2,1

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Bloß nicht dort bestellen!!

Bin per Instagram Werbung darauf aufmerksam geworden, cooles Augustiner-Shirt. Angekommen ist schlimmste Chinaware, keinerlei Baumwolle enthalten, Shirt hat nichts mit der Abbildung zu tun. KI Kundenservice führt ins Leere, bin um eine teure Erfahrung reicher.

10. maaliskuuta 2026

minderwertigste Ware und hakelige Stornierung

Der Eindruck der Website war sehr positiv. Geliefert wurde minderwertigste Ware. Ein Baumwollpullover, der nicht einen Faden Baumwolle enthält sondern zu 100% aus billigstem Polyester besteht, eine 'Busineess-Retro Style Hose', die ein flatternder Lappen ist, ...
Das Unternehmen antwortet schnell aber unbefriedigend. Es verlangt die Rücksendung an eine chinesische Adresse obwohl die Ware in Deutschland versendet wird. Gleichzeitig bietet es an, die Ware gegen Erstattung von 50% zu behalten.
Ich habe den Käuferschutz bei PayPal aktiviert. Das Unternehmen antwortet mit dem gleichen halbseidenen Angebot von 50% Erstattung, allerdings müsse ich zunächst den Käuferschutz bei PayPal zurückziehen. Das habe ich nicht getan. PayPal hat mein Ansinnen abgelehnt. Daraufhin habe ich Widerspruch bei PayPal eingelegt und - den Kaufpreis vollständig zurückerhalten.

Ergo: Ein Aufwand, den man sich besser spart und gar nicht erst bei diesem Unternehmen bestellt.

16. tammikuuta 2026

Dropschip van aliexpress

Dropschip van aliexpress. Foto's kloppen niet met het product.

Het ging moeizaam maar uiteindelijk grootste gedeelte van het geld terug gekregen.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen te delen.
Het spijt ons zeer om te horen dat uw recente winkelervaring onbevredigend was, en we bieden onze oprechte excuses aan. Wij koesteren elk stukje van uw teleurstelling en doen er alles aan om deze te verhelpen. Om uw reactie te bespoedigen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail: service@hirschpfad.de. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur gedetailleerde hulp bieden.
Wij hopen van harte uw vertrouwen te herwinnen en horen graag van u.

Vorsicht! Unseriös und schlechte Qualität

Vorsicht! Der Name der Website und auch der Webauftritt lassen vermuten, dass es sich um einen deutschen bzw. europäischen Anbieter handelt. Dies stimmt allerdings nicht. Die Produkte kommen direkt aus China sind von minderwertiger Qualität. Reklamationen laufen ebenfalls über China und werden nicht zufriedenstellend gelöst. Eine Rückgabe der Ware ist nahezu ausgeschlossen bzw. muss auf eigene Kosten erfolgen. Eine Gutschrift des Betrages erfolgt ebenfalls nicht. Es wird ein Gutschein für einen weiteren Einkauf angeboten, dann kann man den reklamierten Artikel behalten. Es gibt kein Impressum und keine Kontaktdaten. Aus unserer Sicht in höchstem Maße unseriös.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihr Feedback zu teilen.
Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür, dass Ihre jüngste Erfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat, und wir verstehen Ihre Frustration voll und ganz. Bitte senden Sie Ihre Daten an die E-Mail-Adresse unseres Kundendienstes: service@hirschpfad.de. Unser professionelles Kundendienstteam wird Ihnen innerhalb von 24 Stunden die beste Lösung bieten. Bitte geben Sie uns die Chance, es wieder gut zu machen. Vielen Dank.

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Na weken en weken wachten ontvang je het product maar het lijkt in de verste verte niet op wat je hebt besteld. Vragen hoe je het retour moet zenden blijven onbeantwoord.
Dit moet verboden worden.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Wij hopen van harte uw vertrouwen te herwinnen en horen graag van u.

Saanut 1/5 tähteä

Broek besteld die er leuk uitzag

Broek besteld die er leuk uitzag. Na hem binnen gekregen te hebben is de prijs die ik betaald heb voor een aliexpress broek veel te hoog.

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven.
Allereerst willen wij u verzoeken ons hiervoor oprecht te verontschuldigen. Wat de reden ook is, wij zijn diep bedroefd door uw onaangename ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat integriteit en klanttevredenheid de basis vormen van ons bedrijf. Daarom nemen wij uw situatie zeer serieus en willen wij deze direct voor u onderzoeken en oplossen.
Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk uw bestelgegevens en relevante screenshots naar het e-mailadres van onze klantenservice te sturen: service@hirschpfad.de. Ons professionele serviceteam zal binnen 24 uur na ontvangst van uw bericht contact met u opnemen en u een redelijke oplossing bieden.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. We kijken uit naar uw contact en zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u onze oprechtheid en de veranderingen die we doorvoeren, voelt.

Belazerd

Een mooie carnavalsjas besteld. Zag er op de foto echt super mooi uit en de kwaliteit leek ook in orde. Gisteren de jas binnengekregen. Wat een teleurstelling zeg! Deze jas had hele andere kleuren dan het getoonde voorbeeld. De kwaliteit is ver te zoeken. Het lijkt op een te dunne badjas met vale print. De prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Kortweg dus gewoon belazerd door dit Duitse internetbedrijf. Danke Schön 🥴

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Geachte klant, wij zijn diep bedroefd door uw feedback. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de discrepantie van het product met de geadverteerde beschrijving en de teleurstelling die dit voor u heeft veroorzaakt.
Om deze fout zo snel mogelijk te corrigeren, stuurt u uw bestelgegevens en productfoto's naar service@hirschpfad.de. Wij hebben een specialist geregeld die dit met spoed zal afhandelen en zal binnen 24 uur contact met u opnemen om het retour/ruilprobleem goed op te lossen.
Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Wij koesteren uw vertrouwen en zullen ernaar streven om te verbeteren om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Bedankt voor uw begrip en dat u ons de kans geeft om het goed te maken.

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf verdient geen enkele ster

Dit bedrijf verdient geen enkele ster. Mooie advertenties op Facebook. Ik bestelde een feest-colbert dat er op de foto's mooi uitzag. In combinatie met de Duitse uitstraling van kwaliteit en betrouwbaarheid, dacht ik dat €60 een koopje was. Na weken wachten, ontving ik een Temu-achtige vuilniszak uit China met daarin een vod van iets dat leek op een colbert. Gewoonweg troep!

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hirschpfad

Geachte gewaardeerde klant, hartelijk dank voor het verstrekken van uw waardevolle feedback.
Het spijt ons zeer om te horen dat u ontevreden bent over het materiaal en de kwaliteit van het door u gekochte product. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elk product aan onze kwaliteitsnormen voldoet, en het is duidelijk dat we deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij begrijpen uw teleurstelling volledig en stellen uw ervaring zeer op prijs.
Stuur de specifieke problemen en relevante bestelinformatie naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@hirschpfad.de. Ons serviceteam neemt binnen 24 uur contact met u op om het probleem te verifiëren, op te lossen en u een passende oplossing te bieden.
Wij verontschuldigen ons nogmaals voor deze onaangename winkelervaring en danken u voor uw vertrouwen en geduld. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om onze service voor u te verbeteren.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin