uit China. Als je terug wilt sturen krijg je eerst allerlei opties met een maximum van 50.% terugbe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

NIET bestellen! - leveren niet de juiste producten! Komt rechtstreeks uit China (stinkt naar plastic en komt zo uit bubbelwrap) en wijkt af van afgebeelde producten! - retour beleid word niet gehan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar de levertijd doet vermoeden dat het om oost-Aziatische artikelen gaat. Kwaliteit valt tegen, en de klantenservice is waardeloos. Antwoordmails lijken automatis... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

140 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dit bedrijf valt niet te verbeteren

Dit bedrijf valt niet te verbeteren
Zelfs 1 ster is nog veels te veel voor dit bedrijf
Pure oplichterij
De winkel bestaat niet
Het product wat je hebt besteld is gewoon van slechte kwaliteit
Ik wilde het terug sturen en mijn geld terug
Dan gaan ze moeilijk en zielig doen
Kortom je krijgt geen geld terug
Zoveel mails geschreven en nu krijg ik geen antwoord meer en mijn geld ben ik kwijt
Ik snap niet ( ik ben niet de enige die er is ingetrapt) dat ze maar door mogen blijven gaan met deze malafide praktijken
En wat kan ik doen om ze te laten stoppen

10. syyskuuta 2025

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING: KOOP HIER NIETS!!!!!!!! Een ster is nog te veel! Bestelling geplaatst en geen producten ontvangen. In mijn mail aan hen dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil, komt een standaard ontvangstbevestiging en vervolgens is het stil. Dus; GELD WEG!!!

9. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dropshippingsbedrijf koop daar niet!!

Rotzooi, dacht de jurk het beste terug te brengen in de winkel. Maar geen winkel te bekennen! Ze verdienen 5 sterren hoe ze adverteren, maar de werkelijkheid is dropshipping en Kwalitatief Uitermate Teleurstellend materiaal Ik ga geen eens de moeite nemen om het te retourneren, na alle beoordelingen. Wat een oplichters!

8. syyskuuta 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Kleding besteld, helaas niet goed nagelezen wat het retourbeleid is. Retour moet je aanmelden, dan krijg je bericht dat je het naar CHINA terug moet sturen (geen adres) maar als voorstel willen ze dat je de kleding houdt en er 25 % wordt terugbetaald. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan en ze dat ook meegedeeld, daarna hoor je niks meer. Waardeloze webshop waar je dus NIET moet kopen, ik ben er helaas ingetrapt.

8. syyskuuta 2025

Totaal geen Nederlands bedrijf BEDROG

Totaal geen Nederlands bedrijf : China
Het ontvangen kleed was totaal anders dan wat besteld werd. Amper €5 waard !
Lelijk, ondraagbaar. Na 20 mails uiteindelijk 50% terugbetaald gekregen na lang aandringen . Kleed teruggestuurd naar China (adres uiteindelijk verkregen) benieuwd of zij iets gaan terugbetalen …vrees er voor . Dus niets bij bestellen !!!!!!

1. syyskuuta 2025

Jammer

Jammer, trust pilot niet bekeken. Wel gekeken op de site en het leek (let op, misleiding) een Nederlands bedrijf. Helaas niet de bestelling is nog steeds onderweg ik verwacht de kwaliteit slecht. Wordt vervolgd

4. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Geen winkel, bestaat niet. Is dropshipping

Ik dacht laat ik eens kijken wat voor winkel t is
Maar die bestaat dus helemaal niet. Je komt een zelfde soort landingspagina tegen met sofie in maastricht. Precies t zelfde verhaal
Ook dat de winkel gaat verhuizen en dezelfde schoenen met dezelfde korting
Oplichterij dus. Zijn gewoon schoenen uit china die wellicht 3,00 kosten ipv 225,00 etc

Waar kun je melding maken van zoiets?
En altijd goed om eerst onderzoek te doen en er niet in te trappen

3. syyskuuta 2025

aanbieding vanwege verhuizing

aanbieding vanwege verhuizing, Lijkt Nederlands bedrijf. Komt uit China en waardeloos product. 2 weken levertijd, dus achteraf door Hofman gewoon bij Ali besteld. trap niet in die facebook oplichterij reclames.

22. elokuuta 2025

Waardeloos!

Twee truien besteld, wil ze retour sturen want passen niet en krijg alleen maar aanbiedingen voor korting, van 50% naar 15% naar 50%, maar krijg geen retouradres!

3. syyskuuta 2025

HofmanUtrecht.com

HofmanUtrecht.com, te mooi om waar te zijn. Ik ben er weer ingetrapt door hun reclame op Instagram dat ze gingen verhuizen. De maat klopt niet met wat ik besteld heb en het materiaal is weer Chinees! Ze boden 50% korting op een volgende bestelling want terugsturen is geen optie! Ja dus weer zo’n Chinees bedrijf! Eigenlijk is het oplichterij van de bovenste plank! Weer een les geleerd, dus eerst de reviews lezen.

27. elokuuta 2025

Waardeloos vod uit China

Ook ik had een leuke jurk besteld, dacht ik.
Na 3 wk kwam dan eindelijk het pakketje. Het was gewoon een vod uit China. Ik probeer een retouradres te krijgen maar ik krijg alleen maar aanbiedingen om deze te houden. Eerst met 50% korting bij een volgende bestelling tot 25% terugbetaling.
Ik heb niks in China besteld maar in Utrecht.
Ik heb een melding gemaakt bij Consuwijzer, dit bedrijf moet gestopt worden. Dit is oplichterij

Oplichters, PAS OP!!

Kleding past niet, volgens de site kan je makkelijk en snel retourneren maar dat is niet het geval. Koop hier niet! Is een bedrijf in China die onder valse naam de boel oplicht.

20. elokuuta 2025

Vreselijk bedrijf

Hele andere jurk ontvangen dan besteld. Uut China. Slechte kwaliteit. Nog geen tien euro waard. Gaat meteen in kledingcontainer. Koop hier niet. Dit is oplichterij. Leuke filmpjes plaatsen en mensen misleiden.

29. elokuuta 2025

Dropshipper

Bestelling kwam uit China, dus duidelijk geval van dropshipping. Zeer slechte kwaliteit. Retour sturen doen ze moeilijk over. Tot op heden nog geen geld terug gekregen, wat wel aangegeven wordt op de site.

(Review namens mijn moeder geplaatst)

Hier niks kopen! Zwendel

Het doet voorkomen of dit een Nederlands bedrijf is. Utrecht. Het is Chinees. Weken kun je wachten op je bestelling. Uiteindelijk wordt t bezorgd zijn t wat vodjes. Retour zenden kun je niet. Contact krijg je niet hooguit een die AI geschreven mail. Ik raad je aan hier nooit iets te kopen. Op FB lijkt het heel wat maar schijn bedriegt. Wees gewaarschuwd!

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier asjeblief niks!!!!!

Koop hier asjeblief niks!!!!!! Had prachtige jurk besteld, kreeg ik soort kaftan toegestuurd na 3 weken. Wat een vod! Ze wilden mij ook 50% terug geven als ik die vod hield. In 2e mail nog 15 %! Mensen, trap er niet in. We zijn gewoon belazerd door een nep bedrijf die nog onder andere namen fungeerd. Ik steek er geen moeite meer in, dat ze die 50 euro steken waar de zon niet schijnt....🤮😡😡

20. elokuuta 2025

Niet doen!

Ik zag op insta een reel voorbij komen van een vrouw, Nederlands sprekend, met een leuke zomerjurk. Je komt dan terecht op een Nederlandse webshop, waarbij de indruk wordt gewekt dat het een fysieke kledingwinkel in Utrecht is > dat ook online verkoopt. Het ziet er allemaal heel echt uit. Jurk besteld, betaling gedaan. Duurde heel lang voordat het binnenkwam en kwam ook vanuit het buitenland (daar gingen de alarmbellen al af). Wat ik binnenkreeg leek totaal niet op het product dat werd aangeprezen, het is ook nog eens een soort gordijnstof. Echt vreselijk nep! Inmiddels 5 a 6 mailtjes verder en nog mijn geld niet terug. Ze komen niet verder dan 40% vergoeding. Terugsturen doen ze ook niet aan > is in China. €49,95 weggegooid. OPLICHTERS!

24. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin