Jag använde inte möjligheten att få ett antal offerter från deras nätverk av leverantörer för jag hade redan tre olika förslag på bordet. Men jag läste deras mycket informativa inlägg om solceller... Näytä lisää
Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Näytä lisää
Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbeta... Näytä lisää
De tipsen som jag fick var riktigt bra och påverkade hur vi faktiskt valde att gå vidare med att skaffa solceller. Dessutom var företagen som föreslogs i solcellsguiden som solcellsleverantörer ri... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.
BOX 861, 391 28, Kalmar, Ruotsi
- gustav@hitta-solceller.se
- hitta-solceller.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Otrolig hjälp vid köp av solceller
Otrolig hjälp vid köp av solceller. Fick även hjälp efter köpet med en lista över vilken dokumentation jag hade rätt att få av företaget.
Hjärtligt tack!
Va en riktigt bra guide…
Va en riktigt bra guide för att veta vad man skulle tänka på och kolla efter 👍
Personlig och professionell rådgivning
Kändes som att jag fick personlig och professionell rådgivning på ett språk som gick att förstå
De förklarade på ett mycket bra sätt…
De förklarade på ett mycket bra sätt vad man skulle tänka på vid offertförfrågningar.
Hitta-solceller.se
Min upplevelse med hitta-solceller.se har varit mycket positivt.Skönt att kunna ställa frågor om solceller till någon som jag uppfattar som objektiva,till skillnad från alla säljare man pratar med.Så jag kan verkligen rekommendera dom.M.V.H.Lennart Johansson
Utmärkt hjälp att hitta solcellsinstallatör.
Jag skulle installera solcellspaneler men det var galet svårt att jämföra olika företag. Jag höll på att ge upp när jag hittade hitta-solceller.se. Det har varit guld värt att få objektiv och kunnig och tydlig information. Hur skall man tänka och vad skall man tänka på när man jämför solcellsinstallatörer.
Nu har jag äntligen bestämt leverantör. I nästa vecka får vi solcellspaneler på vårt tak!
Ta del av den information som går att få ang kvalitet på produkterna och att anlita seriös installatör
Intressant och nyttig information inför beslut om en solcellsinstallation inkl batteri, växelriktare och billaddare.
Trots att jag redan gjort mitt köp när…
Trots att jag redan gjort mitt köp när kontakt togs har ni varit ett bra stödför mej. Har kunnat läst om olika sätt att tänka, betr ekonomi, funktion och kanske regelverk som nog var mer seriöst och relevant än den solföretagen ger. Känns som att jag kan mer om processen nu och förhoppningsvis gjort en bra investering, marknaden bestämmer nog hur bra. Tack!/Ove
Informativ och relevant information för…
Informativ och relevant information för den som vill veta mer om solceller från start till mål.
Bra hjälp och information när man söker…
Bra hjälp och information när man söker solceller
Tydlig och bra information om vad som…
Tydlig och bra information om vad som är viktigt när man ska köpa solceller.
Mycket nyttig information!
Mycket nyttig information som underlättar beslut. Dessutom pedagogiskt och med humor, tack Gustav!
Guiderna var väldigt enkla att ta till…
Guiderna var väldigt enkla att ta till sig. Trevligt språk och inte bara teknik utan många goda råd att ta till sig.
Värdefull och faktaspäckad guide
Seriöst material och ändå lättbegripligt. En stor hjälp inför ett viktigt beslut!
Bra och heltäckande systematik för att…
Bra och heltäckande systematik för att förstå och välja solceller - pedagogiskt och trevligt redovisat.
Det var en bra och informativ…
Det var en bra och informativ redogörelse för de fällor som uppenbarligen finns innom solcells branchen. Jag följde de tips som gavs och tror att jag därmed lyckats bra med att välja leverantör. Jag har ännu inte fått min anläggning levererad så jag återkommer med resultatet när solcellerna är på plats.
Saklig information med fakta som man…
Saklig information med fakta som man har nytta av.
Mycket bra information om solceller på villatak.
Mycket bra information om solceller på villatak. Viktig kunskap att ha när man funderar på och planerar solcellsinstallation. Informationen är pedagogiskt upplagd, som gammal hederlig brevkurs, med ett antal mejl som vart och ett tar upp en viktig aspekt.
För den som bestämmer sig för solceller och söker företag, finns också hjälp att få offerter från kvalitetsgranskade installatörer.
Rakt på sak vad som gäller.
Rakt på sak vad som gäller.
Rakt på sak vad man ska undvika för att inte gå på oseriösa säljarens argument