Hitta-solceller.se Arvostelua 360

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 4/5 tähteä

Jag tyckte det var bra med de återkommande mailen som pekade på de väsentliga sakerna att tänka på i processen att skaffa solceller. Bra och sakliga, inget påträngande. Gav ett förtroende för ert före... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra information om material, fallgropar, leverantörer för solcellsanläggningar etc. Tips för att jämföra offerter etc. excellmall för bl.a pay back.

Saanut 5/5 tähteä

Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbeta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra tips på solcellsanläggning

De tipsen som jag fick var riktigt bra och påverkade hur vi faktiskt valde att gå vidare med att skaffa solceller.

Dessutom var företagen som föreslogs i solcellsguiden som solcellsleverantörer riktigt proffesionella och gav riktigt bra offerter (pris/prestanda/know-how). Vi valde att gå vidare med en av dessa leverantörer och de ska installera en solcellsanläggning i februari.

26. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Blev inte så lyckat med rekommendationen av SESOL.

Jag läste alla mailen om solceller och tyckte att det verkade seriöst. Frågade om det var lönt att skaffa solceller till endast ett förrådstak och fick därpå 3 företag att kontakta för offert. Efter valet som slutade med SESOL har det inte riktigt gått som önskat. Personalen jag hade kontakt med var trevliga, men där slutar väl den positiva upplevelsen. Det var verkligen inte lönt med installationen när resultatet i slutändan blev så dåligt mot vad som utlovades. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag inte anlitat SESOL.

1. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Hitta-solceller.se-logo

Vastaus yritykseltä Hitta-solceller.se

Vad tråkigt att höra!

Dimensionering av anläggning är viktigt och en del av guiden. Vi ska se över hur det kan förtydligas.

Gällande Sesol, skulle du kunna berätta mer om vad som inte stämde med utlovad prestanda? Vi vill gärna veta mer om vad som har gått fel. Maila mig gärna på gustav@hitta-solceller.se.

Ha en härlig dag!

Saanut 5/5 tähteä

Toppen för köpare av solceller…

Jag fick kunskap och kunde därigenom ställa relevanta frågor till solcellsleverantörerna. Jag blev också uppmärksam på ”fällorna” i branschen så att jag i högre grad kunnat undvika dem.
En jättebra service som jag varmt rekommenderar! 🤗

12. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Har länge funderat på solceller och…

Har länge funderat på solceller och kände eller rättare sagt, jag ”trodde” att jag hade koll på läget men ändå så tvekade jag lite och bestämde mig för att undersöka lite till och hittade då hitta-solceller.se.
Jag fick mig en ögonöppnare och även information som var aktuell. Informationen kom i form av mejl 1 gång i veckan vilket gjorde att jag på enkelt sätt kunde ta in all ny information. Allt slutade med att jag fick två offerter av seriösa aktörer som jag kunde ta ställning till. Tilläggas skall att efter mina nya kunskaper så har jag tillfälligt pausat inköpet ett tag för jag vill se över mina förutsättningar och behov en gång till.
På något sätt fick jag en grundkunskap i hur man ”köper solceller” och känner mig bekväm med detta.
hitta-solceller.se rekommenderas starkt.

25. joulukuuta 2024

Strålande

Strålande! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt bra, informativ och dessutom mycket underhållande läsning!
Men framförallt mycket viktig och tydlig information inför en ev. investering i en solcellsanläggning!
/Björn Brander

19. joulukuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin