Højbjerg Bilpleje Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt

Højbjerg Bilpleje – Kvalitet, grundighed og personlig service Hos Højbjerg Bilpleje går vi op i at levere bilpleje i højeste kvalitet – med sans for detaljen og kundens behov i centrum. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle bilplejeydelser, herunder indvendig og udvendig rengøring, maskinpolering, lakforsegling, keramisk coating, motorrumrens, fælgbehandling og meget mere. Vi arbejder med markedets bedste produkter og teknikker for at sikre, at din bil ikke kun ser godt ud, men også er bedre beskyttet mod snavs, slid og vejrets påvirkninger. Uanset om du har brug for en grundig rengøring, klargøring til syn, en flot finish før salg, eller en komplet luksusbehandling, står vi klar til at hjælpe. Vores tilgang er personlig – vi lytter til dine ønsker og kommer med ærlige anbefalinger, så du får præcis den løsning, der passer til din bil og dit budget. Vi tager imod både privatpersoner og erhverv, og vi sørger for at levere til tiden – uden at gå på kompromis med resultatet. Højbjerg Bilpleje ligger centralt i Højbjerg, tæt på både Aarhus og Skåde. Vi er passionerede omkring det, vi laver – og det kan ses på resultatet. Book en tid eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Din bil fortjener det bedste!

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Flot stykke arbejde, god kommunikation

Flot stykke arbejdeog en god kommunikation undervejs, hvor ejer tager sig tid til at sidde og svare flere gange søndag aften.

16. huhtikuuta 2026
Højbjerg Bilpleje-logo

Vastaus yritykseltä Højbjerg Bilpleje

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplevede god kommunikation hele vejen igennem. Du er altid velkommen igen 😊

Venlig hilsen
Højbjerg Bilpleje

Rigtig god service og imødekomne…

Rigtig god service og imødekomne personale.
Rengøring af bilen blev gjort bedre end forventet, meget effektiv og grundigt!
Kan kun anbefales! Tusin tak

2. joulukuuta 2025
Højbjerg Bilpleje-logo

Vastaus yritykseltä Højbjerg Bilpleje

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og rengøringen af din bil. Det betyder meget for os, at vores arbejde lever op til – og gerne overgår – forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og du er altid velkommen igen hos Højbjerg Bilpleje 🚗✨