We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Näytä lisää
Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Näytä lisää
Na enkele vervelende ervaringen met andere bedrijven kwam ik bij Hiptafelzeil terecht. Wat een prachtige kleden hadden ze. Ik was speciaal op zoek naar gecoat tafellinnen en heb het in deze webshop ge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Hollanti
- info@hiptafelzeil.nl
- hiptafelzeil.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede service zeil goed verpakt.
Tafelbeschermer voor tafel in ellipsvorm
Op zoek naar een tafelbeschermer voor een tafel in ellipsvorm kwam ik op de site van Hiptafelzeil. De mogelijkheid om de tafelbeschermer op maat te laten maken leek me heel fijn. Via WhatsApp heb ik vragen gesteld en werd supergoed! en supersnel! beantwoord. Er werden 2 opties voorgesteld en ik kon hierdoor de juiste keuze maken. Bestelling geplaatst en kort daarna werd het geleverd. Ik ben heel tevreden over het product én de communicatie met Hiptafelzeil.
Top kleed
Top kleed. Precies als beloofd. Snelle levering
Goede kwaliteit
Ik heb een stuk tafelzeil in oranje ruit erbij gekocht. De twee die ik al had zijn na 5 jaar toch redelijk intensief gebruik tijdens kleicursus nog mooi. De kleur vind ik zo vrolijk en gezellig en verveelt niet. Het is van een mooie dikke kwaliteit. Is een goeie investering geweest, blij mee.
Snelle levering en voldoet aan…
Snelle levering en voldoet aan verwachtingen.
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit tafelzeil. Zeker aan te bevelen!
Leuke shop
Leuke shop en handig dat je per 0,5 meter kunt bestellen.
Kwaliteit is redelijk. Had de print wat scherper gehoopt.
Snelle levering Goed product
Netjes op de rol geen kreukels en mooi…
Netjes op de rol geen kreukels en mooi tafelzeil
Viel enorm tegen
Viel enorm tegen, was net een centimeter te klein, veel dunner dan ik had gedacht. Had wel eens eerder besteld en dat was top dus nu was het een hele erge teleurstelling. 🥺

Vastaus yritykseltä Hiptafelzeil
Prima service en snelle levering!
Prima service en snelle levering!
Goede kwaliteit en snelle levering…
Goede kwaliteit en snelle levering zelfs tijdens de kerstdrukte. Erg blij met mijn tafelzeil. Hou de prijzen ook zo en ik koop zeker vaker bij jullie.
Goed product promte levering
Goed product promte levering
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Precies zoals het moet zijn
Grote keuze
Grote keuze, goede kwaliteit en altijd netjes verpakt op rol (in mijn geval)