Ze laten je betalen voor een abonnement waartoe je geen toegang hebt. Als je niet betaald sturen ze zonder verwittiging een incassobureau op je af. Als je dan contact opneemt om het probleem op t... Näytä lisää
Since I've taken out a subscription to HLN Belgium, I'm invaded by phishing mails in Dutch although I'm French-speaking. What a coincidence! It's of course impossible that DPG sells our data, isn't... Näytä lisää
Niet te bereiken en abonnement…
Niet te bereiken en abonnement verdubbelt van prijs.
Waardeloos bedrijf
Ook een proefabonnement genomen op een…
Ook een proefabonnement genomen op een beurs in Gent door vlotte jonge kerels. Je kan altijd opzeggen werd mij gezegd, maar blijkbaar een abonnement voor 3 jaar aan mijn been tot april 2028.
Klant is koning, maar DPG is keizer.
Ze laten je betalen voor een abonnement waartoe je geen toegang hebt.
Als je niet betaald sturen ze zonder verwittiging een incassobureau op je af.
Als je dan contact opneemt om het probleem op te lossen maken ze u eerst uit voor leugenaar en doen ze alsof je een crimineel bent.
Uiteindelijk vragen ze een week tijd om het probleem op te lossen, maar sturen ze in die tussentijd wel nog eens opnieuw een incassobureau met opnieuw een hoop kosten.
Als je dit meldt krijg je als antwoord : ja dat is onze schuld, dat hadden we kunnen vermijden, maar ja eenmaal incasso zit er voor u als klant niets anders op dan betalen...
Just don't
Slechte customer experience, tarieven die stilzwijgend omhoog gaan. Contact is ook een hell
Niets te zoeken op HLN
Als je niet betaald, heb je NIÉTS, 0,0, te zoeken op HLN, van kleine tot zelfs letterlijk levensbelangrijke artikels - deze zijn allemaal 'HLN+'. Om maar te zwijgen van alle bagger en irritante mega-ads, en reclamevideo's die altijd spontaan afspelen. Betalen is totaaal het vele geld niet waard, zeker als de helft sensatieartikels en clickbait is. Blijf maar bij VRT voor gratis berichtgeving.
30% van de bezorging is niet conform…
30% van de bezorging is niet conform contract.
6 zaterdagen op rij geen gazet in de…
6 zaterdagen op rij geen gazet in de bus!!!
Selling personal data ?
It's of course impossible that DPG sells our data, isn't it...
GELD GELD GELD
Inhalige geldmachine.
Vraagt geld voor berichtjes die elders gratis te lezen zijn.
Reeds 10 tallen jaren klant
Reeds 10 tallen jaren klant , nu opeens meer dan het dubbele voor mijn abonnement als bedenking voor de bewezen diensten , heb herhaaldelijk getelefoneerd ( uiteraard zonder opnemen)
Om mijn conteract lnmiddelijk stop te zetten , niet dus , dan mijn bank de opdracht gegeven om niet meer te betalen , ok tot de maand daarop opnieuw 55 euro van mijn rekening was , nogmaals opgebeld naar de bank die me zegden dat ze zelf een vernieuwde doorlopende opdracht zonder enige toestemming van om het even wie terug geld van mijn rekening haalden ( de bankmedewerker wist me te vertellen dat dit de gang van zaken is bij DPMG ,
Uitijndelijk toch iemand aan de telefoon gekregen na meer dan een maand op wachttoesrand , mijn geval proberen uiteen te doen en zelf voorgesteld om een contract van 3 jaar af te sluiten mits terugbetaling van het onterecht reeds betaalde meer dan dubbele tarief ,weerom niet mogelijk daarom besloten om echt niks meer van hen wil horen en mijn zogezegd ( onwettig) contract onmiddellijk te willen stopzetten
ECHTE OPLICHTERS
Nooit meer
ze bieden wel via allerlei kanalen abonnementen aan & 5,5 euro’s/ week ,
Natuurlijk niet voor goede klanten ,
Dus klantenservice DIKKE 0 %
Bleef onrechtmatig geld afnemen van rekening
Bleef onrechtmatig geld afnemen van mijn bankrekening na opzeg abonnement en verwijderen account.
Maanden na het opzeggen werd geld van mijn rekening genomen. HLN en DPG Media zijn ABSOLUUT op geen enkele manier te bereiken.
DPG Media (Belgium) uses methods like a…
DPG Media (Belgium) uses methods like a scam: They offer an article for 2,20€, ask for the IBAN and then demand 19.95€. If you don't pay - of course i do NOT, they add each month 40€ to the bill. If you want contact them, they ask more information about you - DON'T DO! And in Belgium, you must telephone to a PAY NUMBER.
This Press Agency is a SCAM!
Een grote wedstrijd klein gebracht
München en São Paulo worden correct geschreven.
Maar bij Istanbul kiest deze redacteur consequent voor “Istanboel” — terwijl wereldwijd, zelfs op luchthaven- en vluchtschermen, Istanbul wordt gebruikt.
Dit is geen taalkwestie meer, maar een onnodige en weinig respectvolle redactionele keuze.
Ook sportief stelt dit teleur:
Galatasaray – Juventus was een Europese topwedstrijd die internationaal groot werd gebracht, maar hier werd ze herleid tot een klein artikel in kleine letters.
De toon en keuzes van deze redacteur ogen klein, afstandelijk en onprofessioneel.
Journalistiek hoort correct, neutraal en met gevoel voor context te zijn.
Hoe pest je je lezers weg?
Krant weeral niet geleverd. Wanneer je via de website meldt dat je de krant niet hebt ontvangen, verschijnt er een melding dat je je abonnement kunt wijzigen naar de digitale versie... Stop dan gewoon met de krant te drukken. Het lijkt me eerder dat de kranten met opzet af en toe niet geleverd worden, in de hoop dat de klant verandert naar een online abonnement. Is het nu zo moeilijk om de contractuele verbintenis na te komen? Goed bezig, HLN - DPG!
wat een gemeen bedrijf
wat een gemeen bedrijf! abonnementen aansmeren maar opzeggen is gewoon geen optie! Agressieve verkoopster aan de lijn via klantenservice en probeerde zelfs nog verschillende andere aan te smeren. Van Thillo zijn corrupt karakter weerspiegelt in zijn bedrijf... Lelijk bedrijf met hun marginale roddelsites vol fake news! wie leest dat nu nog! GEEN AANRADER
na het lezen van meerdere kranten het…
na het lezen van meerdere kranten het laatste decennia, merk ik wel enkele dingen op.
hln is koploper in mensen door het slijk halen om meerdere redenen (politiek, ideologie,...).
Jullie dragen een grote verantwoordelijkheid, wees objectief.
Sensatiemedia en click bait is er al genoeg.
mvg
Abonnement weekend krant HLN
Dit jaar toch al een weekend krant ontvangen.
Elke keer gemeld, maar dit heeft weinig zin.
Einde termijn onmiddellijk opzeggen en nooit meer Hln.
Er zijn nog andere kranten genoeg
HLN is geen echt nieuws
HLN is geen echt nieuws! Totaal journalistiek onwaardig en een negatieve bijdrage voor de samenleving. Er is duidelijk een politieke sturing.
Dit is een rioolkrant
Dit is een rioolkrant. Ze slagen er zelfs in om in 1 krant 2 artikels te zetten die zich volledig tegenspreken.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.