Hiptafelzeil Arvostelua

2 412
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na enkele vervelende ervaringen met andere bedrijven kwam ik bij Hiptafelzeil terecht. Wat een prachtige kleden hadden ze. Ik was speciaal op zoek naar gecoat tafellinnen en heb het in deze webshop ge... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Hyvä

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Leveringssnelheid en kwaliteit

Het bedrijf vind ik goed in de snelheid waarop ze leveren.ook is fijn dat er eerst een “proefstukje” gestuurd kan worden.
Wat ik minder goed vind..
Het proefstukje is veel soepeler dan het geleverde zeiltje.

27. marraskuuta 2024
Hiptafelzeil-logo

Vastaus yritykseltä Hiptafelzeil

Beste heer/mevrouw Tanis,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze levering! Het kan zijn dat het proefstukje soepeler overkomt dan het grote stuk zeil. Dit komt omdat het een klein stukje is wat geen tegengewicht heeft in tegenstelling tot het grotere stuk.

Wij hopen dat u desondanks tevreden bent over het ontvangen tafelzeil!

Hiptafelzeil.nl

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelling, een hip rond tafelkleed

Mijn bestelling (een hip rond tafelkleed) werd snel in behandeling genomen en afgehandeld. Ik had mijn pakket op vrijdagavond besteld en op de eerstvolgende dinsdag al in huis (en daar zat dus nog een weekend tussen). Mét mijn positieve bevinding van mijn tafelkleed zit hier dus een zeer tevreden klant.

12. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

We zochten naar een rond tafelzeiltje…

We zochten naar een rond tafelzeiltje voor onze nieuwe eettafel. In een fysieke winkel vonden we niets, wat we echt mooi vonden. "Hiptafelzeil" heeft een mooie sortering zeilen. We zijn goed geslaagd; echt blij met de print. We gebruiken het alleen tijdens de maaltijden (met knoeiende kids..) Laat het bezorgen op een "rol"; zo komt het niet gekreukt binnen.

7. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De helft maar geleverd en geen…

De helft maar geleverd en geen tussentijdse info

De helft geleverd en nu maar afwachten of het andere deel geleverd gaat worden. We zijn benieuwd of na een bijna een maand we de bestelde en betaalde tafelkleed nog geleverd gaat worden.

7. marraskuuta 2024
Hiptafelzeil-logo

Vastaus yritykseltä Hiptafelzeil

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Ik heb het even voor u nagekeken en kan maar één order vinden op uw naam. Hierin heeft u één product besteld welke op 22 oktober is geleverd. Wellicht heeft u het andere product bij iemand anders besteld?

Mocht u het toch bij ons hebben besteld dan vernemen wij graag de ordernummers van uw bestellingen.

Wij kunnen u helaas niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Hiptafelzeil.nl

Fijn tafelzeil

Het zeil voelt goed aan, het is erg soepel en valt mooi over de tafel heen. De print is ook mooi.
Toen we het zeil afrolden, kwam er wel een flinke chemische lucht af, maar na een dagje luchten is dat gelukkig verdwenen.
Ik weet nog niet hoe het zeil zich op langere termijn gaat houden, maar voor nu zijn we erg tevreden.

6. marraskuuta 2024

Mooi nieuw tafelzeil

Goede kwaliteit van het tafelzeil, de kleuren zoals op de website. Keurige verpakking op een rol, en daardoor kreukloos op tafel kunnen leggen.Goed schoon te maken.

25. syyskuuta 2024

Top!

Makkelijk te bestellen en en snelle levering. Ook veel keus en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!!

22. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin