Hurtig og nem . Varen levede op til mine forventninger, virkelig flot arbejde, tak for det.

Rigtig god betjening. Desværre havde fragtfirmaet fået slået en flig af panelet på vor akustikhylde. Ringede til firmaet og uden problemer fik vi en ny. Sendte selvfølgelig selv billeder af pakken sam... Näytä lisää

Virkelig flot håndværk og lækre materialer - hvor der er kælet for detaljerne, trods at det er enkle designs. Jeg er meget imponeret og glad for både Amagerhylden og knivmagneten, som giver et flot o... Näytä lisää

Smukt udført trædesign. Meget glad for min hylde, som jeg synes er noget af det pæneste og mest kreative danske design inden for hylder, der findes. Meget god og venlig service. Jeg efterlyste et show... Näytä lisää

1. Kalustevalmistaja
  2. Taidekäsityö
  3. Kaapistojen valmistaja
  4. Suunnittelutoimisto
  5. Huonekalujen tekijä
  6. Huonekaluliike

Jeg beundrer den danske design- og møbeltradition for dens smukke og funktionelle design, og jeg elsker selv at tegne nye produkter og at forarbejde træ. Jeg stræber efter kvalitet, æstetik, enkelthed og funktionalitet. Og jeg er overbevist om, at det er langt bedre for både dig, mig og kommende generationer, end at alt skal være billigt. Derfor håber jeg, at du finder noget, der appellerer til dig – og at det vil holde længere end det meste. HJULER DESIGN startede, da jeg designede knagerækkerne kort efter at min familie og jeg flyttede ind i vores hus. Vi manglede knagerækker, men kunne ikke finde nogle, vi rigtigt kunne lide. Så jeg besluttede at tegne og fremstille mine egne. Siden da er det blevet til mange andre projekter. Træ er miljøvenligt. Det har stort set altid været her, og der er masser af det. I hvert fald, hvis vi passer på vores skove. Det er naturligt nedbrydeligt, og så opsamler træ i øvrigt CO2, som først frigives, når træet nedbrydes igen. Hvert år siden 2020, efter jeg har gjort omsætningen op, så køber jeg skovbeviser for 1% af årets omsætning hos den danske naturfond. På den måde støtter du med dit køb både klimaet og miljøet, da Den Danske Naturfond sikrer, at donationen går 100% ubeskåret til opkøb og udlægning af mere urørt skov og natur i Danmark.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Smuk hylde

Har købt hylde m. 3 hylder i.. så smuk …
Super kontakt til firma og hurtig levering.
Den er så flot.

12. helmikuuta 2026

Flot stor amagerhylde.

Jeg fik hurtigt varen. Den var pakket godt og forsvarligt ind.
Den store amagerhylde er virkelig fin og lever helt bestemt op til hvad Hjuler.design lovede.
Rigtig fin håndværk.

5. marraskuuta 2025