Hitta-solceller.se Arvostelua 360

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 4/5 tähteä

Jag tyckte det var bra med de återkommande mailen som pekade på de väsentliga sakerna att tänka på i processen att skaffa solceller. Bra och sakliga, inget påträngande. Gav ett förtroende för ert före... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra information om material, fallgropar, leverantörer för solcellsanläggningar etc. Tips för att jämföra offerter etc. excellmall för bl.a pay back.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Näytä lisää

1. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Gott förtroende

Jag tyckte det var bra med de återkommande mailen som pekade på de väsentliga sakerna att tänka på i processen att skaffa solceller. Bra och sakliga, inget påträngande. Gav ett förtroende för ert företag.

19. huhtikuuta 2026

Goda råd och ny kunskap

Jag fick goda råd om viktiga saker att vara uppmärksam på under hela upphandlingen.
Beslut om utrustning och leverantör är ändå slutligen mitt!
Tack för goda råd och ny kunskap.

27. maaliskuuta 2026

Ni får lugna er lite.

Ni får lugna er lite.
Har endast haft muntlig och skriftlig kontakt med Takkraft hittills, och detta har upplevts positivt.
De rent praktiska arbetsuppgifterna kommer inte igång förrän mitten/ slutet av januari nästa år.
Återkommer då! 😊👍

24. joulukuuta 2025

Tryggt och professionellt

Ingen borde köpa solceller innan man kontaktat hitta-solcell. Väldigt bra information och återkoppling. Det kändes tryggt med de företag jag fick förslag på och guiden var ypperlig!

22. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Man får många tips på vad man skall…

Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbetalningstid och vad man själv får får för resultat. Oftast så får man själv ca 3-4 år längre återbetalningstid än vadsäljarna säger.

4. lokakuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin