Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbeta... Näytä lisää
Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Näytä lisää
Jag använde inte möjligheten att få ett antal offerter från deras nätverk av leverantörer för jag hade redan tre olika förslag på bordet. Men jag läste deras mycket informativa inlägg om solceller... Näytä lisää
De tipsen som jag fick var riktigt bra och påverkade hur vi faktiskt valde att gå vidare med att skaffa solceller. Dessutom var företagen som föreslogs i solcellsguiden som solcellsleverantörer ri... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.
BOX 861, 391 28, Kalmar, Ruotsi
- gustav@hitta-solceller.se
- hitta-solceller.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Skånesol var rätt val för oss.
Att ta ett beslut om att skaffa solpaneler med batterier kräver mod och kunskap men också tur att få kontakt med rätt säljare. Vi känner oss tursamma att vi anlitade Skånesol som verkligen har lämnat oss med känslan av att vi gjorde rätt beslut.
Lärorikt!
Svar från en 1:a gångsköpare.
Det finns en jäkla massa att tänka på men där har (Hitta solceller) varit till en stor hjälp.
Allt från att välja rätt utrustning för mitt behov och även kravställande mot leverantör.
Ledtid och pris har också betydelse men med vägledningen från Gustav så har jag en bättre överblick av alla delar i det tänkta paketet.
Tack för all information.
/Thomas
Extremt bra guide i solcellsdjungeln
Väldigt bra guide om solceller och batteri. Väldigt hjälpsam till hur man ska tänka när man letar offert. Bäst av allt den tog bort all osäkerhet man har kring solceller och man kommer fram till att solceller faktiskt är riktigt bra
Allt Du behöver veta om solceller
Konkreta tips, nyttiga råd och koncisa informationer. Precis det man önskat!
Ett enkelt sätt att lära sig mer inför…
Ett enkelt sätt att lära sig mer inför köp av solceller.
Bra och användbar info
Bra och användbar info
Extra bra att det portioneras ut = allt kommer inte på en gång
Fick bra förklaringar på hur allt…
Fick bra förklaringar på hur allt fungerar och vad man ska vara observant på.
Bra guide i processen om beslut vid…
Bra guide i processen om beslut vid solceller investeringar. Kloka realistiska kommentarer.
Hitta-solceller.se är den bästa…
Hitta-solceller.se är den bästa information som jag kan hitta på nätet. Alla solcellsspekulanter måste läsa den för att få en klar bild av vad det innebär att investera i solceller. Allra högsta betyg får detta företag!
Stor hjälp i valet av solcellsleverantör.Många intressanta tips o nya…
Många intressanta tips o nya infallsvinklar i samband med val av solcellsleverantör.
Här hittar du svaren på många av dina frågor om du skall investera i solcellsanläggning eller inte.
Många bra tips & råd på hur man skall tänka och räkna innan man bestämmer sig för installation av solceller och batterier. Detta gav mig både trygghet och en knuff att våga ta det slutgiltiga steget att skaffa solceller och troligen batterier också. Gustavs artiklar baserade på fakta och ekonomiska kalkyler har varit mycket värdefulla för mig. TACK!
Inte gratis
Att säga att det är gratis och sen vilja ha personuppgifter såsom namn och mailadress, som sen kan säljas vidare. Detta är bara gammal hederlig fishing. Om det hade varit gratis hade det varit en direktlänk till PDF-filen. Om ni får massa spam-mail efter att ha registrerat er info så bli inte förvånade.

Vastaus yritykseltä Hitta-solceller.se
Bra guidning fram till beslut i en…
Bra guidning fram till beslut i en djungel av seriösa och mindre seriösa leverantörer.
Solcellskunnande
Hitta-solceller har en mycket stor erfarenhetsbank som de villigt delar med sig av.
Mycket bra guider om olika aspekter när…
Mycket bra guider om olika aspekter när det gäller att införskaffa solceller.
Gör inte att det blir lättare att välja…
Gör inte att det blir lättare att välja bolag eller ens förstå hur man ska tänka gällande solceller. Guiden är som en lång och dålig novell som skickas ut som ett mail i taget.
Tyvärr inte givande alls.

Vastaus yritykseltä Hitta-solceller.se
Saklig info
Saklig info - roligt och lättläst skriven.
Varit avgörande för min förståelse av ekonomin i solcellerna och var avgörande för val av installatör
Hjälper dig i ditt eventuella val
Är man osäker på vad man ska välja eller inte, så är denna guide utmärkt
Hittasolceller.se är ovärderligt om du…
Hittasolceller.se är ovärderligt om du funderar på solkraft. Här hittar du all information som du behöver för att kunna fatta ett bra beslut. Att man också får hjälp med att hitte seriösa aktörer i branschen gör det ju inte sämre.
Den information man får går inte att använda utan studier, lär, läs och lär!
Den informationen jag fick lät mig förstå och räkna på ett mer sanningsbaserat sätt, säljare är inte alltid korrekta i sin lite luddiga information. Räkna kontrollera och räkna igen så fattar man efter ett tag.
Tack!